Глишић кандидат Двери за председника

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oblače se neukusno pre svega... Fizure su im očajne... Izgledaju štrokavo i neuredno... Uopšte celokupni izgled odaje taj gubitnički mentalitet...

Nije to samo stvar imovnog stanja, to je stvar psihe...

Bez namere da vređam....

Evo ako ti je lakše, bolji su doduše od izgleda prvobitnih članova SPO (SNO), sa kraja 80-ih i početka 90-ih...

ti si car... ti si uspeo na osnovu spoljasnjeg izgleda procitas ljude iznutra

svaka cast

hoces sada spisak da ti izvadim, a ti meni ostalih stranaka?

Vidiš kakvim se manipulacijama i lažima služiš...

Izvadi ti meni spisak ko podržava dveri, a ko podržava ostale, kako bi mogao da odbraniš svoju laž da...

verovao ili ne najvise akademika, profesora i intelektualaca je podrzalo upravo Dveri

Smešan si...

Najveći broj podražava Dveri, a ne znaš koliki broj podržava ostale... nebulaoza.. :roll:

Poslednja izmena:
ne lupaj gluposti otkud ti to?

pa oni su se borili protiv Milosevica

Меморандум САНУ
Из Википедије, слободне енциклопедије
Скочи на: навигација, претрага

Меморандум Српске академије наука и уметности (скраћено Меморандум САНУ) је недовршени документ који је израдила Српска академија наука и уметности (САНУ) између 1985. и 1986. године, као стратешки програм српске интелигенције. Нацрт документа је објављен у јавности преко дневних новина Вечерње новости у два наставка 24. и 25. септембра 1986.[1]

Меморадум је одмах изазвао бурне реакције у СФРЈ, због својих погледа на стање нације и захтева за темељном реорганизацијом државе.[1] Његова је главна тврдња да децентрализација води дезинтеграцији Југославије и да су Срби дискриминисани југословенским уставом.[2] После 1961, 103.000 Срба и Црногораца напушта Косово, углавном због притисака албанских власти и популације[3]. Такве појаве дискриминације, које меморандум назива геноцидом биле су главни мотив писања меморандума, као начина да се спречи геноцид над Србима на Косову. Међу многима у Југославији, укључујући и Србију, овај документ се сматра изразом великосрпског национализма.[4] Тим Џуда сматра да је Меморандум САНУ имао кључну улогу у распаду СФР Југославије и битно допринео југословенским ратовима.[2]

У изради документа су учествовали:Павле Ивић, Антоније Исаковић, Душан Каназир, Михаило Марковић, Милош Мацура, Дејан Медаковић, Мирослав Пантић, Никола Пантић, Љубиша Ракић, Радован Самарџић, Миомир Вукобратовић, Василије Крестић, Иван Максимовић, Коста Михаиловић, Стојан Ћелић.

citat: http://sr.wikipedia.org/sr/Меморандум_САНУ
I još jednom - informiši se malo pre nego što se upustiš u debatu...

Меморандум САНУ
Из Википедије, слободне енциклопедије
Скочи на: навигација, претрага

Меморандум Српске академије наука и уметности (скраћено Меморандум САНУ) је недовршени документ који је израдила Српска академија наука и уметности (САНУ) између 1985. и 1986. године, као стратешки програм српске интелигенције. Нацрт документа је објављен у јавности преко дневних новина Вечерње новости у два наставка 24. и 25. септембра 1986.[1]

Меморадум је одмах изазвао бурне реакције у СФРЈ, због својих погледа на стање нације и захтева за темељном реорганизацијом државе.[1] Његова је главна тврдња да децентрализација води дезинтеграцији Југославије и да су Срби дискриминисани југословенским уставом.[2] После 1961, 103.000 Срба и Црногораца напушта Косово, углавном због притисака албанских власти и популације[3]. Такве појаве дискриминације, које меморандум назива геноцидом биле су главни мотив писања меморандума, као начина да се спречи геноцид над Србима на Косову. Међу многима у Југославији, укључујући и Србију, овај документ се сматра изразом великосрпског национализма.[4] Тим Џуда сматра да је Меморандум САНУ имао кључну улогу у распаду СФР Југославије и битно допринео југословенским ратовима.[2]

У изради документа су учествовали:Павле Ивић, Антоније Исаковић, Душан Каназир, Михаило Марковић, Милош Мацура, Дејан Медаковић, Мирослав Пантић, Никола Пантић, Љубиша Ракић, Радован Самарџић, Миомир Вукобратовић, Василије Крестић, Иван Максимовић, Коста Михаиловић, Стојан Ћелић.

