Glumacke perjanice SNS-a, Bule, Laza i Miki... Posto su njihove karijere?

Glumci ce za svoje verne gledaoce i dalje glumiti na binama pozorista, ali kada sidju sa tih bina, zivece i
zivotarice zivot bez iluzija, u ovoj nasoj stvarnosti u kojoj zivotarimo i mi...
Bez glume i glumatanja ce nastaviti da stvaraju bolje danas i sutra za sebe, svoju decu, za sve nas...
Tako da, razocaracu te sigurno, ali ovakve teme o glumcima ce se nalaziti na mestu koje pripada njima...
Imam sjajan predlog za tebe: nemoj da ides na mesta koja ti se ne svidjaju...
Šta misliš da li te glumce gledaju i plaćaju i oni drugi? PS Na konto plaćanja računa. Bijela, Koja, Ceca Bojković su već decenijama među najplaćenijim glumcima. Glumili su jednako i za vrijeme Slobe i DS i sada ovih. Njihova egzistencija u bilo kom smislu apsolutno nije ugrožena.

Nije tacno to sto pises,nijedan posao nije stao tog dana,sve je radilo.I nisu blokirali saobracaj i nisu pozivali na linc,nosili obesene lutke i tukli strance na ulici kao opozicija.Nasilni ste bre!Od zla oca i jos gore majke.Skupilo se kuso i repato i hocete nesto a blokirate saobracajnice.
Umete li vi snsovci ista drugo da radite sem da lazete i manipulisete cinjenicama? Kako nijedan posao nije stao a radnicima svih drzavnih uprava i preduzeca nalozeno da dodju i imali ceo taj dan izuzece s posla. Znaci svako ko radi, ili ima nekog ko radi u tim preduzecima je mogao ovo da ti kaze i svi su znali to, a znas i ti vrlo dobro, nego se pravis lud, to vas tako naucio pastir.
Drugo, sam pastir je najavio i toboze se izvinio beogradjanjma sto ce grad biti paralisan i blokiran od 14h tog dana i ti kao kazes nisu blokirali saobracaj?!?!?!
A tek argument "dobili od drzave pare pa je ruse ", nema nacina da se opise koliko loseg ima u tome, tacno ste otvoreno priznali i normalizujete stranacko zaposljavanje ovako i izjednacavate drzavu sa partijom, znaci niko ko ne podrzava pastira i sns stalu ne treba da ostvaruje svoje pravo na rad? Severna Koreja da nam pozavidi. Vi ste ovde jedino zlo, nasilje i nevolja.

Umete li vi snsovci ista drugo da radite sem da lazete i manipulisete cinjenicama? Kako nijedan posao nije stao a radnicima svih drzavnih uprava i preduzeca nalozeno da dodju i imali ceo taj dan izuzece s posla. Znaci svako ko radi, ili ima nekog ko radi u tim preduzecima je mogao ovo da ti kaze i svi su znali to, a znas i ti vrlo dobro, nego se pravis lud, to vas tako naucio pastir.
Drugo, sam pastir je najavio i toboze se izvinio beogradjanjma sto ce grad biti paralisan i blokiran od 14h tog dana i ti kao kazes nisu blokirali saobracaj?!?!?!
A tek argument "dobili od drzave pare pa je ruse ", nema nacina da se opise koliko loseg ima u tome, tacno ste otvoreno priznali i normalizujete stranacko zaposljavanje ovako i izjednacavate drzavu sa partijom, znaci niko ko ne podrzava pastira i sns stalu ne treba da ostvaruje svoje pravo na rad? Severna Koreja da nam pozavidi. Vi ste ovde jedino zlo, nasilje i nevolja.
Vidi,nisu SVI dosli na taj skup iz SVIH firmi,to je prvo.Drugo,nije grad bio paralisan jer su se vrlo brzo nacrtali gde im je odredjeno.Trece,glumci JESU od drzave dobili pare za svoje projekte a uz opoziciju je ruse,ako su nezadovoljni drzavom,njenim stanjem i uredjenjem,najmanje sto mogu da ucine je da vrate drzavi te pare i da nastave da zive i rade ovde ili gde im je volja jer je svet veliki a trziste slobodno.Mene ne zanima ko je na vlasti,srusite ga ovog dana ako hocete,ako mozete,ako...ALI nemojte da nam radite istu stvar kao 05.10.2000,nemojte nam rusiti drzavu pod izgovorom zabrinutosti zbog ona dva masovna ubistva i rijaliti programa.

Bar nisu licemerni kao Bjelogrlic i ostatak ekipe koji je od te iste drzave dobio pare za svoje projekte a sada su na strani koja je rusi.
ne zaboravi i nase filmske zvezde holivudskog kalibra , bracni par Cetkovic, koji su postali filmski milioneri u Srbiji u kojoj jedan vrhunski glumac tipa Milana Gutovica, ne moze preziveti vec biva prisiljen da gostuje na gastarbajterskim predstavama po nemackoj kako bi preziveo.
Mozemo samo zamisliti koliko je budzetskih para ministarstvo za kulturu Srbije prelivalo u dzepove ovog crnogorskog bracnog para , pocev od vremena direktora beogradskog pozorista, crnogorca Milutina Karadzica.

Pa naravno da ne bira, nego oni sami pokradu glasove i nameste izbore, vise nije dovoljno ni da isperu mozgove preko medija mora jace, brze, bolje. 😉
Dokaz?

Vlast je vlast i svaka vlast treba da bude smenjiva na ovaj ili onaj nacin.
Vlast nije drzava.
Vlast se smjenjuje i dobija na jedan jedini ispravan način, a to im omogućava demos tj narod a narod se ne da prevariti.
Drugačije od toga je anarhija, bezvlašće, protiv zakonito i protiv ustavno djelovanje.

Citajte istrazivacke novine ponekad a ne samo kurir i informer.
"Kako Dan nezvanično saznaje iz diplomatskih krugova, Amerika i Bruxelles srbijanskog ministra vide kao novu nadu Srbije, odnosno nekog ko bi mogao da ruši Vučića, jer nije isto rušiti ga sa ulice i iz vladine fotelje."

Taj ministar je Basta.. šta će mi informer i kurir, vidim i bez njih šta se dešava ;)

To su četri glumca. Srpski klovnovi.

A zašto su to uradili? Vrv razmišljaju pragmatično, ovi će biti na vlasti dugo pa što da ne uradim što sam zamislio, teže ću bez njih...

A ovo da Vučić kaže da glumac govori iz svoje glave.to je isto koliko i Vučić koristi svoju glavu...klovnovi. Naše je da ih gledamo i povremeno se dobro ili loše nasmejemo...

Život je tragedija.

Можда су га помешали са Вјекославом Лубурићем

1686162853114.png

Back