Citat Original postavio ninoslav1011 Pogledaj poruku
Cico verujem da si pogledala mnogo filmova, ali da si sa neba pala, nisi mogla pogledati svaki snimljeni film. Činjenica da ti misliš da postoje samo filmovi koje si ti gledala, govori puno o tebi, i ja ne mogu tu ništa da promenim, ali bilo bi lepo i pristojno da filmove koje nisi gledala ne komentarišeš i ne pričaš ljudima da ne postoje ili da su sanjali.
Ja samo zelim da vam pomognem da ne lutate puno. Ne zelim nikoga da vredjam, a mene svi vredjaju. Jedina moja krivica je sto zelim da se druzim sa vama, a mnogi me odbacuju, jer sam pogledala mnogo filmova.
Cico, svaka tebi čast na lepim željama, ali kao što rekoh postoje i filmovi koje ti nisi gledala. I ja sam pogledao masu filmova, nisam zapamtio ime svakog, ali ako pročitam sadržaj nekog filma koji sam gledao, a znam o kom je filmu reč, odgovorim. Nekad pročitam sadržaj filma kog sam pogledao, a ne mogu se setiti ni imena ni glumca iz njega, pa se ne javljam. Naročito se ne javljam ako nisam gledao neki film, a hoću li ja lutati ili ne, to je moj problem, ne trebaš ti brinuti oko toga. Ako ti je stalo do druženja, pa postoje sajtovi koji služe baš za to. Što se tiče vređanja, misliš da nije vređanje kad nekom kažeš da je film za koji pita plod njegove mašte ili da ga je sanjao? U prevodu mu kažeš da je psihijatrijski slučaj, jer ne raspoznaje san i javu.