Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo to sam juce i napisala,Dveri ce odvuci glasove DSS-a, ima nekih koji su se ovde zaklinjali u DSS, sad su za Dveri.
Ipak, mislim da ce Kostunica (koliko god sam imala primedbi na njegovu i njegovo.....) bolje proci, i da Dveri nece uspeti u svom naumu da razbiju glasove opozicije u korist vladajucih!

To je moja zelja, sta ce biti, videcemo....

Двери су једна од 12 изборних листа. Кандидују свој програм и идеје које се разликују од других учесника на изборима.

Двери су једна од 12 изборних листа. Кандидују свој програм и идеје које се разликују од других учесника на изборима.

Po cemu?
Porodicnim setnjama i sto jedan korisnik ironicno primeti: Necemo govoriti srpski(m), nego „воздвиженију срушеног Столпа Сербскјаго"?

Ko voli, nek izvoli, ja sam primecujem da se ovde javljaju neki koji su bili za DSS sad se vise bore za Dveri nego nekad za DSS, zaboravili, to je njihovo pravo, Dveri ce najvise unazaditi DSS ali nije to moj problem. Srbija je ta koja ce na kraju biti na gubitku, ja sam navikla da vladaju one koje ne glasam, necu ni sad biti mnogo iznenadjena niti kukati- kako drugima tako i meni.

Po cemu?
Porodicnim setnjama i sto jedan korisnik ironicno primeti: Necemo govoriti srpski(m), nego „воздвиженију срушеног Столпа Сербскјаго"?

Za početak, Dveri su jedini koji nisu bili na vlasti i jedini kojima čovek još uvek može da veruje.

Ko voli, nek izvoli, ja sam primecujem da se ovde javljaju neki koji su bili za DSS sad se vise bore za Dveri nego nekad za DSS, zaboravili, to je njihovo pravo, Dveri ce najvise unazaditi DSS ali nije to moj problem. Srbija je ta koja ce na kraju biti na gubitku, ja sam navikla da vladaju one koje ne glasam, necu ni sad biti mnogo iznenadjena niti kukati- kako drugima tako i meni.
Ali zato si ti ostala dosledna politici dr Vojislava Šešelja u koga si se do juče klela! :klap:

Po cemu?

ej bre pa ti si prva okrenula ledja SRSu i Seselju, a koliko je samo SNS oteo glasaca DSu?

a gde su bili ovi iz SNS-a da brane interese DS-a kad je Ceda osnovao svoju stranku i uzeo im neke glasace?
Ne secam se da je SNS postojala kad se Ceda odvojio od DS-a, sad vi pomazete toj DS da preko Dveri uzme glasove opoziciji.

Necu da se preganjam, nisu izbori daleko, samo jedno nemojte smetnuti s uma, nije vani (da se tako izrazim) kao ovde, narod drugacije misli, veruj mi ako hoces, ako neces i ne moras..

ej bre pa ti si prva okrenula ledja SRSu i Seselju, a koliko je samo SNS oteo glasaca DSu?
Ne, ja sam sto puta (sta cu kad ne vidis ono sto ne zelis da vidis) napisala da sam glasala za SRS zbog Nikolica i Vucica, kad je Nikolic izbacen iz stranke, ostala uz njega, Vucica, u smislu da sam samo simpatizer, clan ne, niti cu biti!

Ne secam se da je SNS postojala kad se Ceda odvojio od DS-a, sad vi pomazete toj DS da preko Dveri uzme glasove opoziciji.

Necu da se preganjam, nisu izbori daleko, samo jedno nemojte smetnuti s uma, nije vani (da se tako izrazim) kao ovde, narod drugacije misli, veruj mi ako hoces, ako neces i ne moras..

nije postojao SNS ali su postojali ljudi koji su danas u njeum. Zasto su onda cutali? Jel si barem ti tada digla glas protiv nepravde kao sada?

ljudi glasaju za onu stranku koja po njima ima najbolji program. Zasto ni SRSu ni DSSu ne smetaju Dveri, vec samo vama?

Tatu imam, Vucic je stariji nekih sedam godina (sto nije problem) ali imam dosta brace (ne rodjene, ali imam)tako da mi ni on kao brat nije potreban, jednostavno u njih imam poverenja.

Tebi se svidja kako izgleda cica Glisha, ili?
:lol:

Ja ako podržavam neku stranku ili pokret podržavam ih zbog politike koju vode, a ne zbog frizure ili odela.

nije postojao SNS ali su postojali ljudi koji su danas u njeum. Zasto su onda cutali? Jel si barem ti tada digla glas protiv nepravde kao sada?

ljudi glasaju za onu stranku koja po njima ima najbolji program. Zasto ni SRSu ni DSSu ne smetaju Dveri, vec samo vama?
Ne znam, valjda im Seselj nije dao da se mesaju

Nisam bila clan, nije me ni zanimalo kad se DS pocepala na nekoliko frakcija (DSS, LDP, Covceva...i dr.) niti me zanimala mnogo politika, sad sam starija pa vidim koliko mi od politicara zivot zavisi, u tom smislu i komentarisem, nemam ambicija da budem ikad clan, meni to ne treba.

Ja ako podržavam neku stranku ili pokret podržavam ih zbog politike koju vode, a ne zbog frizure ili odela.
Ni ja nigde ne pomenuh frizuru ni odelo,nego POVERENJE, e tu vas hvatamo sto bi se reklo, lazete Boga se ne bojite, pronadji moj post i baci mi u lice frizuru i odelo, a ne poverenje na koje sam se pozvala:(

Posto neces moci, posto si uhvacen u LAZI, bacicu ga ja tebi, dakle:

Original postavio *BILJA*
Tatu imam, Vucic je stariji nekih sedam godina (sto nije problem) ali imam dosta brace (ne rodjene, ali imam)tako da mi ni on kao brat nije potreban, jednostavno u njih imam poverenja.

Tebi se svidja kako izgleda cica Glisha, ili?"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back