Duke.Of.Earl
Obećava
- Poruka
- 67
Da li neko zna, u pitanju su kratki filmovi, slicno kao za sveps (ako je neko uopste gledao ta imbecilna sweps sranja), davao je pink pre jedno 5 godina kad sam ujutro isao u skolu. Svaki kratki film(ili epizoda nisam siguran) je za sebe. Uvek se radi o drugim dogadjajima i drugim ljudima. Uvek je u pitanju nesto misteriozno. Jako me podseca na zonu sumraka ali izgleda da nije to. Nasao sam neku crno belu zonu sumraka , to nije sigurno, posto je ovo u boji sto ja trazim. Epizode traju oko 15-20 minuta. Radnja u nekim : u jednoj covek izvrsi ubistvo ali se preoptereti da li je ostavio otiske, i onda kao ludak brise otiske celu noc, a ujutro ga uhvati policija kao ludog. U jednoj, zena x pogazi autom zenu y, i pobegne sa lica mesta, medjutim prolazi kroz teske moralne krize i plasi se da ce biti uhvacena. I na kraju saznaje da je pogazila svoju rodjenu majku koja je dosla da je poseti ! U jednoj epizodi su otkrili put kroz vreme ali neko kad se vratio je zasrao nesto, sto je promenilo sadasnjost.......PLS HELP

Evo ovaj :