Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A MENE RECIMO BRINE STO SU OBI OSTALI PREVISE ISKUSNI

Da su iskusni, ne bi zemlja bila u ovakvom stanju.Nesposobni, jednostavno. Korupcija se upravo i javlja tamo gde država nije jaka.Ovde treba da se pita Cvetković za sve.A ono ništa, ćorak.Neka kradu, briga me, ali neka znaju da upravljaju državom.E, to ne znaju.

Da su iskusni, ne bi zemlja bila u ovakvom stanju.Nesposobni, jednostavno. Korupcija se upravo i javlja tamo gde država nije jaka.Ovde treba da se pita Cvetković za sve.A ono ništa, ćorak.Neka kradu, briga me, ali neka znaju da upravljaju državom.E, to ne znaju.

Nismo se razumeli-ISKUSNI SU U TOME DA NI O CEMU POJMA NEMAJU

Jasno je.Kada bi Dveri pobedile, a to nije moguće, oni ne bi znali odakle da počnu.Osim, ako nisu, kako se priča, Djilasovi.Ja ne verujem.Ne vidim nikoga sposobnog da unese malo stabilne politike u ovoj zemlji.Dveri, hm, ja se kolebam, mnogo su neiskusni.
Tvoji ne valjaju ništa.Oni koji nisu za zatvor su za lustraciju.I to je dovoljno.

Zato što glasam od prvih izbora, a sada prvi put nemam ni rezervnu kombinaciju.Nikada nije bilo ovako loše.Samo tonemo.

Nažalost mi Srbi smo plitki ki plitak potok...
često ne shvatamo realnost i mislimo da promena može doći samo revolucijom ili nekim revolucionarnim preokretom dolaskom vlasti sa totalno drugačijim programom.
Ja sam samo u jedno siguran ... Ko god došao umesto ovih lopingera koji su sada na vlasti, barem spoljna politika se u globalu neće razlikovati.
Jednostavno, mi smo od ove vlasti usmereni u jednom pravcu kao nebesko telo koje putuje ka udaljenoj planeti sa pokvarenim motorima koji bi promenili pravac kretanja.
Neka i Dveri dođu... šta mogu da urade ? Samleće ih žrvanj kao zrno žita.

To je prica za vasu lokalnu SNS anesteziju,da lakse progutate pricu o EU-ROPSKOJ uniji i NATO PAKTU.
Satro mi cemo se okrenuti Rusiji pa cemo zahebati gazde,ma nece moci

NATO je isključen, ne bacaj petarde u dijalog. SNS ne želil u NATO, NE PRIZNAJE KOSMET I NE ODRIČE SE ISKRENE SARADNJE SA RUSIJOM.
Ako se traži nešto od ova tri onda nema ulaska u EU, jasno je rečeno.
Drugi je slučaj sa uvođenjem zakona i EU normi i vrednosti.... one su nam potrebne. I Rusija ih je uvela pre nas.

Nažalost mi Srbi smo plitki ki plitak potok...
često ne shvatamo realnost i mislimo da promena može doći samo revolucijom ili nekim revolucionarnim preokretom dolaskom vlasti sa totalno drugačijim programom.
Ja sam samo u jedno siguran ... Ko god došao umesto ovih lopingera koji su sada na vlasti, barem spoljna politika se u globalu neće razlikovati.
Jednostavno, mi smo od ove vlasti usmereni u jednom pravcu kao nebesko telo koje putuje ka udaljenoj planeti sa pokvarenim motorima koji bi promenili pravac kretanja.
Neka i Dveri dođu... šta mogu da urade ? Samleće ih žrvanj kao zrno žita.
Pa ne možemo da sedimo u ćorsokaku.Niko nam neće rešiti ovaj problem umesto nas samih.Pa neka ih melju, bore se za vlast, misle da mogu, izvolite braćo i drugovi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back