Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Pomoc za film
gledao sam ga kao klinac, znaci pre jedno 15 dina i jace...
Likovi iz filma koje se secam su Deda, unuk, unuka i patuljci. Deda i unucici znaju za te patuljke, al im niko ne veruje. u daljem toku matorog zatvaraju u ludnicu jer misle da je odlepio, a unuka i unuk dolaze kolima da ga spasu(jedno od njih je za volanom, a drugo stiska rukama papucice). ako je neko gledao film sigurno se seca dedinog hrkanja prilikom testerisanja resetki tokom bega iz ludnice, i legendarnog pada sa oluka...
hvala unapred!!!

evo da malo rifresujem
mozda ima neko nov ko ce ga znati:))))

Pomoc molim!!!...malo je komplikovano posto sam siguran da nije poznat muvi, ne secam se glumaca, ni rezisera, ali nadam se da ce da se nadje neki iskusni filmadzija medju vama
gledao sam ga na nekoj od domacih televizija.
To je horor film, americki, mozda australijski (ne verujem da je engleski) iz devedesetih rekao bih...
koliko se secam natsavik je ubica. bavi se magijom (crnom ili vudu), cini mi se da ima i neku masku......uglavnom ima veze sa nekakvim ritualima. u pitanju je srednja skola.
scena koja mi je ostala urezana - decak i devojcica tinejdzeri istrazuju gisto ubistvo/va i slucajno upadaju u njegovu kucu (nastavnikovu). pronalaze dokaze koji ga povezuju sa ubistvima, a u medjuvremenu on se vraca gajbi, pocinje da ih ganja, oni mu beze, posle toga im niko ne veruje da je on ubica, itd.
to je to, ako nekom padne bilo sta na pamet neka baci post...
HVALA UNAPRED!!!
CHIRZZZZZ

i ja sam gledao film ali neynam ime ova slika me potseca na taj film
super-zene-7.jpg
ona zivi u kradu koji je pod vodom, pa onda dolazi nekako ili na povrsinu ili na zemlju, trenutno se toliko secam i mislim da je malo stariji film...

Ljudi pomagajteeee :)) Jedan film je u pitanju naravno radnja je sledeca: (mislim da glumi tom hanks ali nisam siguran) Placeni ubica dobija nekog decka od mafije da ga obuci da postane ubica. Oni uzimaju imenik i nasumice izaberu nekoga na kome ce decko da se obuci tj da ga ubije a to ustvari bude neka cura koja radi na groblju (andjela joj je ime u filmu cini mi se). Ali kada on neuspe nju da smakne ona odlucuje da se brani tako sto kupuje neki pistolj pa ona njih napada. Ima jedna fraza u filmu koju sam dobro zapamtio kad taj prof ubica kaze ovom decku uvek pucaj jedan metak u glavu jedan u srce (one in the head one in the heart) to je sve sto se secam... Hvala u napred!

E ovo je stavrno tesko:
Bio je film davno (pre jedno 5 dina odprilike) na studiu B radnja se odvija oko dvoje tinejdzera koji su po mijoj slobodnoj proceni luzeri koji hoce da spavaju zajedno (prvi put) da bi bili popularniji. Secam se samo scene kao oni se skinuli goli i gledaju se kao sta cemo sad i moja keva udje i ugasi mi Tv... znaci strasno. Ako se neko kojim slucajem seti koji je ovo fil neka javi. Pozdrav!

LJudiiii molim vas pomagajte,film sam gledao jako davno u filmu neki ratni zlocinci u nekoj kuci koliko se ja secam,maltretiraju nekog malog i njegovu sestru,i posto je tada padao sneg i bila je zima nije bilo hrane,pa su se ti zlocinci dogovrili da skuvaju i naprave gulas od te male devojcice, i onda njen brat uspeva da pobegne i kasnije kad odraste odlucuje da osveti sestru,i ide redom ubija jednog po jednog,secam se da je jednog kuvao zivog u vodi itd... plss ako neko zna ime filma ili link bio bi mu JAKO ZAHVALAN !!! UNAPRED HVALA

LJudiiii molim vas pomagajte,film sam gledao jako davno u filmu neki ratni zlocinci u nekoj kuci koliko se ja secam,maltretiraju nekog malog i njegovu sestru,i posto je tada padao sneg i bila je zima nije bilo hrane,pa su se ti zlocinci dogovrili da skuvaju i naprave gulas od te male devojcice, i onda njen brat uspeva da pobegne i kasnije kad odraste odlucuje da osveti sestru,i ide redom ubija jednog po jednog,secam se da je jednog kuvao zivog u vodi itd... plss ako neko zna ime filma ili link bio bi mu JAKO ZAHVALAN !!! UNAPRED HVALA

ja bi rekla da je to ovo http://www.imdb.com/title/tt0367959/ :)

