Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ja sam uspeo da zapamatim samo Boska i Vladana. Ali, zato sam u svim njihovim dokumentima i programu nasao sebe mnogostruko (ne bas u svemu ali poprilicno).
Sve nesto mislim da je ova varijanta mnogo bolja. Na moju zalost, o dosadasnjima na politickoj sceni znam previse.

Битан је квалитет људи који воде странку, партију, покрет а не програм. Сви они имају много лепе програме и пишу и причају оно што народ жели да чује. Зато се и зову политичарима. Добију мандате од гласача да владају а онда раде искључиво оно што је у њиховом политичком интересу. Да ли је народ дао гласове СПС-у да направи коалицију са ДС? У Београду су чак и потписали пост-изборни споразум, па окренули ћурак наопако. Ко гарантује да СНС и ДС не направе пост-изборну коалицију? То је више вероватно него што је изгледало 2008. у предходном случају.
Зато су битни људи, квалитетни и морални...

Глишић је Тадићев џокер.Како би иначе имао 500 000 евра гаранција ако не добије 1% гласова бирача?
http://www.smedia.rs/vesti/izbori/v...a-za-predsednickog-kandidata-500000-evra.html
Ето шта су урадили политичари из ''великих,важних'' и парламентарних странака да онемогуће појављивање НН кандидата на изборима:уназадили Србију и себи омогућили да добро зараде паметним избором маркетиншких компанија.

Глишић је Тадићев џокер.Како би иначе имао 500 000 евра гаранција ако не добије 1% гласова бирача?
http://www.smedia.rs/vesti/izbori/v...a-za-predsednickog-kandidata-500000-evra.html
Ето шта су урадили политичари из ''великих,важних'' и парламентарних странака да онемогуће појављивање НН кандидата на изборима:уназадили Србију и себи омогућили да добро зараде паметним избором маркетиншких компанија.

Zasto mislis da je Tadicev? to bi isto mogao da kazes i za SDS...odakle njima 500 000e....ali kada malo zagrebes, iskoci opste poznati finansijer...tako i u slucaju Zveri...

Zasto mislis da je Tadicev? to bi isto mogao da kazes i za SDS...odakle njima 500 000e....ali kada malo zagrebes, iskoci opste poznati finansijer...tako i u slucaju Zveri...
Не знам који је.Ја нисам навијачки расположен и не свиђа ми се ни један кандидат.Трули су,јадни и корумпирани,изгубили су своје ја и све лично ако су икад ишта и имали због новца и мало власти.

Не знам који је.Ја нисам навијачки расположен и не свиђа ми се ни један кандидат.Трули су,јадни и корумпирани,изгубили су своје ја и све лично ако су икад ишта и имали због новца и мало власти.

Politika ti je takva...ne samo u Srbiji...svuda...za nju moras imati debeo obraz i jak zeludac...

Politika ti je takva...ne samo u Srbiji...svuda...za nju moras imati debeo obraz i jak zeludac...
Наравно.Ту је увек исто питање за мене:зашто да изађем на изборе ако немам и не могу да од тога имам никакве користи а од оних које треба да бирам видим само штету?...мсм,ту мени не вреде одговори типа ''твој глас одлучује'',учествовао сам више пута у изборној процедури,на разне начине и мој закључак је да мој глас није битан ни за шта.

Наравно.Ту је увек исто питање за мене:зашто да изађем на изборе ако немам и не могу да од тога имам никакве користи а од оних које треба да бирам видим само штету?...мсм,ту мени не вреде одговори типа ''твој глас одлучује'',учествовао сам више пута у изборној процедури,на разне начине и мој закључак је да мој глас није битан ни за шта.

Kada ga razlozis na taj nivo ispada tako..ali pitanje je sta bi se dogodilo da i ostali narod razmislja tako...da li je veca ne izaci na izbore ( beli papir ) ili biranje najmanje lose ( oksimoron ) opcije kao sto je to bilo do sada...

Spamer, uzmi nešto da pročitaš da ne budeš najgluplji na forumu

:lol:

33967_320425394691659_152196238181243_859309_2126764799_n.jpg

Ko finansira ostale? Posteni ljudi? :hahaha:

Mantra o Dverima moze mozda sada pomoci. Ali dugorocno znamo da ce biti vanredni izbori gde ce ovi koji laju na Dveri puci. Sta cete tada?:D

Ovo je mlada, nekorumpirana opcija. Takav je i predsednicki kandidat. Veoma su glupi spinovi koji se svakodnevno prosipaju. Nista konkretno, vec sve baljezgarije.

Svi se pitaju odakle njima pare. Ja se pitam odakle SNSu milioni evra za kampanju, DS znamo ko finansira, ali vikiliks je rekao i za ove prve.

Hristos Vaskrse!!!!

Poslednja izmena od moderatora:
Битан је квалитет људи који воде странку, партију, покрет а не програм. Сви они имају много лепе програме и пишу и причају оно што народ жели да чује. Зато се и зову политичарима. Добију мандате од гласача да владају а онда раде искључиво оно што је у њиховом политичком интересу. Да ли је народ дао гласове СПС-у да направи коалицију са ДС? У Београду су чак и потписали пост-изборни споразум, па окренули ћурак наопако. Ко гарантује да СНС и ДС не направе пост-изборну коалицију? То је више вероватно него што је изгледало 2008. у предходном случају.
Зато су битни људи, квалитетни и морални...

ja to posmatram iz drugog ugla.Mozda su ljudi koji predvode Dveri zaista na mestu i nedostaje im u pokretu strucnog kadra ciji nedostatak tebi smeta.Problem lezi u tome sto vecina visoko obrazovanih koji bi mogli da pomognu ovoj zemlji i narodu ne zeli da se valja u politickom blatu,nego sve sta se desava posmatraju sa strane.Treba Dverima pruziti sansu da se dokazu, pa ko sebe pronadje u njihovom pokretu neka se prikljuci,mozda cak i ti.Umesto toga vi se povlacite i distancirate od svih pa ovu zemlju predvodi polusvet kakav se okuplja u strakama sa "iskustvom".Nametnite se ,ponudite svoje znanje Dverima,pa ce samim tim dobiti i kvalitet

Poslednja izmena:
sto vise DS,SNS,LDP,URS i ostala bagra napadaju dveri...DVERI su mi sve draze...

Iskreno, ja nisam čuo da neko od zvaničnika svih gorenavedenih pominju te političke liliputance...

A ti Pajo, što se tiče godina baš se uklapaš, sa tim nedozrelim navijačkim devijantima... :D

Kako to da jedan zadojeni komunista, može staviti u istu rečenicu klerofašiste i dragost? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back