Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Da li neko zna, u pitanju su kratki filmovi, slicno kao za sveps (ako je neko uopste gledao ta imbecilna sweps sranja), davao je pink pre jedno 5 godina kad sam ujutro isao u skolu. Svaki kratki film(ili epizoda nisam siguran) je za sebe. Uvek se radi o drugim dogadjajima i drugim ljudima. Uvek je u pitanju nesto misteriozno. Jako me podseca na zonu sumraka ali izgleda da nije to. Nasao sam neku crno belu zonu sumraka , to nije sigurno, posto je ovo u boji sto ja trazim. Epizode traju oko 15-20 minuta. Radnja u nekim : u jednoj covek izvrsi ubistvo ali se preoptereti da li je ostavio otiske, i onda kao ludak brise otiske celu noc, a ujutro ga uhvati policija kao ludog. U jednoj, zena x pogazi autom zenu y, i pobegne sa lica mesta, medjutim prolazi kroz teske moralne krize i plasi se da ce biti uhvacena. I na kraju saznaje da je pogazila svoju rodjenu majku koja je dosla da je poseti ! U jednoj epizodi su otkrili put kroz vreme ali neko kad se vratio je zasrao nesto, sto je promenilo sadasnjost.......PLS HELP

Izvinjavam se ako je tema glupa ali ovo mi je zadna nada da otkrijem kako se ovaj film zove.

U tom filmu se radi o dva druga koja su krenula na put autom po Americi. To su bila neka dva radio amatera koji su preko radija u autu provocirali nekog vozaca kamiona. Kada su odseli u motel u nekoj pustahiji,taj vozac kamiona je nasao ovu dvojicu so su ga zezali i stalno je pokusavao da ih ubije. Gotovo tokom celog filma kamiondzija pokusava da ubije i juri ovu dvojicu a oni beze.

:whistling:

U filmu se radi o dva druga koja su krenula na put autom po Americi. To su bila neka dva radio amatera koji su preko radija u autu provocirali nekog vozaca kamiona. Kada su odseli u motel u nekoj pustahiji,taj vozac kamiona je nasao ovu dvojicu so su ga zezali i stalno je pokusavao da ih ubije. Gotovo tokom celog filma kamiondzija pokusava da ubije i juri ovu dvojicu a oni beze.
Bio je cesto na rts.

U filmu se radi o dva druga koja su krenula na put autom po Americi. To su bila neka dva radio amatera koji su preko radija u autu provocirali nekog vozaca kamiona. Kada su odseli u motel u nekoj pustahiji,taj vozac kamiona je nasao ovu dvojicu so su ga zezali i stalno je pokusavao da ih ubije. Gotovo tokom celog filma kamiondzija pokusava da ubije i juri ovu dvojicu a oni beze.
Bio je cesto na rts.

Joy ride

http://www.imdb.com/title/tt0206314/

Mlada majka rađa dete sa nekim defektom (nešto sa rukom, ne tako strašno) i odbija da to prihvati i beži. Docnije se, naravno, vrati i prihvati dete. Film je žanra komedije, mada se ovako po zapletu ne bi reklo.

Praktično sam siguran da glavnu ulogu igra Džina Dejvis, ali ne mogu da lociram film u njenoj filmografiji na IMDB-u.

Mlada majka rađa dete sa nekim defektom (nešto sa rukom, ne tako strašno) i odbija da to prihvati i beži. Docnije se, naravno, vrati i prihvati dete. Film je žanra komedije, mada se ovako po zapletu ne bi reklo.

Praktično sam siguran da glavnu ulogu igra Džina Dejvis, ali ne mogu da lociram film u njenoj filmografiji na IMDB-u.

Jeste, Đina Dejvis i Gandolfini.
http://www.imdb.com/title/tt0109129/

Ne verujem da neko zna ovaj film ali da probam. Radnja prati muskarca srednjih godina koji je blago receno cudak. Malo toga se secam ali znam da uvek u isto vreme dolazi na autobusku stanicu (kad krece na posao), kad pere zube koristi uvek isti broj pokreta cetkicom i sl. Bukvalno vreme mu je isprogramirano. Znam da se zaljubljuje u devojku koja ima poslasticarnicu.. Nije mnogo ali stvarno ne mogu vise da se setim. Ako neko zna..

film je japanski tresh B horor
sniman sredinom osamdesetih najverovatnije
pratii grupu tinejdzera ili tako neshto u nekom ko muzeju gde se nalazi cup u kome je zarobljen neki demon koji izgleda ko vukodlak koga oslobadjaju sluchajno
a pochinje prichom o tome kako je zarobljen pre par vekova,znachi on je bio zao uchenik nekog samuraja koji je poslao svog dobrog uchenika da ga unishti
i taj dobar uchenik ima neki samurajski mach koji kad se zabode u zemlju napravi ko trag od vatre...moguce da postoji i neka amajlija kojom se demon zarobljava u taj magichan cup al toga se ne secam
malo konfuzno al slabo se secam gledao sam ga sredinom 90-tih na 3K :lol:

ovo sav vec postavlajo ali da ponovim...

