Globalni distributer zvučnih topova potvrdio: U Beogradu nisu primenjeni ni zvučni top ni vorteks!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
88.033
Globalni distributer zvučnih topova potvrdio da večeras da u Beogradu nisu primenjeni ni zvučni top ni vorteks.

Naime, Genasys Inc je na svom nalogu na društvenoj mreži Iks naveo da video i audio dokazi koje su do sada videli i čuli ne podržavaju upotrebu LRAD-a tokom protesta 15. marta u Beogradu.

Oni navode da je agencija Earshot, na osnovu snimaka koje im je prosledila CRTA, na društvenim mrežama objavila da je tada korišćen vorteks, ali da oni tako nešto ne mogu da potvrde.

- Da je ovo vrtložni (vorteks) top, ovi snimci bi bili udaljeni više od 700 metara. Na ovoj udaljenosti sagorevanje oružja se više ne čuje; može se čuti samo jasan zvuk zvižduka talasa pritiska koji se udaljava od mesta strelca ka masi, što izaziva masovnu paniku - navodi se u objavi.

https://www.kurir.rs/vesti/politika...s-da-u-beogradu-nisu-primenjeni-ni-zvucni-top
1742423666802.png

Džaba kad naši znaju bolje od onog što ga je izmislio.

na jednom americkom forumu, necu reci koji je :lol: masa sns botova sa finim nalozima je poricala, da je sve fake, da je AI :rotf: i navlacili tupave amere pustajuci samo jedan levi link gde se nista ne vidi, da lupetaju kako je sve fake cak i da nije bilo toliko ljudi, da je to umnozila AI :lol:

i onda resih da otvorim nalog :) i napisah jedan samo post sa dva linka... eo treci dan nema demanta, vec imam za jedan post 11 zvezdica neki koji su godinu dana tamo imaju 3-4 :lol:

1742424375296.png

mito ovo sam izvukao iz snimka sa ulice u trenutku o kome se priča ovih dana. uzmi u obzir i da su telefoni tj. mikrofoni telefona vrlo slabo osetljivi na niske frekvencije, te da je energija infrazvuka (crvena boja) mnogo veća nego što pokazuje slika. čudo jedno da je i seizmološki zavod srbije u istim sekundama zabeležio nešto.

Pogledajte prilog 1700368

mito ovo sam izvukao iz snimka sa ulice u trenutku o kome se priča ovih dana. uzmi u obzir i da su telefoni tj. mikrofoni telefona vrlo slabo osetljivi na niske frekvencije, te da je energija infrazvuka (crvena boja) mnogo veća nego što pokazuje slika. čudo jedno da je i seizmološki zavod srbije u istim sekundama zabeležio nešto.
Koliko sam čuo na jednom snimku kojeg reklamiraju kao najbolji da se to čuje, zvuk se pomera, kao da nešto preleće. Kao na primer dron sa jačim zvučnikom.
Ako jeste, prvo pitanje je ko je pustio dron?

Koliko sam čuo na jednom sniku kojeg reklamiraju kao najbolji da se to čuje, zvuk se pomera, kao nešto preleće. Kao na primer dron sa jačim zvučnikom.
Pustila moja baba. Bilo joj dosadno. Htela da gleda slagalicu, ali se iz studija emitovao dnevnik

Koliko sam čuo na jednom snimku kojeg reklamiraju kao najbolji da se to čuje, zvuk se pomera, kao da nešto preleće. Kao na primer dron sa jačim zvučnikom.
za sada se ne bavim time ko je pustio već da se desilo. ne zanima me ni o kojoj se aparaturi radi. a da se čuje... ne znam ko ima takve zvučnike i uslove da čuje 20Hz i niže od toga, da ne pričam o telefonu. ono što kažu da čuju su verovatno propratni zvukovi to jest harmonici na višim frekvencijama. dakle, fakat da sam iz snimka ulovio infrazvuk koji se fizički oseća kao vazdušni udar i ne može da se čuje

Opozicija nije motivisana da dodatno okrivi vlast?
kako ne razumeš da huljina hunta nema veze sa tim događajem ne bi krenuli tim putem kojim su krenuli kao svi ste ludi halucinirate nego bi insistirali da je sve to delo nekog drugog a ne njih više je nego jasno da vlast nešto krije u vezi celog ovog slučaja

Globalni distributer zvučnih topova potvrdio da večeras da u Beogradu nisu primenjeni ni zvučni top ni vorteks.

A da nije možda rekao ŠTA je upotrebljeno?

Pošto do sada svi pokušavaju da nas ubede da su ljudi najednom umislili da su nešto čuli, i to svi odjednom.

Da to nije malo čudno :think:

Meni ovo pomalo smešno. Naime, Genasys verovatno očekuje da bi vlast mogla normalno da pusti njihov uredjaj LRAD, tipa za upozorenje, ili alert mode.. medjutim nisu mogli d pretpostave da mi imao predsendika koji se igra crtanog filma. Naime, njemu je bilo krivo što nije deo tišine, i morao je da napakosti ljudima tako što im je pustio mp3 snimak uzletanja aviona sa tim LRADom duž ulice, čisto onako iz zlobe ;)

duboko sam uverena da Genasys nema u vidu tako nešto, te da su mislili na uobičajenu upotrebu njihovog zvučnog amplifajera.

Back