Gledao sam neki film pre jedno 3 godine, bio je na RTS-u, zove se nesto dobri momak(decko) ali nisam uspeo da nadjem pod tim nazivom. Glavni lik je neki momak ko je u pocetku bio dobar,znam da nema kontakt sa ljudima, izgleda normala,zivi u sumi ali ne izgleda kao oni iz pogreskog skretanja nego normalno. Znam scenu da on ide nesto pored puta i naleti na auto koji je slupan i vidi muskarca i zenu u njemu, i znam da je muskarca ostavio a zenu uzeo i odneo u sumu ili vec gde, ali ona je bila mrtva i on se ponasa kao da je ziva, ceslja je, vodi ljubav sa njom i tako to..., Secam se i scene da je legao i upalio vatru i zaspao i dok je on spavao upalila se kuca i dok kuca gori ta zena je bila u nekoj drugoj sobi i sada on lik ide spasava mrtvu zenu iz goruce kuce. na kraju filma je totalno poludeo i nekoj drugoj zeni(znaci ne ovoj mrtvoj) ubio i odsekao deo glave gde joj je kosa i stavio na svoju glavu kao maska, i znam da je on isao tako sa tom maskom i plasio ljude i na kraju neki lik ga provali da to nije maska nego prava koza i krene da puca sa puskom na njega i on pobegde u nazad u sumu. Mislim da je film iz ovoga veka. Poz treba mi ime ovoga filma, ako neko zna neka napise