Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Film sam gledao prije 10 godina, mislim da je americke produkcije, sjecam se samo radnje filma... Zena je plavusa, muz joj se ubija zato sto nije dobio unapredjenje, cak iako je ona zbog toga imala odnos sa njegovim sefom. Tada ona krece u osvetu ulazeci u kucu coveka koji je dobio posao umesto njenog muza...Pokusavajuci da zavede i njega i njegovog sina koji jos ide u skolu... mislim da je film snimljen pocetkom 90-ih, ako neko moze da pomogne??? Hvala!!!

Zna li ko, zanima me film,desava se u sadasnje vreme,a film je mozda iz 90tih... uradjen je kao rimejk bajke, a radi se o nekoj zacaranoj lepotici, koja je plasticna - omadjijana, a pretvara se u zivu osobu kada se skine njena ogrlica.... komedija je, ima poznatih glumaca ali nisam siguran..... Zacarana seljancica ili tako nesto.... Nju juri neki kao grof sa dva smotana telohranitelja, a spasava je neki lik, valjda radi u butiku gde dobijaju tu plasticnu princezu " .... on je slucajno oslobadja lancica, i ona se zaljubljuje u njega.....Znam da se nakraju taj lik i grof bore u balonu nad gradom,i uspeva grofu da stavi lancic,i grof pada iz balona...razbija se u plasticne komade i hepi end.... Zna li ko mozda?

Poslednja izmena:
Jel zna neko jos poneki ovakav poucni film onako duhovno nesmarajuci
Spring-summer-fall-winter-and-spring-2.jpg

ne mogu bas da se setim celog filma ali uglavnom radi se o tinejdzeru koji je zaljubljen u neku devojku,sve radi kako bi dosao do nje,mislim da se radnja odvija u kanada ima puno snega,i neki covek kamionom cisti sneg pa se neki klinci bore sa njim da ostavi njihov kraj..da se vratim na tinejdzera,na kraju se smuva sa njegovom drugaricom koja je stalno bila uz njega...pls ko zna neka odgovori
hvala unapred

Ako može mala pomoć oko jednog filma.....
U filmu jedan čovek ima kao neki kostim sa senzorima pokreta pomoću koga upravlja jednom klovn lutkom. Sećam se da pri kraju filma taj čovek ide da spreči neke zle ljude i postavlja eksploziv da bi na kraju glavni negativac ušao u helikopter i počeo da beži i ispostavi se da mu je pilot upravo taj klovn lutka.... :D

Hvala unapred

ovaj film sam gledao jako davno, i malo se sećam
neka devojčica, srednjoškolka mislim, ima neki problem sa celim razredom, i sa roditeljima, usvojena je valjda, i koliko se sećam nikad se ne kupa ili tako nešto, i piše neki svoj dnevnik, a celo odeljenje je ismejava.. i ima neka scena kad ona na klupu ureže imena onih kojima će se osvetiti, i sve ih povređuje indirektno, i prešvrlja ime po ime, posle je provale i dalje ne znam..

Ima sličnosti sa ovim:

http://www.imdb.com/title/tt0100911/

Neprilagođenu devojčicu igra Vinona Rajder i ona ne smrdi zaista nego je zovu Stinky (pravo ime joj je Dinky). A da se sveti svima to se nešto ne sećam.

Btw. videste li da su na IMDB nazivi filmova počeli da se daju u prevodu? Ne znam šta da mislim.

Zna li ko, zanima me film,desava se u sadasnje vreme,a film je mozda iz 90tih... uradjen je kao rimejk bajke, a radi se o nekoj zacaranoj lepotici, koja je plasticna - omadjijana, a pretvara se u zivu osobu kada se skine njena ogrlica.... komedija je, ima poznatih glumaca ali nisam siguran..... Zacarana seljancica ili tako nesto.... Nju juri neki kao grof sa dva smotana telohranitelja, a spasava je neki lik, valjda radi u butiku gde dobijaju tu plasticnu princezu " .... on je slucajno oslobadja lancica, i ona se zaljubljuje u njega.....Znam da se nakraju taj lik i grof bore u balonu nad gradom,i uspeva grofu da stavi lancic,i grof pada iz balona...razbija se u plasticne komade i hepi end.... Zna li ko mozda?

kod nas preveden kao ''Maneken u akciji'' http://www.imdb.com/title/tt0102395/

Ima sličnosti sa ovim:

http://www.imdb.com/title/tt0100911/

Neprilagođenu devojčicu igra Vinona Rajder i ona ne smrdi zaista nego je zovu Stinky (pravo ime joj je Dinky). A da se sveti svima to se nešto ne sećam.

Btw. videste li da su na IMDB nazivi filmova počeli da se daju u prevodu? Ne znam šta da mislim.

Promeni u browseru jezicka podesavanja na engleski.

Srednjoskolac igra ragbi za skolu i ima dobre sanse za koledz stipendiju, medjutim njegovoj babi treba hitno bubreg i on joj ga daje.Samim tim ne moze vise igrati ragbi ali ipak dobija stipendiju za trenera.Istinita prica , molim vas da mi pomognete oko naziva,,,hitno.

Hvala drugari

A Gift of Love: The Daniel Huffman Story (TV 1999)

http://www.imdb.com/title/tt0207492/

Gledala sam ovaj film na Hallmarku, pa sad kad sam ga potrazila na netu, videla sam da je mladic izvrsio samoubistvo sa 25 godina. Evo i clanka: http://www.usatoday.com/sports/preps/football/2004-12-11-huffman-obit_x.htm

Sports Illustrated did a story on him. He was honored with a Disney Wide World of Sports Spirit Award, and Florida State University Coach Bobby Bowden gave him a scholarship even though Huffman couldn't play football again. There was also the television movie, "Gift of Love: The Daniel Huffman Story" that starred Elden Henson as Daniel and Debbie Reynolds as his grandmother.

Back