greba
Buduća legenda
- Poruka
- 27.551
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Па лаже где живиKako ti daleko?...Ja ubedjena da ti je ista razdaljina kao do cv trga
Nada je qrva evo prazni reciklomat koji je navodno "pun" i dalje nije u funkciji. Juče sam ostavio broj kada sam prolazio i đoka. Što se njih tiče obrnuli su milione i reciklaža je mrtva.Necu da ih stiskamo, jer mogu i ovih deset da sklone, a to mi ne ide u prilog
Шта ти је наш човек.Ko je za to da se skupimo i svako da ponese po 20 flaša da ih napunimo ko božićnu ćurku?
Pogledajte prilog 1412438
Pa ne reaguje na dodir zato što čeka vremenski interval da proguta sve što ubaciš već viđena fora. Dozvoli da ukucaš br ali dugme pošalji ne radi.Jutros u njegosevoj uredno odvlaci i sabira ambalažu ali na kraju ekran ne reaguje na dodir......
E to mi uopšte nije čudo. Videla sam jednu ženu, ona je jednom toliko jako pritiskala i čvakala po ekranu..ko zna koliko ih takvih ima
Ма да. Лажне акције.Pa ne reaguje na dodir zato što čeka vremenski interval da proguta sve što ubaciš već viđena fora. Dozvoli da ukucaš br ali dugme pošalji ne radi.
Još da budem zahvalan lopovu što me pokrao?!?? Baš zanimljivo rezonovanje. Pa nije mitrović uzeo tamo neke pare sa drveta već iz budžeta i pristupnih fondova eu i na kraju preprodao svu maglu telekomu?Шта ти је наш човек.
Неко осмисли фину ствар да помогне људима и онда кад то не ради најбоље одмах би се светили.
Зато и нема пуно сличних акција јер зашто би се неко мајао са ликовима које после истерују неку своју замишљену правду.
Како те је покрао?Još da budem zahvalan lopovu što me pokrao?!?? Baš zanimljivo rezonovanje. Pa nije mitrović uzeo tamo neke pare sa drveta već iz budžeta i pristupnih fondova eu.
Desavao se i takav kvar ali sada uopste ne reaguje ni na pocetak radnje po zavrsenom ubacivanjuPa ne reaguje na dodir zato što čeka vremenski interval da proguta sve što ubaciš već viđena fora. Dozvoli da ukucaš br ali dugme pošalji ne radi.
Ne zadovoljavaš minimum za konverzaciju. Provociraj nekog drugog.Како те је покрао?
Узео ти пар пластичних флаша које би ионако бацио да нема тог апарата?
Nisu to kvarovi tako su prevaranti poslovali od prvog dana!Desavao se i takav kvar ali sada uopste ne reaguje ni na pocetak radnje po zavrsenom ubacivanju
Znaci prvo ide 'dugme' zavrsi, pa odaberes opciju pa onda ukucas br. pa dugme 'dopuni'
E sad nece u samom startu![]()
Ali, ja vise ne dozvoljavam da mi ukradu vise od 2-3 ambalaze.
Uvek, kad se docepam reciklomata ubacim jednu flasu pa odmah probam da li uredno radi dopuna...
Ako ne, vracam kuci sve![]()