Glumacke perjanice SNS-a, Bule, Laza i Miki... Posto su njihove karijere?

Odvratna naprednjacka zamena teza.

Politicki protivnik rusi drzavu. Kakva odvratnost.

Takodje, glumci ruse drzavu????

Gadni ste!
Nije to zamena teza.Ucestvuju u blokadi drzave sa ekipom koja podbunjuje narod na proteste a inace ne mogu da predju cenzus od 5% pa bi nesto na silu.Odvratna je ta Srbomrzacka politika te ekipe koja priziva nasilje i nasilnu promenu vlasti.

Nije to zamena teza.Ucestvuju u blokadi drzave sa ekipom koja podbunjuje narod na proteste a inace ne mogu da predju cenzus od 5% pa bi nesto na silu.Odvratna je ta Srbomrzacka politika te ekipe koja priziva nasilje i nasilnu promenu vlasti.
Kakva blokada? Glumci govorili na protestu?

Pa i Vucic je za kontramiting jos gore 100 puta blokirao drzavu, znaci, on je rusi jos vise!

Koliko radnika javnih preduzeca nije radilo pa je ceo posao stao u drzavi tog dana?

Koliko je prevoza bilo neizvrseno?

Ekskurzije se odlagale.

Trosile se pare za gorivo, sendvice, dnevnice....

Pa Vucic je 100 puta vise kontramitingom rusio drzavu!
Nije tacno to sto pises,nijedan posao nije stao tog dana,sve je radilo.I nisu blokirali saobracaj i nisu pozivali na linc,nosili obesene lutke i tukli strance na ulici kao opozicija.Nasilni ste bre!Od zla oca i jos gore majke.Skupilo se kuso i repato i hocete nesto a blokirate saobracajnice.

Nije tacno to sto pises,nijedan posao nije stao tog dana,sve je radilo.I nisu blokirali saobracaj i nisu pozivali na linc,nosili obesene lutke i tukli strance na ulici kao opozicija.Nasilni ste bre!Od zla oca i jos gore majke.Skupilo se kuso i repato i hocete nesto a blokirate saobracajnice.
Kako kad su toliki radnici bili na mitingu umesto na radnom mestu?

Ovako postavljena tema ne pripada ovde već je treba prebaciti na Politiku.

Već je postalo ogavno kako se pf ' Pozorište i film' koristi za promociju ličnih političkih stavova koristeći izjave glumaca.

Glumce i pevače ne doživljavam po njihovim političkim stavovima već po doprinosu kulturi.
Zabole me za njihova politička opredelenja!
To sto tebe zabole za glumacka politicka opredeljenja, nece spreciti glumce da sa svih bina beogradskih
pozorista citaju Proglas svog esnafa u kom se itekako vidi njihovo ucesce u politici zemlje... Pa kazu:

"Humanisti sveta su definisali da je razlog postojanja države zaštita ljudskih prava. Očekujemo od države da zaštiti naša“.

Delic Proglasa:

„Počelo je od ponude da napuste svoju zemlju i da glume „negde drugde“, preko neistinitih izveštaja o „ogromnim“ glumačkim honorarima za TV serije, do toga da smo nazvani i šljamom u Skupštini. Zašto? Zbog učešća mnogih od nas na mirnim protestima protiv nasilja. Zahuktava se prava hajka, koja nema pandana u istoriji srpskog pozorišta, filma i televizije"...

To sto tebe zabole za glumacka politicka opredeljenja, nece spreciti glumce da sa svih bina beogradskih
pozorista citaju Proglas svog esnafa u kom se itekako vidi njihovo ucesce u politici zemlje...
Imaju pravo da mitinguju, izdaju proglase, vole ili ne vole vladajuću partiju, imaju pravo na sve.
Ponavljam: zabole me za politiku!
Hoću da pogledam pozorišnu predstavu, film ili seriju bez opterećenja kakvi su u privatnom životu, tako i radim u životu.

Teme sa ovakvim naslovom i tokom konverzacije su za potforum Politika, svidelo se tebi ili ne moje mišljenje u vezi sa tim.

Imaju pravo da mitinguju, izdaju proglase, vole ili ne vole vladajuću partiju, imaju pravo na sve.
Ponavljam: zabole me za politiku!
Hoću da pogledam pozorišnu predstavu, film ili seriju bez opterećenja kakvi su u privatnom životu, tako i radim u životu.

Teme sa ovakvim naslovom i tokom konverzacije su za potforum Politika, svidelo se tebi ili ne moje mišljenje u vezi sa tim.
Glumci ce za svoje verne gledaoce i dalje glumiti na binama pozorista, ali kada sidju sa tih bina, zivece i
zivotarice zivot bez iluzija, u ovoj nasoj stvarnosti u kojoj zivotarimo i mi...
Bez glume i glumatanja ce nastaviti da stvaraju bolje danas i sutra za sebe, svoju decu, za sve nas...
Tako da, razocaracu te sigurno, ali ovakve teme o glumcima ce se nalaziti na mestu koje pripada njima...
Imam sjajan predlog za tebe: nemoj da ides na mesta koja ti se ne svidjaju...

Glumci ce za svoje verne gledaoce i dalje glumiti na binama pozorista, ali kada sidju sa tih bina, zivece i
zivotarice zivot bez iluzija, u ovoj nasoj stvarnosti u kojoj zivotarimo i mi...
Bez glume i glumatanja ce nastaviti da stvaraju bolje danas i sutra za sebe, svoju decu, za sve nas...
Tako da, razocaracu te sigurno, ali ovakve teme o glumcima ce se nalaziti na mestu koje pripada njima...
Imam sjajan predlog za tebe: nemoj da ides na mesta koja ti se ne svidjaju...
Jesi li danas dobro?

