- Poruka
- 13.940
Znaci, tebe su zaduzili za Glisica?
Kako pozivas na bojkot a ti ne silazis sa njegove teme?
Malo cudno i kontradiktorno, zar ne?
Ali, razumem! Zadatak je zadatak. Samo napred!
Ko mi je dao zadatak golube?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci, tebe su zaduzili za Glisica?
Kako pozivas na bojkot a ti ne silazis sa njegove teme?
Malo cudno i kontradiktorno, zar ne?
Ali, razumem! Zadatak je zadatak. Samo napred!
Gledao, ne žalost, u nekoj piramidi ili tako nečemu...gde su njegovi puleni dogovoreno glasali za njega te je glatko pobedio. Nisam mogao da izdržim njegovo baljezganje pa sam povremeno prebacivao na druge kanale. Ali dovoljno sam čuo, ne brini. Ista ona priča sa sajta, prikriveni šovinizam i fašizam. Samo mu ne treba dozvoliti da se razmaše.
Glisa vise pljuckao po opoziciji nego Tadicu. Bravo Gliso, tako se zaradjuje lebac![]()
Ko mi je dao zadatak golube?![]()
i ja sam glasao, 5 poruka sam poslao... covek ostavlja utisak, a ti trolaj sta hoces
Ne znam!
Valjda ti znas. Kako drugacije protumaciti poziv na bojkot a biti stalno na nj. temi?
Imas li neko racionalno objesnjenje?
До сада нисам написао ниједан пост на овој теми јер заиста нисам имао представу о коме се ради.
Међутим, што више слушам Двери, све ми се више свиђају. Поготово Глишић, заиста је господин.
Е сад, он нема шансе да победи на председничким изборима као што Двери немају неке велике шансе да пређу цензус (мада се искрено надам да ће прећи ако би у том случају заиста водили борбу против ДС-а и осталих режимских странака), а разлог је вероватно тај што су се појавили касно. Да су се ангажовали политички пре две-три године, сигурно да би имали много бољи резултат. Но било како било, само бих желео да истакнем своје мишљење а то је да ће Двери заједно са ДСС-ом ући у коалицију са СНС-ом те на тај начин срушити тренутни режим и ДС који влада 12 година. Ово је прва велика прилика и не верујем да ће је пропустити па чак и поред неслагања око интеграција.
И још нешто, да ли сам добро схватио да Глишић не може да има децу због последица бомбардовања или тако нешто?
Ti kao da si pao sa Marsa. Pratiš li politiku od juče ili imaš neko iskustvo?
До сада нисам написао ниједан пост на овој теми јер заиста нисам имао представу о коме се ради.
Међутим, што више слушам Двери, све ми се више свиђају. Поготово Глишић, заиста је господин.
Е сад, он нема шансе да победи на председничким изборима као што Двери немају неке велике шансе да пређу цензус (мада се искрено надам да ће прећи ако би у том случају заиста водили борбу против ДС-а и осталих режимских странака), а разлог је вероватно тај што су се појавили касно. Да су се ангажовали политички пре две-три године, сигурно да би имали много бољи резултат. Но било како било, само бих желео да истакнем своје мишљење а то је да ће Двери заједно са ДСС-ом ући у коалицију са СНС-ом те на тај начин срушити тренутни режим и ДС који влада 12 година. Ово је прва велика прилика и не верујем да ће је пропустити па чак и поред неслагања око интеграција.
И још нешто, да ли сам добро схватио да Глишић не може да има децу због последица бомбардовања или тако нешто?
pratim coveka, citam mu tekstove, gledam snimke tribina na kojima je ucestvovao, mitinge, skupove... jedan od boljih ako ne i najbolji govornik na srpskoj politickoj sceni

Aha. Ne slušati njega i njegove govore, ali kritikovati ideje i načela za koje se isti zalaže.
Aha. Ne slušati njega i njegove govore, ali kritikovati ideje i načela za koje se isti zalaže.
ne verujem da ce uci u koaliciju sa SNSom i ja se iskrneo nadam da nece inace gube moj glas zauvek

Kako je to DS vladao od 2004-2008 godine? Hajde mi to objasni.
Ovo je pretesko za mene. "Ne ne slusati a kritikovati"!????
Zamisljam kako bih mogao izvesti nesto slicno. Da ne citam tvoje postove a da kritikujem ono sto pises? Nikako da skontam. Izvini, ali stvarno je pretesko za moj IQ.
Двери су већ на један непосредан начин позвале СНС у предизборну коалицију, а ако Двери, ДСС и СНС буду у стању да формирају владу, формираће је.
Сад се опет доводи у питање ко финансира Двери, да ли раде по нечијем налогу итд. али ако су заиста патриотска странка и желе да сруше режим са опозиционим странкама као што говоре у кампањи, та коалиција је неизбежна без обзира да ли ће изгубити твој глас.![]()

Немам времена да читам тему од почетка.
Кружи прича да Двери финансира Ђилас. Истина или не?
Ја ћу да ти објасним...од 2007-2008 у Влади на републичком нивоу а од 2004-2008 у Београду, целој АП Војводини и свим важним градовима и општинама широм Србије.
Такође, од 2004-2008 имала је председника Републике. Јасно?
Немој ником да верујеш, него процени сам. Погледај пар снимака, па ће ти бити јасно. Ево имаш један и на овој страници теме и још неколико на претходној. Па прочитај пар текстова са њиховог сајта о Ђиласовом медијском царству, БусПлусу, политици ДС уопште. И онда на то додај позив Двери опозиционим странкама да направе коалицију, при чему би се сви обавезали да неће да склапају колације са странкама режима.

Ja sam dovoljno čuo da bih zaključio o kakvoj se organizaciji radi, i kakav je čovek taj Glišić. Dovoljno sam pročitao iz njihovog statuta. Ovi koji sporije kontaju će shvatiti da ne valjaju tek za koju godinu, ali avaj, nismo svi isti...![]()

Ja sam dovoljno čuo da bih zaključio o kakvoj se organizaciji radi, i kakav je čovek taj Glišić. Dovoljno sam pročitao iz njihovog statuta. Ovi koji sporije kontaju će shvatiti da ne valjaju tek za koju godinu, ali avaj, nismo svi isti...![]()