Glodari

Sutra bi otisao da mogu. Mene ne moze slomiti rad ni od 18 sati a ne od 12, to moze vas koji pijete mleko i jedete cokolino.

Inace nisi ti sama svoja.

I ko zna u koje ti fasiste spadas kad ti odgovara takva vlast.

de sam ja rekla da mi odgovara ovakva vlast?

ne izvrci...pricam o tome da je svuda srranje samo na drgaciji nacin pa ti se cini bolje...

jedan od meni interesantnih primera za to da srbi imaju nevidjenu potrebu da pljuju po sebi je recimo pljuvanje granda...a jel probo neko da razume onu gologuzu na mtv-u?...jok nego ona skici na eng to je amerika radila bok te eeej amerika :sanke:...mora da je dobro...a ove grandovce razumemo sta kukumavcu pa su oni najgori...nisu najgori...u istoj ravni su ko i 90 posto svetske muzicke scene...mislim ovo je samo primer

Poslednja izmena:
ne izvrci...pricam o tome da je svuda srranje samo na drgaciji nacin pa ti se cini bolje...

jedan od meni interesantnih primera za to da srbi imaju nevidjenu potrebu da pljuju po sebi je recimo pljuvanje granda...a jel probo neko da razume onu gologuzu na mtv-u?...jok nego ona skici na eng to je amerika radila bok te eeej amerika :sanke:...mora da je dobro...a ove grandovce razumemo sta kukumavcu pa su oni najgori...nisu najgori...u istoj ravni su ko i 90 posto svetske muzicke scene...mislim ovo je smao primer

U pravu si skroz.

U pravu si skroz.

mozes da ne razumes sta ja hocu da kazem nikakv problem...mozes da se ne slazes takodje nije problem...al nemoj mi izvrtati postove i lepiti etikete jer ne razumes...postenije je da kazes ne razumemo se i gotovo...

ne odgovra mi vlast ni situacija u srbiji...bilo je boljih vremena, bilo je gorih...ali ovo je moja zemlja...ja sam srpkinja...i volim sto sam u svojoj zemlji...kome se ne svidja slobodan je da ode de god oce...al nemoj srrati po dvoristu po kome gazis

mozes da ne razumes sta ja hocu da kazem nikakv problem...mozes da se ne slazes takodje nije problem...al nemoj mi izvrtati postove i lepiti etikete jer ne razumes...postenije je da kazes ne razumemo se i gotovo...

ne odgovra mi vlast ni situacija u srbiji...bilo je boljih vremena, bilo je gorih...ali ovo je moja zemlja...ja sam srpkinja...i volim sto sam u svojoj zemlji...kome se ne svidja slobodan je da ode de god oce...al nemoj srrati po dvoristu po kome gazis

Pitanje je koliko je volis kad joj ne zelis bolje, nego samo govoris i drugde je lose.

Ne volite vi tu zemlju ni malo, jer da je volite ne bi je toliko unistavali.

I odyebi od mene mala.

Pitanje je koliko je volis kad joj ne zelis bolje, nego samo govoris i drugde je lose.

Ne volite vi tu zemlju ni malo, jer da je volite ne bi je toliko unistavali.

I odyebi od mene mala.

e..a jos gore je kad seres pa posle gazis i sve to po tudjem dvoristu z:mrgreen: lijepa nasa tra lala z:mrgreen:..evo sad cu da odjebem nemas frke :sanke:

najbolji nas film...na 3:00 je sve receno

Ovo je najvazznije. DA, nigde ne cvetaju ruzze ali
ne treba pravdati kaubojshtinu
time da je negde gore
ili da smo promenili vlast
naravno da smo lupali u sherpe
jer da nismo ne znachi da bi nam bilo sada bolje
naprotiv
josh uvek trpimo posledice
sistem je isti mafijashki kao i pre sherpi
teshko ga je iskoreniti, glave padaju
na stadionima linchevi
ne, to nije normalno i prihvatljivo
odbijam da se pomirim sa stanjem
i zapadnem u apatiju
zzivela sam ja dugo u kapitalizmu zapada
ovo shto nam ovde prodaju da je zapad
nije istina

Ovo je najvazznije. DA, nigde ne cvetaju ruzze ali
ne treba pravdati kaubojshtinu
time da je negde gore
ili da smo promenili vlast
naravno da smo lupali u sherpe
jer da nismo ne znachi da bi nam bilo sada bolje
naprotiv
josh uvek trpimo posledice
sistem je isti mafijashki kao i pre sherpi
teshko ga je iskoreniti, glave padaju
na stadionima linchevi
ne, to nije normalno i prihvatljivo
odbijam da se pomirim sa stanjem
i zapadnem u apatiju
zzivela sam ja dugo u kapitalizmu zapada
ovo shto nam ovde prodaju da je zapad
nije istina

Ovako pise normalna osoba.

Zamislite koliko kod nas ima glodara. Potpises za akcije od 1000 eura, a oni ti daju 1700 din. i ti trcis to uzeti?

Zar ne bi to trebalo iz principa odyebat i reci zayebite radnju, nismo se tako dogovorili?

Koliko ste spremni biti u ljubavi glodar? S obzirom da znam jako puno ljudi da prave kompromise dok im zena vrsi veliku nuzdu po glavi.

UZMI DOK DAJU POSLE NECES NI TO DOBITI

Iako sebe zamisljamo kao nesto uzviseno mi smo samo zivotinje i zivimo u najvecem coporu u prirodi. Zene su kao psi, vlada hijerarhija i moras biti alfa da bi sve bilo uredu sa njima, da bi one tebe volele i ti njih. Medjutim, nije svako alfa niti svako moze postati alfa. TO prosto neko nosi urodjeno u sebi. Zato, ako niste po prirodi alfa, a pokusate se zeni nametnuti kao jedan, ona ce vas odjebati. Prosto kao pogaca.

Back