Globaltel ismeva građane i reciklažu

Proveriću uskoro mada sumjam to je sve ista kuća. Kada nema lidl što bi ovi imali.
Pa zato što je novi. Lidl je kod mene nadograđivan pred par godina i napravili su za otkup ambalaže, aparate i skladište. Možda su napravili i u Dubrovniku. A Kaufland sam gotovo siguran da ima. Ne bi valjda radili novi trgovački centar bez toga. Valjda.
 
Pranje para

Direktor Telekoma Srbija potvrdio da kupuje Globaltel – firmu Željka Mitrovića.​

https://www.danas.rs/vesti/ekonomij...i-globatel-ciji-je-vlasnik-pink-medija-grupa/
Direktor Telekoma Srbija potvrdio da kupuje Globaltel - firmu Željka Mitrovića 1
foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)
„Telekom Srbija“ planira da preuzme, odnosno kupi 100 odsto udela u kompaniji „Globatel“, čiji je većinski vlasnik „Pink medija grupa“ Željka Mitrovića, izjavio je generalni direktor „Telekoma Srbija“ Vladimir Lučić.

Lučić je za današnje izdanje nedeljnika NIN rekao da nije istina da je kupovina mobilnog virtualnog operatera kompenzacija vlasniku televizije Pink za ukidanje rijalitija „Zadruga“ na molbu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ili pak kompenzacija jednom od suvlasnika „Globatela“ Savi Terziću, zbog raskida ugovora Grada Beograda sa kompanijom „Kentkart“ u naplati karata u beogradskom GSP-u“.
Direktor Telekoma je kazao da je reč o „poslovnoj strategiji kompanije kojom rukovodi, i da su pregovori o kupovini „Globatela“ otpočeti mesecima pre nego što je i raskinut pomenuti ugovor, i doneta odluka da se ukine rijaliti program na Pinku“.

Govoreći o ceni, Vladimir Lučić je rekao da je „ona poslovna tajna, ali da nije tačno da se radi o 17 miliona evra“.
Na pitanje zašto Telekom kupuje Globatel, Lučić je odgovorio da je strategija Telekoma „ukrupnjavanje tržišta i preuzimanje konkurencije na tržištu“.
 
Juče sam prolazio pored reciklomata i vidim odložene flaše. Pogledam reciklomat radi. Na sajtu stoji da ne radi. Dakle dok nije radio neko je ostavio flaše. Globaltel uključuje i isključuje reciklomat na daljinu. Zajebavaju građane.

Danas krenemo autom i reko usput da ubacim kod cvetnog trga. Prihvati 4 flaše i stane zabalavi. Idemo dalje do kalenića u njegoševoj reciklomat uspem da ubacim 6 flaša i reciklomat izbaci poruku da je pun.
 

Back
Top