Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Gledao sam film pre jedno 4-5 god. na b92,zaboravio sam naziv pa cu vam sada probati ispricati ukratko radnju filma,pa ako neko mozda zna naziv puno bi mi pomogao.Film prati zivote jednog muskarca i devojke,koji se upoznaju u jednoj diskoteci,tu se upoznaju i naravno rodi se ljubav izmedju njih.Medjutim problem nastaje prlikom jedne komicne situacije kada on uradi sida test i pomisli da je zarazen i kaje se sto nije koristio kondome.Film je ja mislim komedija,davno sam gledao pa ne mogu tacno da se setim,uglavnom ima dosta komicnih situacija.Nadam se da neko zna o kom se filmu radi,davno sam ga gledao pa se slabo secam radnje.
Unapred hvala! :)

ajde ljudi molim vas,pomozite mi veoma mi je bitno,ako neko zna o kom se filmu radi molim vas neka mi kaze!!

E браћо, гледао сам филм баш давно, на БК и још неким мањим телевизијама, радња филма је о 2 најбоља ортака, који су навијачи тотенхема и треба да оду на неку баш важну утакмицу, и они скупе паре за карте, и од једног ортака ћале забоде паре и потроши, а онда они се цимају да узму карте ово оно, украду кола алану шипарду, купају се у неком језеру и деру се јебено ледено, и на крају да би дошли до пара покушају пљачку банке, која им не успе и ухапсе их, пошаљу их да раде уместо да иду у затвор, и на крају филма ипак одгледају утакмицу са једног од солитера око стадиона. Молим вас као бога сазнајте ми име филма, на енглеском, српском турском небитно је. Хвала браћо унапред

E браћо, гледао сам филм баш давно, на БК и још неким мањим телевизијама, радња филма је о 2 најбоља ортака, који су навијачи тотенхема и треба да оду на неку баш важну утакмицу, и они скупе паре за карте, и од једног ортака ћале забоде паре и потроши, а онда они се цимају да узму карте ово оно, украду кола алану шипарду, купају се у неком језеру и деру се јебено ледено, и на крају да би дошли до пара покушају пљачку банке, која им не успе и ухапсе их, пошаљу их да раде уместо да иду у затвор, и на крају филма ипак одгледају утакмицу са једног од солитера око стадиона. Молим вас као бога сазнајте ми име филма, на енглеском, српском турском небитно је. Хвала браћо унапред

Филм се зове Purely Bulter, е сад ако неко може да ми сазна, како су га наши превели ???

Pre 3-4 godine je bio na Hbo Comedy nekoliko puta..inace je francuski film..kao 3 porodice imaju razmazenu decu i ne znaju sta da rade sa njima..onda se svi obrate jednoj zeni..ona je valjda psiholog..i ona im pomogne..u jednoj porodici su sinovi(blizanci),u drugoj cerka i sin,a u trecoj dve cerke..koliko se secam jedan od roditelja je bio zubar..
ako neko zna neka kaze!

Pre 3-4 godine je bio na Hbo Comedy nekoliko puta..inace je francuski film..kao 3 porodice imaju razmazenu decu i ne znaju sta da rade sa njima..onda se svi obrate jednoj zeni..ona je valjda psiholog..i ona im pomogne..u jednoj porodici su sinovi(blizanci),u drugoj cerka i sin,a u trecoj dve cerke..koliko se secam jedan od roditelja je bio zubar..
ako neko zna neka kaze!
Demandez la permission aux enfants ( Pitajte decu za dozvolu ) 2007
http://www.imdb.com/title/tt0864751/
Cini mi se da je to ovo.

Imam još jedno pitanje..

Isto pre otprilike 3-4 godine je čini mi se na Cinemaniji nekoliko puta bio francuski film..radi se o nekom čoveku,ima između 40 i 50 godina,neoženjen..onda se zaljubi u neku ženu koju je video u nekom kafiću..čini mi se da se film zove po imenu tog čoveka..npr. ŽIVOT + ime tog lika iz filma..

