Globaltel ismeva građane i reciklažu

Gledao sam na aplikaciji lik je ubacio više od 300 flaša odjednom 🤣🤣🤣
to mora da je taj kog i ja 'znam', al je dolazio sa belim puntom...
rekao mi da je sa nbg...
a inace, videh ga u mojoj ulici kako bez pardona iz kontejnera vadi ambalazu :bljuc:
danas mi rekla zena iz kioska da on to radi za pare...
inace, ja ga jednom savetovah da prekrije tablice jer soko non-stop sparta

Mene je takav jedan što ubacuje tone za pare psovao i vređao kada sam pitao na kratko da ubacim 10 flaša jer nemam ceo dan da čekam. Napravio se red nas petoro hteli da ga ukantamo. Popeose na bajs i psovao nas, ja krenuo on tutanj niz ulicu. Beda neka neopevana kako sav taj šljam odnekud izviri sa raznoraznim kombinacijama da zaradi.

Nebi me čudilo da to sam mitrovič vrti svoje flaše u svojim reciklomatima i izvlači lovu.
Da ukineš 15 reciklomata šatro nema više.
Sve sami lopovi i prevaranti.

Pogledam na sajtu radi reciklomat. Dođem do njega on ne radi i na sajtu stoji ne radi. Blokiro se odblokiro i opet blokiro na 371 flaša. Dakle neko se igra sa reciklomatima na daljinu. Gde je globaltelovo predstavništvo da im prospem flaše ispred?

Screenshot_2023-08-01-20-23-56-683_com.hsv.freeadblockerbrowser.jpg

Nova šema.

Radnici koji prazne reciklomat odmah zatim ga pune istim flašama. U roku od pola sata koliko sam ukapirao. Koriste kese za pet ambalažu od javnog komunalnog preduzeća.

E sad jesu li ovo globaltel radnici ili jkp gradska čistoća? Ili ovu prevaru izvode zajedno?

Da napomenem odmah po pražnjenju reciklomata isti počinje da se puni i za pola sata je pun. Otišao sam da izvidim i zatekao prestupnike u kriminalnom delu:

IMG_20230804_101518.jpg

Screenshot_2023-08-04-10-24-58-193-edit_com.miui.gallery.jpg

Jesi im ti pisala? Meni se nakupilo 100 ambalaža deo držim na terasi, deo kod žene u autu a deo u garaži. Počinje gadno da smrdi meni to smeta da me neko vara ako tebi ne smeta onda što pišeš na ovoj temi?

Ne mogu ja sam da idem u globaltel ali ako se organizujemo nas 100 isvako ponese barem 20 ambalaža, zatrpaćemo ih!

Može i N1 da se pozove da snimaju performans.

Ja se ne zalim na reciklomat, vec duze vreme super radi.
Navijem sat u 7 i pratim na njihovom sajtu kad se upali zelena lampica za cvetni trg, i odmah se sjurim do mog reciklomata jer znam da je on sledeci na redu za praznjenje...docekam i ispratim radnike koji to rade i obicno budem prva da ubacim ambalazu...takodje jedan gospodin donosi brdo ambalaze ali je jako ljubazan pa me pusti ako dodje pre mene...
mada nisam nacisto zasto me propusti...ili mu se dopadam pa mi se tako nabacuje ili ceni da sam starija od njega....
eto nisam pametna

Svašta ja mislio da taj reciklomat ne radi već mesec dana a ionako ne prima tetrapake ako se dobro sećam?

Znači imaju svoje ljude koji odmah napune flašama, tako nešto sam i mislio da rade.

Ja idem na onaj kod crkve sv marka, reciklomat kao radi dođem tamo a on ne prima flaše. Odem kući a njemu narastu flaše u reciklomatu. Očigledno uključuju reciklomat kada neki globaltelov radnik dođe sa flašama.

Back