ne nije taj radi se o djeci koja su jos isli u osnovnu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao sam film pre jedno 4-5 god. na b92,zaboravio sam naziv pa cu vam sada probati ispricati ukratko radnju filma,pa ako neko mozda zna naziv puno bi mi pomogao.Film prati zivote jednog muskarca i devojke,koji se upoznaju u jednoj diskoteci,tu se upoznaju i naravno rodi se ljubav izmedju njih.Medjutim problem nastaje prlikom jedne komicne situacije kada on uradi sida test i pomisli da je zarazen i kaje se sto nije koristio kondome.Film je ja mislim komedija,davno sam gledao pa ne mogu tacno da se setim,uglavnom ima dosta komicnih situacija.Nadam se da neko zna o kom se filmu radi,davno sam ga gledao pa se slabo secam radnje.
Unapred hvala!![]()
E браћо, гледао сам филм баш давно, на БК и још неким мањим телевизијама, радња филма је о 2 најбоља ортака, који су навијачи тотенхема и треба да оду на неку баш важну утакмицу, и они скупе паре за карте, и од једног ортака ћале забоде паре и потроши, а онда они се цимају да узму карте ово оно, украду кола алану шипарду, купају се у неком језеру и деру се јебено ледено, и на крају да би дошли до пара покушају пљачку банке, која им не успе и ухапсе их, пошаљу их да раде уместо да иду у затвор, и на крају филма ипак одгледају утакмицу са једног од солитера око стадиона. Молим вас као бога сазнајте ми име филма, на енглеском, српском турском небитно је. Хвала браћо унапред
Филм се зове Purely Bulter, е сад ако неко може да ми сазна, како су га наши превели ???
Demandez la permission aux enfants ( Pitajte decu za dozvolu ) 2007Pre 3-4 godine je bio na Hbo Comedy nekoliko puta..inace je francuski film..kao 3 porodice imaju razmazenu decu i ne znaju sta da rade sa njima..onda se svi obrate jednoj zeni..ona je valjda psiholog..i ona im pomogne..u jednoj porodici su sinovi(blizanci),u drugoj cerka i sin,a u trecoj dve cerke..koliko se secam jedan od roditelja je bio zubar..
ako neko zna neka kaze!
Demandez la permission aux enfants ( Pitajte decu za dozvolu ) 2007
http://www.imdb.com/title/tt0864751/
Cini mi se da je to ovo.

A zna li neko francuski film u kojem dva klinca ubijaju za matorog penzionisanog placenog ubicu i na kraju jedan od tih klinaca ubije jednu zenu i i vise ne moze da izdrzi pritisak i ode u skolu i poubija nekoliko profesora i izvrsi samoubistvo.
Pozdrav

Evo ovako ima 3 filma koja sam davno gledao i zaboravio kako se zovu
Pa ako neko zna bar jedan neka pomogne molim vas
Evo prvi:
Diznijev film o Haskijima na severnom polu i sad valjda bilo neko nevreme i oni morali da odu helikopterom a kučići ostali sami i oni nisu mogli da se vrate po njih.. I sad oni tako prezivljavaju bas dugo vremena i jedan po jedan nastrada i sad neki od ovih sto su otisli uspevaju da se vrate i nalaze samo 2 ili 3 haskija ne secam se baš dobro
Evo drgi:
Kako se zove dokumentarac o nato pilotu koji je oboren u Bosni!? Znam da ima film Beind Enemy Lines ali nije to to meni treba Dokumentarac!!
I evo trećeg: Mada ovo je crtani film
Znaci uopste ne mogu da se setim ni kako se zove ni o cemu se radi samo se kroz maglu secam nekih scena
Uglavnom jedan lik dobije nesto na ruci nesto se zarazio od nekog cudovista i njemu se to valjda nesto siri.. i secam se jos jedne scene kada u sumi neke divlje svinje jedu crvi i u nekoj sumi se pojavljuje nesto sveto nemam pojama strasno me nervira sto ne mogu da se setim o cemu se radi.. ajde ako neko uopste ima predstavu o kom crtacu se radi neka mi pomogne!! crtac traje bas dugo i ja mislim da ima i nekih velikih belih vukova u njemu i tu pricaju i zivotinje a film sam uzeo u video klubu zabac!!
Ajde pomagajte ako znate![]()

Jeste gledali mozda film gde otimaju curu i momka i odvode u neku trvdjavu koja se zatvara da bi nasli neki novac.To je u stvari bila ludnica gde su ljudi bili muceni i ubijani i onda pocinju da nestaju clanovi ekipe i da budu ubijani isto kao ljudi sa te klinike.Na kraju prezivljava samo devojka koja ujutru odlazi.

Molim vas,gledao sam film pre dosta godina,ako neko zna... Radnja se desava u kanjonu,trka automobila,jedan crni automobil udari u drugi njega vozi brat od decka kome ce ga kasnije pokloniti, i kada udari,ono explozija i auto se sam sastavi od munja i izlazi iz dima i prasine,i on ga pokloni svom bratu,i kad otvorio haubu,a ono munje umesto motora...U pitanju je neki crni automobil... Molim vas ako neko zna... to je sve sto mogu da se setim...![]()

)
)