GLOVO, Wolt, Potrčko i ostale kurirske službe (za kućnu (ličnu - ne poslovnu) isporuku

Moje prvo iskustvo sa Glovom bilo je prošle godine kada sam dobio neki popust ili vaučer za besplatnu isporuku. Poručio sam picu, živeo sam na Banovom Brdu. Pica je došla posle 2 sata potpuno hladna, dečko koji je dovozio je kaže "pao sa motora" u Košutnjaku i to je bio razlog. BIlo mi ga je žao, častio sam ga a picu mi naravno nisu naplatili i to je bilo u redu. Dešava se svakome.
Međutim, sinoć sam ih pitao da li mogu da poručim bilo šta (cigarete ne stoje nigde u ponudi) a da mi kurir kupi dve kutije cigareta, rekli su da može i da tako i uradim i upišem koje cigarete. Posle nekih pola sata kada sam ušao da pogledam šta se dešava sa porudžbinom pisalo je da je "cancelled". Kontaktirao sam ih tačnije istu tu osobu (da li se zove Elma) i ona je mi je rekla da imaju "problem" sa radnjom iz koje sam poručio vodu (koja nije bitna jer su bitne cigarete). Onda me je prebacila na kolegu koji mi je obećao da neće naplatiti dostavu (što nisam tražio) i da napravim novi order uz napomenu koje cigarete želim, Napravim novi order pod GLOVO Express - paket vode i 2 kutije cigareta (upišem i koje po dogovoru) i njih nema, i nema i već ponoć niko nije doišao. Onda sam otišao peške do blizine Piramide na Novom Beogradu da kupim sam cigare. Od Glova ni traga ni glasa. Da bi jutros(!!!) neko zvonio na vrata dok smo žena i ja spavali, probudio nas i doneo paket vode bez cigara bez ičega, na koji je naplaćena isporuka. Znači platio sam paket vode i isporuku par stotina dinara, imače imamo radnju u ulazu zgrade i to nije bila poenta. BIla je poenta doneti cigarete po dogovoru. Ponovo sam kontaktirao Glovo ali onda me prebacuju sa odeljenja na odeljenje (znate već kako to ide). Naučeni su da su ljubazni (oslovljavaju sa Poštovani gospodine odjavljuju se sa Uživajte u danu i ti fazoni kao svi dresirani koji rade po call centrima) ali nije u njihovoj nadležnosti. Ali kažem šta nije u vašoj nadležnosti kada ste mi VI rekli tako da uradim SINOĆ! Jutros nas budite i plaćam karton vode 500 dinara!
Stvar je principa, inače centala (kol centar) je u Sarajevu i tamo rade Elmir, Elvis, Samira i ostali sa kojima sam pričao.
Znači GLOVO jedan veliki minus, NIKADA više u životu neću da poručim ništa preko njih. Nije stvar u vodi, u 500 dinara, stvar je da sam izgubio 3 sata na dopiske sa njima sinoć, što su me probudili jutros i evo što i sada gubim vreme pišući ovo. Ali želim svima da prenesem da vode računa!

Kakva su vaša iskustva sa Woltom i ostalima? NA koga da pređem sa Glovo-a. Inače moja žena koristi Glovo poslednjih godinu dana bukvalno svaki nedelje u minimum 2 puta ali uvek ista porudžbina ili McDonalds ili obližnji roštilj i nije imala većih problema.

Zbog ovoga i ona briše aplikaciju i ja i tražimo domaću, srpsku kurirsku službu.

Molim Vas za vaše savete i iskustva.
 

Back
Top