Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NATO je isključen, ne bacaj petarde u dijalog. SNS ne želil u NATO, NE PRIZNAJE KOSMET I NE ODRIČE SE ISKRENE SARADNJE SA RUSIJOM.
Ako se traži nešto od ova tri onda nema ulaska u EU, jasno je rečeno.
Drugi je slučaj sa uvođenjem zakona i EU normi i vrednosti.... one su nam potrebne. I Rusija ih je uvela pre nas.

a to kazu oni koji dovode raznorazne njujoske hohstaplere ,menjaju misljenje kao carape .
Oni koji su lepili razne natpise i nosili raznorazne majice i bedzeve,crtali razne granice .KLELI SE U CRKVI
Mislis da njima treba da verujem ovo sto si napisao- SNS ne želil u NATO, NE PRIZNAJE KOSMET I NE ODRIČE SE ISKRENE SARADNJE SA RUSIJOM.
A sta ako se dvojac probudi i kaze za to -puj pike ne vazi,NE BI IM DEFINITIVNO BILO PRVI PUT.Ako su mogli da bace 20 godina guslanja iste pesme,sto ne bi i ovo odbacili.
Sve mi vise lice na Vuka

Ovo je samo za one koje interesuje sta su stvarno Dveri i ko su ljudi koji vode Pokret.
Ja sam ostao prikovan za stolicu slusajuci coveka koga prvi put u zivotu slusam. Ovde je od 0.29.00 i zove se Mitrovic i zivi u Pirotu. Covek govori gotovo bez ijedne greske na nacin da je i svaki znak interpunkcije uocljiv i jasan. I, sve to normalnim glasom.
(ovo navodim samo kao primer koliko mi imamo pravih ljudi van politike i koliko je potrebno da se takvi aktiviraju)

Мала исправка: Предраг Митровић (1971) је магистар економских наука из Лесковца је и 28. на листи Двери за парламентарне изборе.

Pa ne možemo da sedimo u ćorsokaku.Niko nam neće rešiti ovaj problem umesto nas samih.Pa neka ih melju, bore se za vlast, misle da mogu, izvolite braćo i drugovi.

Niko ne kaže da sedimo u ćorsokaku, već da glasamo za najjače koji mogu smeniti ove prodane duše i krimose.
To je najviše i najbolje što mi kao glasači možemo uraditi. Ne znam zašto ... ali ja verujem Tomi, kao i Koštunici.
Biću miran kad neko od njih dođe na vlast, jer znam da će brinuti o zemlji i narodu a ne o ličnim interesima.

Niko ne kaže da sedimo u ćorsokaku, već da glasamo za najjače koji mogu smeniti ove prodane duše i krimose.
To je najviše i najbolje što mi kao glasači možemo uraditi. Ne znam zašto ... ali ja verujem Tomi, kao i Koštunici.
Biću miran kad neko od njih dođe na vlast, jer znam da će brinuti o zemlji i narodu a ne o ličnim interesima.

Dvaput sam glasala za Koštunicu, i ništa.Sve same skandalozne privatizacije, 23.A kada ga slušam, sve mi izgleda baš tako.Za Tomu nikad nisam glasala.

a to kazu oni koji dovode raznorazne njujoske hohstaplere ,menjaju misljenje kao carape .
Oni koji su lepili razne natpise i nosili raznorazne majice i bedzeve,crtali razne granice .KLELI SE U CRKVI
Mislis da njima treba da verujem ovo sto si napisao- SNS ne želil u NATO, NE PRIZNAJE KOSMET I NE ODRIČE SE ISKRENE SARADNJE SA RUSIJOM.
A sta ako se dvojac probudi i kaze za to -puj pike ne vazi,NE BI IM DEFINITIVNO BILO PRVI PUT.Ako su mogli da bace 20 godina guslanja iste pesme,sto ne bi i ovo odbacili.
Sve mi vise lice na Vuka

Zašto onda ne mogu sa LDP-om u koaliciju?

Мала исправка: Предраг Митровић (1971) је магистар економских наука из Лесковца је и 28. на листи Двери за парламентарне изборе.

Hvala!
Ispravio sam u postu.
U svakom slucaju, radi se o coveku iz unutrasnjosti, iz malog grada sa juga Srbije, sto je za mene bilo znacajno otkrice.
Pitam se samo koliko ovakvih ljudi imamo a politiku nam vode polupismeni salabajzeri?
Vreme je da se Srbija probudi!

Dvaput sam glasala za Koštunicu, i ništa.Sve same skandalozne privatizacije, 23.A kada ga slušam, sve mi izgleda baš tako.Za Tomu nikad nisam glasala.

Ja verujem u Koštunicu....
Ne zaboravi da je bio u vladama sa DS-om, LDP-om i G17+ i td.. i da je imao ograničen uticaj.
Ako skrajnemo privatizacije, velika je razlika kada je on bio deo vlast i sada kada ne učestvuje u vlasti, ovi sada nemaju duše, niti misle na boga.

Nisam siguran da sam te shvatio, ali je jasno rečenooo i sa jedne i sa druge strane nekoliko puta ponovljeno - nema šanse da DS i SNS oforme koaliciju.

A ko to kaze ,koji je moralni kredibilitet toga koji to kaze-mislim i na jedne i na druge-
Pa covece pre cetiri godine su preveslani takvi lakoverni kao ti.Ej vladu formirali SPS I DS ,a bili u gorim odnosima nego sada SNS I DS.
Caak su im i programi bili razliciti
VEC VIDIM RECENICU-U CILJU SPASA SRBIJE PREMOSTICEMO RAZLIKE I FORMIRATI ZAJEDNICKU PROEVROPSKU VLADU,ha,ha,ha

a to kazu oni koji dovode raznorazne njujoske hohstaplere :menjaju misljenje kao carape .
Sve mi vise lice na Vuka

:zcepanje:Niko kao Vuk

A ko to kaze ,koji je moralni kredibilitet toga koji to kaze-mislim i na jedne i na druge-
Pa covece pre cetiri godine su preveslani takvi lakoverni kao ti.Ej vladu formirali SPS I DS ,a bili u gorim odnosima nego sada SNS I DS.
Caak su im i programi bili razliciti
VEC VIDIM RECENICU-U CILJU SPASA SRBIJE PREMOSTICEMO RAZLIKE I FORMIRATI ZAJEDNICKU PROEVROPSKU VLADU,ha,ha,ha

Žao mi je takvih kao ti koji ne veruju nikome....:think:

Hvala!
Ispravio sam u postu.
U svakom slucaju, radi se o coveku iz unutrasnjosti, iz malog grada sa juga Srbije, sto je za mene bilo znacajno otkrice.
Pitam se samo koliko ovakvih ljudi imamo a politiku nam vode polupismeni salabajzeri?
Vreme je da se Srbija probudi!

значи људи из малих градова су глупаци:D

Pa ne znam ni ko će da pravi koalicije, ja bih volela da se vlada ne formira. To bi bilo dobro.

Onda nove izbore raspisuje predsednik posle nekog vremena...
To se desilo u Ukrajini... Žao mi je što niko ne komentariše situaciju u Ukrajini. Skoro da imamo istu situaciju kao i oni pre neku godinu.
Oni su imali žutog Juščenka i Timošenko a na kraju (iz trećeg puta) ih je pobedio Januković sa svojom partijom regiona.
Taj Januković izgleda neotesano i neinteligentno ali je uspeo da smiri strasti. Čak mu je i spoljna politika slična Tominoj.
Bliži je narodu...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back