greba
Buduća legenda
- Poruka
- 27.330
danas sam na cukarici grdnu ambalazu ubacila u reciklomat koji je savrseno radio, nije 'pljuvao' flase, sve je lepo prepoznavao.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Proveriću uskoro mada sumjam to je sve ista kuća. Kada nema lidl što bi ovi imali.Evo otvoren ti je novi Kaufland u Dubrovniku, tako da on vjerojatno ima automate za ambalažu. Ako ima punionicu za električna vozila, onda vjerojatno ima i za povrat ambalaže.
A vjerojatno su i u Konzumu i Lidlu riješili taj problem do sad.
https://www.dubrovniknet.hr/kaufland-otvorio-trgovinu-u-zupi-dubrovackoj/
Pa zato što je novi. Lidl je kod mene nadograđivan pred par godina i napravili su za otkup ambalaže, aparate i skladište. Možda su napravili i u Dubrovniku. A Kaufland sam gotovo siguran da ima. Ne bi valjda radili novi trgovački centar bez toga. Valjda.Proveriću uskoro mada sumjam to je sve ista kuća. Kada nema lidl što bi ovi imali.
Ovde kod mene ima jedan pun je ko oko kontejner ne prazne ih uopšte. Žurio sam pa nisam fotkao kako vire flaševrv ce i to da uklone
ako, imace ambalaze na sve strane...retko ko nosi free, da odlaze u kontejnere za te namene
Biće tako za sve dok se ne odjebbu ljudi koji hoće da recikliraju. Ekologija je ionako prevaraTrenutno, reciklomat u njegosevoj uredno prima i obracunava ambalazu...ali ako dopunjavate mobilni, izadje obavestenje da 'servis trenutno nije u funkciji'
znaci pojeo vam ambalazu![]()
Ja ubacim jednu, pa proverim radi li dopunaBiće tako za sve dok se ne odjebbu ljudi koji hoće da recikliraju. Ekologija je ionako prevara
napisi mi lokaciju kontejneraOvde kod mene ima jedan pun je ko oko kontejner ne prazne ih uopšte. Žurio sam pa nisam fotkao kako vire flaše![]()
Mora da si zgodna i razvijena kada to vučeš okolo i probaš. Ja sam ko maneken od reciklažeJa ubacim jednu, pa proverim radi li dopuna
Ako ne, trazim gde radi..i nadjem, par njih mi je 'u krugu'
Preko puta fontane ispred beograđankenapisi mi lokaciju kontejnera![]()
jesam jaka, vucem kolica (ona ko rikse) i sakupljam ambalazu za reciklomat.Mora da si zgodna i razvijena kada to vučeš okolo i probaš. Ja sam ko maneken od reciklaže![]()