citat: http://sr.wikipedia.org/sr/Меморандум_САНУ
I još jednom - informiši se malo pre nego što se upustiš u debatu...

i kakve ovo veze ima sa Dverima?

ja sam rekao da su se Dverjani borili protiv Milosevicevog rezima a ti pises o memorandumu SANU

ja sam rekao jedno ti si me optuzio da lazem... ajde dokazi izazivam te

Batice u svakom civilizovanom razgovoru, onaj ko iznese neku tvrdnje, treba i da je dokaže... Ustvrdio si "verovao ili ne najvise akademika, profesora i intelektualaca je podrzalo upravo Dveri", a ja kažem da je to laž! I biće laž sve dok ne dokažeš svoju tvrdnju... Sve dok mi to ne dokažeš, ja imam pravo da sumnjam u istinitost toga...

Samim tim što ne znaš koliko akademika, profesora i intelektualaca podržava ostale, znači da lažeš...

Pozdravčić...:bye:

Profil glasaca.
9707-dveri-tribina.jpg
152095_1003-1389-foto-dusan-milenkovic_f.jpg
prosvjed_beograd1-290511_CROPIX.jpg
Obraz.JPG

Batice u svakom civilizovanom razgovoru, onaj ko iznese neku tvrdnje, treba i da je dokaže... Ustvrdio si "verovao ili ne najvise akademika, profesora i intelektualaca je podrzalo upravo Dveri", a ja kažem da je to laž! I biće laž sve dok ne dokažeš svoju tvrdnju... Sve dok mi to ne dokažeš, ja imam pravo da sumnjam u istinitost toga...

Samim tim što ne znaš koliko akademika, profesora i intelektualaca podržava ostale, znači da lažeš...

Pozdravčić...:bye:

imao si priliku da dokazes da lazem, da me raskrinkas pred svima i nisi je iskoristio

Зар тај Глишић још увек није ухапшен?? Шта се чека?? Судство мора бити ефикасно јер је то услов за прикључење Европи. Уосталом, тај Глишић и Двери пљују по омиљеној ЕУ што грађанима и грађанкама Србије изразито иде на живце.

Ma ta priča mi nije logična. Možda se izrode u nešto veće, poput ovih "naprednih" pa ujedu ruku koja ih hrani... :D

Зато се та појава мора сесаћи у корену, пре него што метастазира и уништи све оно што смо постигли досад. Предлажем хапшење лидера двери и затворску казну због ширења клеронацизма и блаћења Европских вредности!! Нема циле-миле, морамо показати одлучност, иначе ћемо опет имати ратове, Сребреницу, Вуковар и Рачак. Боље је деловати док проблем не нарасте.

Зато се та појава мора сесаћи у корену, пре него што метастазира и уништи све оно што смо постигли досад. Предлажем хапшење лидера двери и затворску казну због ширења клеронацизма и блаћења Европских вредности!! Нема циле-миле, морамо показати одлучност, иначе ћемо опет имати ратове, Сребреницу, Вуковар и Рачак. Боље је деловати док проблем не нарасте.

Hlidice, ti daješ sve od sebe to se vidi. Čak predlažeš i da glasamo za Patrijarha, ali nestade ti temica? Gde li se sakrila?

Ma ta priča mi nije logična. Možda se izrode u nešto veće, poput ovih "naprednih" pa ujedu ruku koja ih hrani... :D

Видим да те занимају Двери и да можда размишљаш да гласаш за њих, па ти препоручујем да погледаш њихових најбољих 10 ТВ наступа по избору посетилаца youtube канала Двери:

http://www.dverisrpske.com/sr-CS/multimedija/video-zapisi/dveri-na-tv/najbolji-tv-nastupi.php

Koji je direktno stajao iza Miloševića i njegove politike....

Ajde, ne lupetaj više. Ako si i pročitao Memorandum očigledno je da ga nisi razumeo kao ni vreme kada je nastao. Da jesi, jasno bi ti bilo da nije pisan kao podrška Miloševiću.
Taj dokument je smetao komunističkoj bagri, pa su kritiku njihove pogrešne politike u Srbiji proglasili ratno huškačkim dokumentom.
Ne troluj više ovu temu. Visiš ovde danima i pišeš gluposti.

Hlidice, ti daješ sve od sebe to se vidi. Čak predlažeš i da glasamo za Patrijarha, ali nestade ti temica? Gde li se sakrila?

Пребрисали је клерофашистички модератори. Очигледно некоме смета истина, а и црквени и антиЕвропски лоби је још увек превише јак.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back