Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

E ovako,treba i meni jedna pomoc.Gledao sam film davno pa se ne secam dobro svega,trazim ga vec godinama.Radi se o jednom decaku koji je nenormalno igra jednu igricu,i ulazi u taj virtuelni svet,ustvari on umislja kako je on u toj igrici.Secam se samo da je isao kod nekog psihijatra ,i da je on na kraju filma,kad se njegovo stanje poboljsao, rekao njegovom tati da treba sto vise da ga golica,i ne secam se stvarno vise niceg,ali voleo bi opet da ga pogledam.Hvala unapred.
Trebalo bi da je ovo http://www.imdb.com/title/tt1034032/

upomoc :bye:
trazim jedan film koji sam davno gledala na TVu...
radi se o nekim srednjoskolkama koje su isplanirale ubistvo sa nekim likom ali na kraju ih on valjda zezne pa ubije prvo jednu a zatim i drugu. Ne mogu mnogo toga da se setim znam samo da je jedna od njih bogata a druga je valjda siromasna i ceo film i ne povezujes da su one sa njim u dilu. Znam da nimalo nisam pomogla ali valjda neko zna :sad2:

Da l' nije Wild Things (1998) http://www.imdb.com/title/tt0120890/

Ne mogu da se setim jednog filma, ako moze neko da pomogne.

1. Bio neki stari aukcionar (kolekcionar) i sa jednim drugom su kupovali neke vredne slike i sad posle nekog vremena zove njega neka zena da dodje u njenu kucu. I sad ne znam tacno sta je bilo ali na kraju su ga zajebali, ukrali su mu sve njegove slike

Hvala

Pozdrav ljudi. Setio sam se filma koji sam gledao pre par godina, ali ga nikako ne mogu naci. Uglavnom radi se o dvoje koji su imali savrsenu vezu (i mislim da su trebali da se vencaju) i onda su primili stanare, decka i devojku. Krenule su svadje oko njih jer je ovaj prvi bio ljubomoran na tog stanara. Kasnije je on otisao na poslovno putovanje, a za to vreme su ovi napravili zurku, napili mu devojku i ona je imala seks sa ovo dvoje. On se ranije vratio sa putao, video sve to, raskinuo sa njom...secam se recenice: "I ti mu na ovoj slici ne radis ono..." Na kraju filma je on postao poznati pisac ili tako nesto, pitali su ga da li je ozenjen, a on je rekao nesto u fazonu: "Mislio sam da sam nasao pravu ali nisam, potraga ce se nastaviti"....a ona je naravno to gledala na tv-u i plakala. Nadam se da je moj haotican opis od pomoci :D

Neko meni da odgovori :)?

Da li neko zna kako se zove animirani film koji sam gledao kao klinac pre mozda 10-15 godina? ? ? Nijedan film mi nije probudio takve emocije kao taj. Radi se o nekom jednorogu? Jedino se secam da se je na kraju neka frka na nekoj stazi ispod nekog dvorca nemam pojma znam da je malo informacija..al ebigaa da li neko zna koji je to film ? ? ? ?? ? ? Znaci radi se o jednorogu

- - - - - - - - - -

I drugo da li neko zna kako se zove film otrpilike iz osamdesetih glumi demi mur u pitanju je romanticna drama komedija malo vise drama... Muva se sa tim likom ima ortakinju sa kojom bleji non stop a taj lik bleji non stop sa svojim ortakom koji mu je kolega.. Rade svi po nekim kancelarijama ja misim nisam siguran.... Uglavnom demi mur glumi jel zna neko kako se zove ljudiiiii

- - - - - - - - - -

Gledao pre 6,7 godina mnogo je dobar film . . .

Da li neko zna kako se zove animirani film koji sam gledao kao klinac pre mozda 10-15 godina? ? ? Nijedan film mi nije probudio takve emocije kao taj. Radi se o nekom jednorogu? Jedino se secam da se je na kraju neka frka na nekoj stazi ispod nekog dvorca nemam pojma znam da je malo informacija..al ebigaa da li neko zna koji je to film ? ? ? ?? ? ? Znaci radi se o jednorogu

Jedna cura mi je nedavno preporučila The Last Unicorn (1982). Glasove pozajmili: Alan Arkin, Jeff Bridges, Mia Farrow, Angela Lansbury, Christopher Lee. Proveri...

- - - - - - - - - -

I drugo da li neko zna kako se zove film otrpilike iz osamdesetih glumi demi mur u pitanju je romanticna drama komedija malo vise drama... Muva se sa tim likom ima ortakinju sa kojom bleji non stop a taj lik bleji non stop sa svojim ortakom koji mu je kolega.. Rade svi po nekim kancelarijama ja misim nisam siguran.... Uglavnom demi mur glumi jel zna neko kako se zove ljudiiiii

- - - - - - - - - -

Gledao pre 6,7 godina mnogo je dobar film . . .