Ako neko zna,nek' napiše..

e ovako radi se o italijanskom filmu,gledao sem ga pre 2 god..radnja filma ide ovako..momak i devojka se zabavljaju vole se,medjutim ona ga ostavi i ode sa nekim bogatasem,ali ona nije srecna sa njim.shvata da voli i dalje ovog predhodnog momka,nalazi ga i ponovo su zajedno,problem je sto taj bogatas sumnja da je ona opet zajubljena u njega..
zanr je ja milim ljubavna drama
hvala unapred

Evo ovako ima 3 filma koja sam davno gledao i zaboravio kako se zovu :think:
Pa ako neko zna bar jedan neka pomogne molim vas :worth:

Evo prvi:

Diznijev film o Haskijima na severnom polu i sad valjda bilo neko nevreme i oni morali da odu helikopterom a kučići ostali sami i oni nisu mogli da se vrate po njih.. I sad oni tako prezivljavaju bas dugo vremena i jedan po jedan nastrada i sad neki od ovih sto su otisli uspevaju da se vrate i nalaze samo 2 ili 3 haskija ne secam se baš dobro

Evo drgi:

Kako se zove dokumentarac o nato pilotu koji je oboren u Bosni!? Znam da ima film Beind Enemy Lines ali nije to to meni treba Dokumentarac!!

I evo trećeg: Mada ovo je crtani film :D

Znaci uopste ne mogu da se setim ni kako se zove ni o cemu se radi samo se kroz maglu secam nekih scena
Uglavnom jedan lik dobije nesto na ruci nesto se zarazio od nekog cudovista i njemu se to valjda nesto siri.. i secam se jos jedne scene kada u sumi neke divlje svinje jedu crvi i u nekoj sumi se pojavljuje nesto sveto nemam pojama strasno me nervira sto ne mogu da se setim o cemu se radi.. ajde ako neko uopste ima predstavu o kom crtacu se radi neka mi pomogne!! crtac traje bas dugo i ja mislim da ima i nekih velikih belih vukova u njemu i tu pricaju i zivotinje a film sam uzeo u video klubu zabac!!

Ajde pomagajte ako znate :bye:

Evo ovako ima 3 filma koja sam davno gledao i zaboravio kako se zovu :think:
Pa ako neko zna bar jedan neka pomogne molim vas :worth:

Evo prvi:

Diznijev film o Haskijima na severnom polu i sad valjda bilo neko nevreme i oni morali da odu helikopterom a kučići ostali sami i oni nisu mogli da se vrate po njih.. I sad oni tako prezivljavaju bas dugo vremena i jedan po jedan nastrada i sad neki od ovih sto su otisli uspevaju da se vrate i nalaze samo 2 ili 3 haskija ne secam se baš dobro

Evo drgi:

Kako se zove dokumentarac o nato pilotu koji je oboren u Bosni!? Znam da ima film Beind Enemy Lines ali nije to to meni treba Dokumentarac!!

I evo trećeg: Mada ovo je crtani film :D

Znaci uopste ne mogu da se setim ni kako se zove ni o cemu se radi samo se kroz maglu secam nekih scena
Uglavnom jedan lik dobije nesto na ruci nesto se zarazio od nekog cudovista i njemu se to valjda nesto siri.. i secam se jos jedne scene kada u sumi neke divlje svinje jedu crvi i u nekoj sumi se pojavljuje nesto sveto nemam pojama strasno me nervira sto ne mogu da se setim o cemu se radi.. ajde ako neko uopste ima predstavu o kom crtacu se radi neka mi pomogne!! crtac traje bas dugo i ja mislim da ima i nekih velikih belih vukova u njemu i tu pricaju i zivotinje a film sam uzeo u video klubu zabac!!

Ajde pomagajte ako znate :bye:

http://www.imdb.com/title/tt0397313/ je prvi film.