Japanski film....

vojna jedinica (sa tenkovima topovima...oruzjem).. koja je na vezbi....upada u neki ciklon i prelaze u vreme samuraja...... upadaju u borbu klanova gde se svstaju na jednoj strani.....svi ginu..samo se par njih vratilo isto upadajuci u ciklon...kao neka vrsta vremenskog portala....mislim da je naziv filma preveden kod nas..vreme je stalo u 3 i 5 ili 15 ..zaboravilo se :) negde 80 tih gledao u bioskopu :lol:

)

......But their love is abruptly interrupted because Annie has not yet earned her wings on Earth; she must leave on a tour of duty and put in time inhabiting a human body. Mike is beside himself with despair, but the heavenly powers, in the form of Emmett Humbird, chain-smoking and sporting an orange crew-cut, offers him a deal. Mike can return to Earth, with the stipulation that neither he nor Annie will remember each other. He then has thirty years in which they must find each other again.

Hvala puno jos jednom i svaka ti cast!!!:klap::super:

Ne verujem da neko zna ovaj film ali da probam. Radnja prati muskarca srednjih godina koji je blago receno cudak. Malo toga se secam ali znam da uvek u isto vreme dolazi na autobusku stanicu (kad krece na posao), kad pere zube koristi uvek isti broj pokreta cetkicom i sl. Bukvalno vreme mu je isprogramirano. Znam da se zaljubljuje u devojku koja ima poslasticarnicu.. Nije mnogo ali stvarno ne mogu vise da se setim. Ako neko zna..

Devojka ima pekaru :)
Stranger than fiction http://www.imdb.com/title/tt0420223/

Gle ovaj film: čovek već u srednjim godinama živi srećno s porodicom , ima ženu advokata, čini mi se i decu, sređen život u predgrađu u konzervativnom okruženju... I pojavljuje se odnekud njegov vanbračni sin za kojeg nije znao, plod studentske ljubavi, a sin je crn pošto je i studentska ljubav, je li, bila crnkinja. I život se raspada - žena ga izbacuje iz kuće bez ičeg, zajednica ga izopštava... Jedini koji ga prihvata je sin crnac.

Film je komedija sa neviđeno duhovtim dijalozima, ali sam ga gledao na žalost mnogo davno, ne znam naslov, ne znam nijednog glumca...

@ Derer
I ja trazim taj film vec neko vreme. Brat ga je imao na VHSu pa ga je izgubio. Ono sto znam je da je bio na TVu preveden kao "Istrebljivac(i) Vampira". I da je brka u kojeg udje demon jedan od ekipe Dzeki Chena iz njegovog zlatnog perioda, znaci glumio u filmovima "Treperite moje srecne zvezde" "Zmajevi zuvek" i dr. Tako sam i pokusao da nadjem naslov na IMDBu ali nisam uspeo dapronadjem prvo ime tog brke (suvi a ne onaj debeo sto juri demona) a preko njega i film. Pa ako neko moze pomoci... izvolite! :)

I nema grupe tinejdzera, vec je na pocetku prica kako je demon zatvoren u cup (kao sto si opisao) a onda je prilikom neke revolucije cuvar cupa morao da ga baci u more da ga ne bi revolucionari pronasli i slomili. Tako cup nadje neko i stavi ga na akukciju kao antikvitet pa dodje u ruke slucajnog kupca. A film kad grupa tinejdzera ima posla s vukodlakom je "Odred protiv cudovista". Mozda si malo pomesao. ;)
@ Derer.

Gle ovaj film: čovek već u srednjim godinama živi srećno s porodicom , ima ženu advokata, čini mi se i decu, sređen život u predgrađu u konzervativnom okruženju... I pojavljuje se odnekud njegov vanbračni sin za kojeg nije znao, plod studentske ljubavi, a sin je crn pošto je i studentska ljubav, je li, bila crnkinja. I život se raspada - žena ga izbacuje iz kuće bez ičeg, zajednica ga izopštava... Jedini koji ga prihvata je sin crnac.

Film je komedija sa neviđeno duhovtim dijalozima, ali sam ga gledao na žalost mnogo davno, ne znam naslov, ne znam nijednog glumca...

Znam ja koji je film u pitanju :per: Evo ovaj : http://www.imdb.com/title/tt0082138/

Poslednja izmena:

Back