Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Данас сам случајно упалио тв и погледао 5 минута политичког маркетинга. дс и снс су тотално скренули са ума. Не воде кампању за себе него да оцрне једни друге. А обе странке су црње од ђавола. Остали се баве собом, лажу, мажу али не помињу друге странке. По форумима и коментарима вести на сајтовима је исто. Ужас благи. :roll:
Морам признати, снс ми је најантипачнија странка.

Нисам укључивао ТВ данас али ако је негативно то што подсећаш народ да су жути славили победупре 4 год. а онда нас довели до руба пропасти... нек ти буде.
Барем не извлаче изјаве из контекста.

Inače štata što Dveri nisu autentični kelrofašistički pokret. Da se ko sav normalan svet zalažu za telesne kazne, smrtnu kaznu, isterivanje đavola iz oboleleih pripadnika društva, loptata terapiju različitih i različitosti i ostale metode narodnog preporoda. Previše su se politizovali i idu sa standardnim apstraktnim flsokulama tipa mi ćemo oporezivati tajkune, mi ćemo preispitati privatizacije i slično što trabunja cela politička elita.

Poslednja izmena:
Ma sta mi naprica,pa onda u cemu je razlika izmedju DS i SNS .PRESLIKANA FRAZA

Ти мало машиш тему... одговорићу ти мало касније, јер се на овој теми прича пре свега о односима Двери + жути и њиховој међусобној љубави.
Мени један заговорник двери рече - прочитај сајт Двери па ћеш видети за шта се залажемо,
а ја бих теби могао рећи: Слушај Радио Фокус и гледај Свет + инфо, укључујући и емисије Милована Дрецуна СНС-овца.

Inače štata što Dveri nisu autentični kelrofašistički pokret. Da se ko sav normalan svet zalažu za telesne kazne, smrtnu kaznu, isterivanje đavola iz oboleleih pripadnika društva, loptata terapiju različitih i različitosti i ostale metode narodnog preporoda. Previše su se politizovali i idu sa standardnim apstraktnim flsokulama tipa mi ćemo oporezivati tajkune, mi ćemo preispitati privatizacije i slično što trabunja cela politička elita.

Немој тако... од када је почела кампања чак је и Дачић екстремнији од Глишића и Драгишића заједно. :hahaha:

Кад прођу избори Двери ће поново да се врате на проблем ЕУТаназије, анализе штетности генетски модификоване хране и гејева као главног проблема за замајавање јавности.
Неће ићи на Космет да организују народ као што нису ни раније ишли.

Poslednja izmena:
Данас сам случајно упалио тв и погледао 5 минута политичког маркетинга. дс и снс су тотално скренули са ума. Не воде кампању за себе него да оцрне једни друге. А обе странке су црње од ђавола. Остали се баве собом, лажу, мажу али не помињу друге странке. По форумима и коментарима вести на сајтовима је исто. Ужас благи. :roll:
Морам признати, снс ми је најантипачнија странка.

Nije problem izabrati najantipatičniju stranku, već neku iole prihvatljivu.Imaš li odgovor na to pitanje?Precrtavanje nije glasanje.Džabe izlaziš.

Slabi su oni, taj model ne može da prodje, ma koliko bio patriotski.Ako hoćeš da glasaju ovi od 20-30, ne teraj ih da se žene, imaju decu, rade...pričaj nešto...sitno protiv, kao Čeda.Neće mladi taj patrijarhalni model.Pitaj ih.Kakve novine, televizija, Drecun...svi oni su u nekoj kampanji.Mladi neće ni izaći na glasanje.Jako malo.

Немој тако... од када је почела кампања чак је и Дачић екстремнији од Глишића и Драгишића заједно. :hahaha:

Кад прођу избори Двери ће поново да се врате на проблем ЕУТаназије, анализе штетности генетски модификоване хране и гејева као главног проблема за замајавање јавности.
Неће ићи на Космет да организују народ као што нису ни раније ишли.
Istina.Dačić viče na narod po ceo dan, a do sada je pohapsio pola Srbije.Kakva je to kampanja, urlikanje!Kao i Dinkić koji priča o regionima, a za to je potreban novi Ustav.Oni su bruka.

