Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Molim cas za pomoc Secam se jednog misterioznog decka koji cini mi se je zaveo neku curu u kaficu i brzo se vencaju stim da niko od njegovih nije bio na vencanju navodno nasao je neki glup razlog i vodi je na medeni mesec u neku sumu gde su samo camcem morali doci do kolibe,tu je on nju zlostavljao i mucio a ona nije znala plivati i smisljala je sve nacine da ga ubije

Devil's Pond

zdravo svima ovaj film sam gledao davno al nemogu damu se setim imena ovo se radi u filmu dva brata naslede ocevu fabriku u kojoj ima jedan mis kog pokusavaju da isteraju pa zovu isterivaca koji nemoze da ga istera dok oni na aukci prodaju fabriku mis nekako u zidu pusti vodu i napravi poplavu i unisti aukciju. ako neko zna kako se zove film neka mi odgovori hvala u napred : )

zdravo svima mozda neko zna kako se ovaj film zove radi se o tome da dva brata naslede ocevu fabriku u kojoj pokusavaju isterati misa ali im neide za rukom pa zovu isterivaca i on nemoze da istera misa kada odu na aukciju da prodaju fabriku mis napravi poplavu i sve unisti ako neko zna o kom filmu je rec nek mi odgovori hvala u napred :)

jel ovo :D

http://www.imdb.com/title/tt0119715/?ref_=nv_sr_1

Molim za pomoc..ne mogu se setiti naiv filma gledao sam ga davno na tv-u da mi neko da 10000e ne mogu se setiti naziv :)
hocu ponovo da gledam ali ne znam kako se zove
evo ukratko radnje

covek kolima ubije dete..a on je inace detektiv,pa ga porodica deteta angazuje da nadje ubicu (tj sebe)
poznato li ovo nekome?

Moze pomoc oko filma, ko je gledao Hot Fuzz (Simon Pegg, Nick Frost) parodija na vise filmova, ubice u tom filmu su obuceni kao utvare i kad beze a oni ih jure i na kraju se ispostavi da ih ima vise, to su ukrali iz nekog spanskog filma koji sam gledao bas davno na rts 2, ima veze sa crkvom, zanr je misterija, triler. Sve sam pretrazio uzdam se u dobre ljude sa Krstarice.

Nasao sam ime filma o kom sam pricao... Pad u raj 2004.

Kad si pričao?:confused:

- - - - - - - - - -

Gledao sam dve verzije "Grof Monte Kristo", rađene po Diminom romanu, ali sam gledao i film sa radnjom u savremenom dobu sa sličnim sadržajem- napravilna osuda i zatvor, bekstvo, osveta, ali ne znam naslov tog filma. Da li neko zna?
Unapred zahvalan.
Daj još neki podatak. Ovako ni Redmond ne može da pronađe. :D

kadetoni Na 360. strani
georgejune Hvala na odgovoru...uopste nisam obracao paznju na onaj link sto ste postavili..

- - - - - - - - - -

Imam jos jedan film gledao sam mozda 2013.
Radnja se desava na nekom brodu valjda jer je ceo svet bio potopljen i sad valjda je najvrednija stvar bila pijaca voda tako nesto....I secam da se neki lik tuširao pijacom vodom zato sto je imao dosta vode (sto bi mi rekli malo se kur*io) i secam se scene kako je taj lik kupio jednu sadnicu paradajza ili paprike nisam siguran,i pojeo je list od te sadnice (verovatno nije mogao da saceka da izraste) To je to cega se secam.

Imam jos jedan film gledao sam mozda 2013.
Radnja se desava na nekom brodu valjda jer je ceo svet bio potopljen i sad valjda je najvrednija stvar bila pijaca voda tako nesto....I secam da se neki lik tuširao pijacom vodom zato sto je imao dosta vode (sto bi mi rekli malo se kur*io) i secam se scene kako je taj lik kupio jednu sadnicu paradajza ili paprike nisam siguran,i pojeo je list od te sadnice (verovatno nije mogao da saceka da izraste) To je to cega se secam.

To bi mogao da bude

A mene zanima jedan film, trazim ga mesecima. Otprilike ovako, zena sumnja da je muz vara, i unajmljuje detektiva, i taj detektvi je neki psiho, postaje opsednut njom, postavlja joj kamere u kuci, i ubedjuje je da je muz vara, secam se scene gde joj pokazuje poruke koje njen muz razmenjuje sa navodnom ljubavnicom. Da, ona ima sina koji ima psa, i detektiv ukrade tog psa i onda ga navodno nadje. Na kraju ona sa muzem bezi u neku kucu, a ovaj ih i tamo napada. Mislim da ga ga ona na kraju ubije u dvoristu. NIsam najbolje objasnila, ali eto. Hvala.

Pozdrav svima.
Da li neko zna kako se zove film, odavno sam ga gledala, ovo je sve sto znam o njemu:
Secam se da su na pocetku filma muz i zena u kuci ostavljaju dete dadilji i negde odlaze,
muzu se desavaju lose stvari, prijatelji ga izdaju dobija otkaz na poslu, neko ga napadne na parkingu...na kraju ispada da mu je to zena sve napravila jer je sumnjala da je vara.
Secam se i da je pred kraj filma muz otisao u neku kolibu i tamo se izdesavala i neka pucnjava (nisam sigurna)...:D

Evo jos jednog filma ispricacu cega se secam :
Film je cini mi se nemacki ,radnja se desava u Nemackoj za vreme nekih velikih vrucina ,preko 40 stepeni, sto je Nemacku dovelo u kolaps (nestasice vode i sl.) To je neka radnja filma ukratko,evo i par scena kojih se secam:
-Covek od oko 50 godina je unosio balone (velike plasticne boce od 5-6 l ) vode u kucu
-Dvoje dece od oko 10 godina su otvorila jedan pravougaoni bazen nalik sahte koji je bio zatvoren drvenim vratima (ukopan bazen/sahta u zemlji prekriven drvenim vratima) i uskolcili tu da se kupaju iako je voda bila bakterioloski neispravna ,mada to nisu verovatno znali
-Prikazana je jedna scena raskrsnice koja je bila potpuno napustena zbog vrucina
Vise se nicega ne secam.Hvala unapred.

Back