Pre neku god sam gledao film ali nema sanse da se setim kako se zove,radi se u avionu.Nije neki ubica film,ali nije ni los.Ako neko zna neka napise.Evo slika jednog od glumaca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre neku god sam gledao film ali nema sanse da se setim kako se zove,radi se u avionu.Nije neki ubica film,ali nije ni los.Ako neko zna neka napise.Evo slika jednog od glumaca
Pogledajte prilog 354162
Cico da li trebam i ja da ti se zahvalim sto sam pomogao Latis-i?
Opet se ponavljas i preuzimas na sebe tudje zasluge a zna se ko su i kakvi ljudi koji se time bave i tako ponasaju.
Stvarno bih voleo da se javi neko kome je cica barem jednom pomogla da nadje film koji je trazio/la?
Bravo,hvala,jesteOvo je scena iz Chariot http://www.imdb.com/title/tt2531362/?ref_=nm_knf_i4
Pošto vidim da niko nezna film za koji sam pitao, setio sam se jednog drugog, stvarno sam ga davno gledao, kao tipa osude na smrt vešanjem, ali postoji neki zakon, ako neka od žena hoće da se uda za njega, onda ga oslobađaju pod uslovom da se oženi njom,pošto je zbog rata manjak muškaraca. Uglavnom, njega odabere neka baba, ali umre pre venčanja, pa se javi druga, dobra riba. Sećam se da je vezao za krevet, pa je odradio bračne dužnosti, i ona se onda zaljubila u njega. Nadam se da cica neće reći da sam sanjao ovaj film.
To je "Vezi me" od Almodovara. A ti kao nama ovde bacas koske?
i ja sam pomislio na atai me - vezi me,ali ako nije to....neznam. Mada imam za preporuku dosta filmova de ima "porodicnih aktivnosti a nisu xxx. Sunka sunkaPošto vidim da niko nezna film za koji sam pitao, setio sam se jednog drugog, stvarno sam ga davno gledao, kao tipa osude na smrt vešanjem, ali postoji neki zakon, ako neka od žena hoće da se uda za njega, onda ga oslobađaju pod uslovom da se oženi njom,pošto je zbog rata manjak muškaraca. Uglavnom, njega odabere neka baba, ali umre pre venčanja, pa se javi druga, dobra riba. Sećam se da je vezao za krevet, pa je odradio bračne dužnosti, i ona se onda zaljubila u njega. Nadam se da cica neće reći da sam sanjao ovaj film.
Strašno otkucao sam tekst i obrisao. Dobro ispočetka neznam naziv filma ali radnja je sledeća: Tri devojke crnkinje su dobre prijateljice dve su jako debele a jedna je jako zgodna. Njih tri odlaze na bazen i upoznaju jako lepog crnca iz neke Afričke zemlje gde je on valjda princ ili neki bogat čovek. On se zaljubi u jednu od ove dve debele devojke i tu počinje radnja. Odlazi nazad u svoju zemlju zbog nečega a devojka u koju se zaljubio odlazi za njim i tamo se zakomplikuje čitava stvar. Eto toliko neznam nijednog glumca mislim da nisu poznati a film spada u ljubavne komedije tako bih rekao normalno na kraju je hepiend. Hvala unapred ako mi pomognete oko ovog filma ustvari uopšte hvala za ovaj sajt.
Ako ikome zvuči poznato, hvala unapred na pomoći.Strašno otkucao sam tekst i obrisao. Dobro ispočetka neznam naziv filma ali radnja je sledeća: Tri devojke crnkinje su dobre prijateljice dve su jako debele a jedna je jako zgodna. Njih tri odlaze na bazen i upoznaju jako lepog crnca iz neke Afričke zemlje gde je on valjda princ ili neki bogat čovek. On se zaljubi u jednu od ove dve debele devojke i tu počinje radnja. Odlazi nazad u svoju zemlju zbog nečega a devojka u koju se zaljubio odlazi za njim i tamo se zakomplikuje čitava stvar. Eto toliko neznam nijednog glumca mislim da nisu poznati a film spada u ljubavne komedije tako bih rekao normalno na kraju je hepiend. Hvala unapred ako mi pomognete oko ovog filma ustvari uopšte hvala za ovaj sajt.
Поздрав, народе. Никако се не могу сјетити наслова једног филма, а имам велику жељу да га поново погледам. Гледао сам га прије четири или пет година. Углавном ово су неки детаљи... Радња се дешава за вријеме Другог свјетског рата. Дјечак се усели у неку кућу која се налази поред једне шуме, а поред те шуме се налази логор. Спријатељује се са Јеврејом из логора, и стално се виђа са њим поред неке жичане ограде. Једном одлучи да оде са њим у логор, да се преруши у Јевреја..
Унапријед захвалан.
Pozdrav ljudi, Imam zelju da odgledam jedan film koji sam nekada davno gledao na rts-u ali nikako mi ne polazi za rukom da ga pronadjem na inernetu. >Film se zove : Boss of bosses, a prica se vrti oko jednog mafijaskog bossa u cini mi se New York-u 80ih godina... mislim da je to taj film koji sam tada gledao. ako neko ima ideju gde bih mogao Naci i odgledati taj film molim neka mi napise. unapred zavalan.
Cao,e ovako,malaaa sam bila,nisam ni znala da citam..ostade mi u secanju konji,trkacke staze..e sad radnja filma je na nekoj farmi(valjda) neko dete i otac se staraju u jednom konju,ne znam sto mi ostade u secanju ime konja FARlLEP,uglavnom nije dugo isao na staze,oni ga obucavaju i spremaju,protivnicki tim hoce da unisti konja jer je bio veliki sampion..ne secam se celog filma..desava se to da na kraju konja uspavaju,jer mislim da mu je noga bila slomljenja..kako god da ukucam na netu ne mogu ga naci..ako od starijih generacija nesto zvuci poznato,molim za neki link,jer bih bila odusevljena da ponovo gledam taj film..inace je jako tuzan film
Gledao sam prije 2-3 godine jedan film ne mogu da se sjetim kako se zove razbijam glavu 10 dana pa ako neko zna neka napise PLEASEEE
On je na pocetku filma kaskader u cirkusu vozi cross motor i ne znam sto ali prestaje da to radi i pocinje da pljacka banke pljacka se odvija tako sto on dodje sa motorom i opljacka banku i vozi do mjesta gdje ga ceka jedan covjek sa kamionom i on udje sa motorom u kamion i tako su izbjegavali policiju sve dok on nije pretjerao i taj njegov drug mu polomi motor i kada je isao u pljacku ostavio je motor ispred banke i kasnije kad je izasao nije mogao da ga upali i ne sjecam se kako je bjezao ali znam da je pobjegao i kasnije nzm kako ali neki policajac ga juri i on ga ubije a pljackas ispadne kroz prozor i u refleksu je opalio iz pistolja 1 metak ali je policajac prvi pucao u njega ali je slagao rekao je da je prvi pljackas pucao..........inace kako je njegova djevojka bila trudna rodila je sina i dalje se ne sjecam vise nista sem da je u novcaniku policajca bila slika pljackasa njegove djevojke i sina na motoru.... valjda je dosta hahahahaha