Ти мало машиш тему... одговорићу ти мало касније, јер се на овој теми прича пре свега о односима Двери + жути и њиховој међусобној љубави.
Мени један заговорник двери рече - прочитај сајт Двери па ћеш видети за шта се залажемо,
а ја бих теби могао рећи: Слушај Радио Фокус и гледај Свет + инфо, укључујући и емисије Милована Дрецуна СНС-овца.

Ma da imas sta da odgovoris vec bi ti to uradio.Cuj fokus i onaj debeli mrsomud...
NEGO ODAKLE PARE ZA SVE TO STO SI NABROJAO ,ZUTI DALI -MNOGO STE BRE ISTI

Nije problem izabrati najantipatičniju stranku, već neku iole prihvatljivu.Imaš li odgovor na to pitanje?Precrtavanje nije glasanje.Džabe izlaziš.

Решио сам у Београду за Поповића, република Двери а председник...немам појам. Гари Олдман.

Ovo je samo za one koje interesuje sta su stvarno Dveri i ko su ljudi koji vode Pokret.
Ja sam ostao prikovan za stolicu slusajuci coveka koga prvi put u zivotu slusam. Ovde je od 0.29.00 i zove se Mitrovic i zivi u Leskovcu. Covek govori gotovo bez ijedne greske na nacin da je i svaki znak interpunkcije uocljiv i jasan. I, sve to normalnim glasom.
(ovo navodim samo kao primer koliko mi imamo pravih ljudi van politike i koliko je potrebno da se takvi aktiviraju)

Poslednja izmena:
Ma da imas sta da odgovoris vec bi ti to uradio.Cuj fokus i onaj debeli mrsomud...
NEGO ODAKLE PARE ZA SVE TO STO SI NABROJAO ,ZUTI DALI -MNOGO STE BRE ISTI

Hoćeš da kažeš da DS i SNS dele pare!?Nema teorije.Posle izbora, ne znam, ali sada ispade da svi rade za DS, osim Koštunice .Čak je neko više puta spomenuo i radikale.

A u čemu je razlika izmedju ostalih stranaka?Ako je tebi jasno, ja ti se divim.Svi lažu podjednako, kao da im je ovo prva kampanja, kao da im ne znamo i tašte, i švalerke i deveto koleno.

Bas zato cu da glasam za dveri.Kad vidim sta ovi jedni drugima rade muka mi je.Ko moze jos da nasedne na TOMINU,TADICEVU ,DACICEVU ILI DINKICEVU PRICU je blago receno budala.A bogami ima ih poprilicno

Bas zato cu da glasam za dveri.Kad vidim sta ovi jedni drugima rade muka mi je.Ko moze jos da nasedne na TOMINU,TADICEVU ,DACICEVU ILI DINKICEVU PRICU je blago receno budala.A bogami ima ih poprilicno

Jasno je.Kada bi Dveri pobedile, a to nije moguće, oni ne bi znali odakle da počnu.Osim, ako nisu, kako se priča, Djilasovi.Ja ne verujem.Ne vidim nikoga sposobnog da unese malo stabilne politike u ovoj zemlji.Dveri, hm, ja se kolebam, mnogo su neiskusni.

Jasno je.Kada bi Dveri pobedile, a to nije moguće, oni ne bi znali odakle da počnu.Osim, ako nisu, kako se priča, Djilasovi.Ja ne verujem.Ne vidim nikoga sposobnog da unese malo stabilne politike u ovoj zemlji.Dveri, hm, ja se kolebam, mnogo su neiskusni.

A MENE RECIMO BRINE STO SU OVI OSTALI PREVISE ISKUSNI,VEC 20 GODINA NAS HEBU MALO JEDNI MALO DRUGI

Hocu da kazem da su im gazde iste i da svi duvaju u istu tikvu

Znam šta hoćeš da kažeš, isto to mislim.Kada bih bila sigurna da DS i SNS nemaju veze, glasala bih za SNS, samo ove da skinem.Ali, u to nisam sigurna.Uostalom, ako nemam za koga da glasam, pa neću ni izaći, ne mogu više da snosim odgovornost glasanja protiv.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back