Sto se dokumentarca tice, kad sam ukucala na google-ju ispalo mi je ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/Scott_O'Grady
Tu medju Media imas: The incident was depicted on the documentary television program Situation Critical in episode #5 "Downed Pilot". This has been shown on the National Geographic Channel. [2] It was also covered in "Escape! – Escape From Bosnia: The Scott O'Grady Story" on the History Channel BBC also made a documentary entitled "Missing in Action" that was later purchased by 20th Century Fox and Discovery Communications.
Ono sto si spomenuo za Behind Enemy Lines to je reeditovana verzija BBC-jevog dokumentarca. Missing in Action. Tako pise na wikipediji :)

Za treci crtac nikad cula :)

Narode, pomagajte!!! Trazim jedan film vec duze vreme, inace film je francuski i gledao sam ga prije 7-8 godina.
Nazalost ne sjecam se puno toga, u pitanju je triler. Na pocetku filma radnja se vrti oko 2 decaka i njihovom odrastanju u siromasnoj cetvrti. Nedugo zatim pocinju da se desavaju misteriozna ubistva, na monstruozne nacine. Jednom decaku ubijaju majku, koliko me pamet sluzi mislim da je ubijena flautom, ili neki drugim duvackim instrumentom. Nakon izvesnog vremena ubistva prestaju. U daljem toku filma decak kome je ubijena majka je odrastao i pokusava da resi ta ubistva, da bi se na kraju ispostavilo da je ubica njegov drug iz detinjstva...
Nadam se da neko zna ime ovog filma i da ce pomoci...Unapred hvala!:worth::worth::worth:

Pozz svim clanovima!E ovako malo je komplikovano objasniti film,bio je na pinku pre par godina.Pocinje tako sto muz i zena slete sa mosta u reku.Pun je fles bekova,lik povraca vodu,izlazi mu jegulja iz usta....i na samom kraju se ispostavilo da mu se sve to desavalo dok su pokusavali da ga ozive izvadjenog iz reke,a sve mu je zena namestila... Bicu veoma zahvalan ako se neko seti kako se zove film

Pre otprilike 3-4 godine je čini mi se na Cinemaniji nekoliko puta bio francuski film..radi se o nekom čoveku,ima oko 40 godina,neoženjen..onda se zaljubi u neku ženu koju je video u nekom kafiću..čini mi se da se film zove po imenu tog čoveka..npr. ŽIVOT + ime tog lika iz filma..

Ako neko zna,nek' napiše..

Molim vas,gledao sam film pre dosta godina,ako neko zna... Radnja se desava u kanjonu,trka automobila,jedan crni automobil udari u drugi njega vozi brat od decka kome ce ga kasnije pokloniti, i kada udari,ono explozija i auto se sam sastavi od munja i izlazi iz dima i prasine,i on ga pokloni svom bratu,i kad otvorio haubu,a ono munje umesto motora...U pitanju je neki crni automobil... Molim vas ako neko zna... to je sve sto mogu da se setim...:worth::worth::worth:

Molim vas,gledao sam film pre dosta godina,ako neko zna... Radnja se desava u kanjonu,trka automobila,jedan crni automobil udari u drugi njega vozi brat od decka kome ce ga kasnije pokloniti, i kada udari,ono explozija i auto se sam sastavi od munja i izlazi iz dima i prasine,i on ga pokloni svom bratu,i kad otvorio haubu,a ono munje umesto motora...U pitanju je neki crni automobil... Molim vas ako neko zna... to je sve sto mogu da se setim...:worth::worth::worth:

http://www.imdb.com/title/tt0092240/

pre par nedelja je bio film na rts-u; bio je bas kasno...
bebi mi rastu zubi, pa sam odgledala samo par minuta, ali me mnogo zanima sta se desilo:)
film je bio na engleskom.
pre nekoliko decenija, negde u ruskoj zabiti, nesto se desilo nekoj porodici.
devojcica je zavrsila u americi, mislim da je bila usvojena.
sada se vraca u rusiju, zato sto je nasledila kucu.
putuje kamionom, sa nekim tipom, kroz pola rusije i dolazi nocu do kuce. sve deluje sablasno i muzika najavljuje nesto strasno.... i tu je moje zlato zaplakalo i nije prestalo da place sledecih sat,dva:))

i to je sve sto znam. a volela bih da saznam vise:))
nadam se da neko moze da pomogne!
hvala svima, pozdravi!!!

Back