Mislim da je film sa DEMI MOORE : " St. Elmo' s Fire " iz 1985 - te, http://www.imdb.com/title/tt0090060/?ref_=nm_flmg_act_45. Ako nije taj u pitanju onda je mozda : http://www.imdb.com/title/tt0090583/?ref_=nm_flmg_act_44.

Da li neko zna kako se zove domaca serija koja je isla pre rata, gde su svi glumci su naturcici ? Dva lika hoce da prave neke biznise, i onda nadju treceg lika koji jede sijalice, tanjire...onda kao idu po turenejama, tu su i neke striptizete....U seriji ima jos million likova....Sve se desava u Novom Sadu.
Secam se scene kada su dve striptizete dosle u stan kod ta dva lika, a stan raspad sistema, i to je kao mesto za njih da spavaju, a striptizete hoce da im se plati hotel, ona su otisli, a jedan lik napao drugog da je on krivu sto su otisle, i onda kao price na engleskom, italijanskom, nemackom...
Serija kada je isla bila je jako popularana...
Da li neko zna koja je serija ? Voleo bih da he nadjem i ponovo pogledam ...

Ljudi moze pomoc ovako: Gledao sam taj film mozda prije 7-8 godina, radnja filma se desava valjda u nekoj kuci i ta djeca koliko se ja sjecam imaju neku kao sahovsku tablu i na njoj su neke figure, oni te figure pomjeraju i svaki put kad pomjere figurnu nesto se "valjda" u svijetu desi ili u tom naselju ili sta vec ne mogu se bas sjetit,Ako mi neko moze pomoci bio bih mu jako zahvalan, znam da nije mnogo informacija ali imap je to davno bilo..

Western, mislim americki,prva polovina 70'-tih godina. Film pocinje otmicom neke zene ciji komad haljine ostaje zakacen za neko drvo (zbun).
Proslo je 40 godina od kako sam u bioskopu gledao taj film, jedan od popularnijih u to vreme,molim za pomoc?
Detalj koji sam dobro upamtio je taj komadic haljine koji je ostao zakacen za neki zbun, na samom pocetku filma....

Trebalo bi da je ovaj, izvoli i uživaj!
Posse from Hell (1961)

Poslednja izmena:
Ljudi moze pomoc ovako: Gledao sam taj film mozda prije 7-8 godina, radnja filma se desava valjda u nekoj kuci i ta djeca koliko se ja sjecam imaju neku kao sahovsku tablu i na njoj su neke figure, oni te figure pomjeraju i svaki put kad pomjere figurnu nesto se "valjda" u svijetu desi ili u tom naselju ili sta vec ne mogu se bas sjetit,Ako mi neko moze pomoci bio bih mu jako zahvalan, znam da nije mnogo informacija ali imap je to davno bilo..

Lici mi na http://www.imdb.com/title/tt0113497/?ref_=nm_knf_t3

ima i zathura na slicnu foru, i neka nemacka verzija koja neznam kako se zove....

Trebalo bi da je ovaj, izvoli i uživaj!
Posse from Hell (1961) http://www.imdb.com/title/tt0055318/
Nažalost nema nigde prevoda, ta scena je od 21:00 min. (bolji snimak imaš na http://sharerepo.com/3uaabaxvz03j )

Nije ni ovaj....opet...u prvih 5 minuta filma neki kauboji ubijaju ljude (iz okruzenja) i otimaju zensku ciji komadic haljine zapinje za zbun i tu ostaje,kasnije
u potrazi za njom njen dasa pronalazi taj trag...ima puno pucnjave...prilicno zestok i dinamican film... :sad2:

Poslednja izmena:
Da li neko zna kako se zove domaca serija koja je isla pre rata, gde su svi glumci su naturcici ? Dva lika hoce da prave neke biznise, i onda nadju treceg lika koji jede sijalice, tanjire...onda kao idu po turenejama, tu su i neke striptizete....U seriji ima jos million likova....Sve se desava u Novom Sadu.
Secam se scene kada su dve striptizete dosle u stan kod ta dva lika, a stan raspad sistema, i to je kao mesto za njih da spavaju, a striptizete hoce da im se plati hotel, ona su otisli, a jedan lik napao drugog da je on krivu sto su otisle, i onda kao price na engleskom, italijanskom, nemackom...
Serija kada je isla bila je jako popularana...
Da li neko zna koja je serija ? Voleo bih da he nadjem i ponovo pogledam ...

Vruce plate

Back