Ja ne pricam o stranci na vlasti nego o drzavi.Opozicija nam rusi drzavu,za vlast me nije briga,ponavlja nam se scenario petog oktobra dvehiljadite.

Изведено је то на наш српски (готово увек погрешан) начин. Али том приликом нико није био убијен а они који су смењено хтели су сопствени народ доживотно у блату да воде.

Koja diktatura kada opozicija radi i govori sve sto vidimo i cujemo ovih dana?Jel si video u Francuskoj demokratiji kako drzava koristi poluge moci u obracunu sa demonstrantima?A vlast ostala ista.

Французи ломе, пале и дивљају. Овде осим пар ликова који су пијани или дрогирани дошли на протест и оне лутке која се некако пре пар дана појавила људи у миру ходају, доносе цвеће и у очају понешто скандирају. Ово што се на протестима појављује је најбоље што Србија у овом тенутку има!

E zato je opozicija i iskoristila situaciju posle masovnih ubistava da digne zbunjen(ili ne?)narod jer na izborima nisu mogli ni cenzus da preskoce.Hoce sa ulice na vlast.Zato se sve ovo i radi.

Провали багра у скупштину некако а добри и поштени Орлић не мош' да се избори са њима!

Ја некако не бих стављао Микија у исти кош са Ристовским и Гонцићем. Не делује ми да је попут претходне двојице очигледно упао у неке пословне аранжмане и комбинације. Више ми делује да просто искрено и из њему познатих разлога, вероватно идеолошке природе, просто подржава политику СНС-а на шта има право.

Изведено је то на наш српски (готово увек погрешан) начин. Али том приликом нико није био убијен а они који су смењено хтели су сопствени народ доживотно у блату да воде.
Period posle 05.10.2000 je bio sunovrat Srbije.

Pogledajte prilog 1354271

Koliko su dobili, a šta su izgubili Svetislav Goncić, Miki Manojlović i Lazar Ristovski time što su podržali vladajuću stranku?

Velika imena, legende naseg filma i pozorista su se "autovali" da su se priklonili Aleksandru Vucicu i njegovoj stranci...

Bule Goncić, omiljeni dečak iz “Salaša u Malom ritu”, simpatični nesnađeni tinejdžer provincijalac u “Živeti kao sav normalan svet” ili urbani sanjar iz “Oktobar fest”, svima je bio drag lik. Najveća nagrada, pored ostalih, je stigla u vidu njegovog postavljanja za upravnika Narodnog pozorišta pre dve godine. „Mislim da cilj mojih aktivnosti nije dobijanje bilo kakve funkcije. Na kraju krajeva, cilj svih nas na ovoj listi je da se unapredi život u Beogradu, a ne lična pozicija ” kaze Bule...

Pogledajte prilog 1354276

Miki Manojlović, svetski čovek, veliki glumac, jedan od najvećih naših ikad… Od “Grlom u jagode” preko “Oca na službenom putu”, pa do “Andergraunda”. On da sedi sa Vučićem? Nemoguće. „Vučić je za ovdašnju političku sredinu u odnosu na sve druge političke subjekte, aktivne i neke neaktivne, De Gol“, rekao je Miki Manojlović nedavno i izazvao negodovanje velikog dela ljudi koji su ga voleli. Ali realno, to nije veliko iznenađenje, naš veliki glumac je već dugo u dosluhu sa predsednikom. „Ne znam imamo li većeg živog glumca od Mikija Manojlovića, verovatno ne. Ja sam ponosan na to što je taj čovek govorio slobodno, što je govorio iz svoje glave”, odgovorio je na komplimente Alaksandar Vučić glumcu po kojem se zove jedan avion Air Serbia.

Pogledajte prilog 1354274

Erbas A319...

Obožavana glumačka gromada Laza Ristovski, isti slučaj. Da ne pominjemo njegova ostvarenja u “Andergraundu”, “Belom odelu”, “Balkanskim pravilama”, predstavama “Dugo putovanje u Jevropu” i “Mala”. Sada se bavi i rezijom i produkcijom…

Laza Ristovski je učestvovao u izbornoj kampanji Aleksandra Vučića i bio na listi SNS-a na poslednjim izborima u aprilu.
“Srbija je promenila svoje lice na bolje, postala je lepša i zdravija, ponosnija. On je vratio dostojanstvo Srbiji”, rekao je Ristovski tada o Aleksandru Vučiću.
Kada je pre nekoliko godina snimao film o Kralju Petru, poznati glumac je otvoreno je rekao da filma ne bi bilo da nije bilo Aleksandra Vučiča.
„Kad kažem podrška predsednika Vučića, nije on došao i dao mi pare, nego je u razgovorima sa RTS-om došlo dotle da RTS mora da stane iza toga“, otkrio je Ristovski.

Pogledajte prilog 1354275

Kako god bilo, da parafraziram Ranka Marinkovića, iz Kiklopa – „telo glumca, uronjeno u politiku, gubi od svoje genijalnosti onoliko koliko je glumca politika istisnula iz njegova bića“.

:think::think::think::think::think::think:
Izuzetni glumci i izuzetan Aleksandar Vučić

A one Badže Poštenjačine što su muzle RTS za vreme Žute Bande da smanji doživljaj jer ovi se nisu iživljavali sa budžetom jer su pristali e AV

Back