Globaltel ismeva građane i reciklažu

Pošalji im mejl i naznači koliko si ubacila, datum i br telefona. Meni uvažili reklamaciju i uplatili 700-800 din.

Ja imam dva džaka za ova dva meseca žena još jedan džak počele komšije da se bune. Ja kažem ljudi reciklaža, globaltel a oni baci taj smrdljak :sad2:

Doduše to je bilo pre mesec dana kada su prodavali telekomu maglu za milione.

Pošalji im mejl i naznači koliko si ubacila, datum i br telefona. Meni uvažili reklamaciju i uplatili 700-800 din.

Ja imam dva džaka za ova dva meseca žena još jedan džak počele komšije da se bune. Ja kažem ljudi reciklaža, globaltel a oni baci taj smrdljak :sad2:

Doduše to je bilo pre mesec dana kada su prodavali telekomu maglu za milione.
:rotf:
proverim posle prvog ubacivanja da li uredno dopunjava, ako ne, vracam kuci flase, ne dam da me ukradu...

Razmisljam....imam dva velika podruma,.mozda bih jedan mogla da koristim kao skladiste

Jedino "radi" reciklomat u studentskom domu karaburma ali studenti iz inata NEĆE da recikliraju :mrgreen:
Screenshot_2023-09-20-10-38-21-845-edit_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Svi ostali reciklomati su izvan funkcije ili popunjeni.
Screenshot_2023-09-20-10-41-07-486_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

А шта ако нећу ни једно ни друго? На западу аутомат даје признаницу са којом добијаш паре на каси.
Pa ako neces ni jedno ni drugo, onda ostavis ambalazu pored, pa naidje neko kao ja i iskoristi tvoju ambalazu.
Daleko smo mi od zapada, al dobro da bar nesto mozemo iskoristiti

А шта ако нећу ни једно ни друго? На западу аутомат даје признаницу са којом добијаш паре на каси.
Ovo ti je bila klasična prevara, mitrović je sklepao imitacije reciklomata i za 7 miliona evra ih prodao telekomu. Ovde nema reči o reciklaži. Prosta krađa.

Back