Ljudi pomagajteeee :)) Jedan film je u pitanju naravno radnja je sledeca: (mislim da glumi tom hanks ali nisam siguran) Placeni ubica dobija nekog decka od mafije da ga obuci da postane ubica. Oni uzimaju imenik i nasumice izaberu nekoga na kome ce decko da se obuci tj da ga ubije a to ustvari bude neka cura koja radi na groblju (andjela joj je ime u filmu cini mi se). Ali kada on neuspe nju da smakne ona odlucuje da se brani tako sto kupuje neki pistolj pa ona njih napada. Ima jedna fraza u filmu koju sam dobro zapamtio kad taj prof ubica kaze ovom decku uvek pucaj jedan metak u glavu jedan u srce (one in the head one in the heart) to je sve sto se secam... Hvala u napred!

mozda mislis na ovaj film sa Dzejmsom Belusijem
100 % je taj, pogledaj trejler

Pomoc za film
gledao sam ga kao klinac, znaci pre jedno 15 dina i jace...
Likovi iz filma koje se secam su Deda, unuk, unuka i patuljci. Deda i unucici znaju za te patuljke, al im niko ne veruje. u daljem toku matorog zatvaraju u ludnicu jer misle da je odlepio, a unuka i unuk dolaze kolima da ga spasu(jedno od njih je za volanom, a drugo stiska rukama papucice). ako je neko gledao film sigurno se seca dedinog hrkanja prilikom testerisanja resetki tokom bega iz ludnice, i legendarnog pada sa oluka...
hvala unapred!!!

to ti je ovo http://www.imdb.com/title/tt0061715/

Ljudi MOLIM VAS pomazite,pisem vec po ne znam ni ja koji put zbog ovog filma...film se radi po istinitom dogadjaju,gledao sam ga mozda pre 5.godina,a i film je snimljen oko 2002.godine (nisam bas siguran da li je tacna godina)...Kao jednog ucenika(taj ucenik je bio crnac) je primetio jedan nastavnik kako na casu samo crta nekakve kao stripove i nista ne pise na casu,a brat od tog malog je svaki dan maltretirao kevu,tukao ju je i tako to,i to je primetio jednom njegov nastavnik slucajno kad je otisao u njihovu kucu i od tada nastavnik je odveo klinca kod njega u stan da zivi sa njim zajedno,i na kraju kad su se delile diplome(a diplome su se delile u crkvi,ja mislim) dosao je njegov brat i hteo je da ubije sa pistoljem nekoga(ja mislim tog nastavnika) i on je pobego iz crkve,a njegov mladji brat je potrcao za njime i na kraju pajkani su greskom ubili tog mladjeg brata sto je jos isao u skolu!!!molim ko zna nek mi odgovori...HVALA UNAPRED...:)

gledala sam jednom film na pinku, zbog oluje par ljudi se sklanja u jedan stari hotel, glavni glumac je poznat, ne mogu da se setim kako se zove, on je sofer neke pevacice u filmu... i tu krece serija ubistava, ubica kada ubije ostavlja kod njih kljuceve sa brojevima, mnogi imaju neku mrlju u proslosti, a ispostavlja se da je ubica mali decak koji poslednju ubija neku uzgajivacicu voca... uporedno i prikazuju njega posle mnogo godina, celavog i sudi mu se za njegove zlocine, a pati od poremecaja licnosti... znam jos mnogo detalja ako je potrebno, bas mi se svideo ovaj film al ne mogu imena da se setim u pm...
Hvala unapred :)

Ovaj film se prikazivao dva puta na RTS-u pre par godina i sad videh ovu temu pa ajde da probam, mozda se neko seti ili mu bude poznato.
Dve devojke, drugarice planiraju da otputuju negde zajedno i ne jave se rodeteljima i odu negde tipa Kina , Japan ne znam tacno i neki lik im na aerodromu podmetne drogu a u toj zemlji je to jako kaznjivo i zavrse u zatvoru i tamo ih neka zena-upravnica malteretirala, nekako uspeju da pozovu roditelje ali nece da ih oslobode jer im naprave foru ti majmuni iz zatvora da su kao priznale da je droga nihova i na kraju filma jedna od drugarica resi da prizna da je njeno u korist prijteljice da bi je pomilovao taj nihov car a ova ostaje dozivotno u zatvoru. Nisam bas lepo prepricala ali film je tako dobar, nije star film sta znam,snimljen mozda krajem devedesetih pocetkom dvehiljadite... Meni su suze isle na kraju kako je drljiv a inace nisam placip.... Cini mi se da je u nazivu filma neki grad iz Azije... MOLIM VAS, ko se seti ima cokloadu od mene :) : Hvala vam unapred!

Back