Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

film govori o plesackom paru.Otac devojke je bivsi plesac i cini mi se da su kubanci ili tako nesto.decko je amer valjda,i otac devojke je protiv te veze.Secam se da na kraju filma neko namerno iskljuci svetlo,pa onda publika daje ritam tapsuci.neznam koliko sam dobro objasnio,ali neko ce valjda da se seti.

Da nije ovo?
http://www.imdb.com/title/tt0105488/

RADNJA FILMA:pocinje neki film ulazi u avion i postavlja bombu i kaze da ga boli stomak da bi izaso iz aviona a u avionu se nalazi neki decko od njegove bivse devojke koga je ona ostavila i onda on javlja da je postavio bombu...pa posle zovu profesionalce da bi im pomogli da je nekako otplantuju....JEL ZNATE MOLIM VAS MI RECITE AKO ZNATE???

XVALA UNAPRED

Pokusao sam iz ovih sturih informacija da saznam o kojem je filmu rec ali nisam uspeo pa se nadam da ce te mi vi pomoci...
Glavna glumica je umetnica koja na jednom putovanju brodom upoznaje starijeg coveka u koga se zaljubljuje i zbog koga ostavlja supruga,splet dogadjaja je takav da se na kraju otkriva da se zaljubila u svog oca.

E znaci gledao sam pre jedno 5-6 godina film...tako da mi je secanje malo izbledelo,al evo..

Radi se o slepom klincu koji razbija kako svira klavir...pocenje tako sto on dolazi valjda posle skole kod keve(konobarice) u bar i kao seda na klavir.I tu mu se svi smeju ovo ono,al on otkine kako odsvira.I onda se valjda presele i ona se cima salje ga u muzicku skolu...
Tako nest otprilike...ja mislim da je film snimljen 90ih,,,

jel zna neko ovaj film kao horor al meni se cini da nije bas...

ono kad se devojka preseli valjda na kucu pored mora a prva scena je kad joj papagaj poludi i pocne da leti kao lud po kuci i udara o zid...u toj kuci je kao neki duh proganja i znam scenu kad ona pocne da crta na panou neku skicu i nesvesno odjednom nacrta lik tog sto je proganja...

RADNJA FILMA pocinje neki film ulazi u avion i postavlja bombu i kaze da ga boli stomak da bi izaso iz aviona a u avionu se nalazi neki decko od njegove bivse devojke koga je ona ostavila i onda on javlja da je postavio bombu...pa posle zovu profesionalce da bi im pomogli da je nekako otplantuju....JEL ZNATE MOLIM VAS MI RECITE AKO ZNATE???

XVALA UNAPRED
MOLIM VAS MI RECITE

poceo sam da gledam film ali ne znam kako se zove :lol:

naime radi se o devojci koja je iz Texasa otisla u neku muzicku skolu za koju je dobila stipendiju. Ima kao talenat koji u pocetku rlo slabo dolazi do izarazaja kako je odrasla u takvoj sredini gde klasicna muzika nema mnogo smisla. dolazi i tamo vrlo mali broj ljudi vidi u njoj potencijal, talenat i dobrog coveka .... zaljubljuje se ... njena majka zbog neimetka dolazi da zivi kod nje u domu za ucenike i tu tra la la sa njom sve, i tu se moje gledanje zavrsava ... Nesto po fazonu Raise your voice sa Hillary Duff ali nije, cini mi se da je film stariji i voleo bih da ga zavrsim ;)

Unhappy Pomoc!!
Zanima me naziv jednog filma! Da li neko moze da mi pomogne? On voli slike,i jednog dana odluci,da da otkaz i postane i sam slikar.Vodi tako zenu i decu svuda sa sobom..... Zena ga ostavlja,on se seli u neku sumu,ili prasumu,da zivi sa urodjenicima. Tamo slika njih i njihovu kulturu,i veru. Odluci da napravi izlozbu,i tako ga ismeju,zbog crvenog psa na jednoj slici. Odluci da se vrati u sumu,i tamo ostaje!

Unhappy Pomoc!!
Zanima me naziv jednog filma! Da li neko moze da mi pomogne? On voli slike,i jednog dana odluci,da da otkaz i postane i sam slikar.Vodi tako zenu i decu svuda sa sobom..... Zena ga ostavlja,on se seli u neku sumu,ili prasumu,da zivi sa urodjenicima. Tamo slika njih i njihovu kulturu,i veru. Odluci da napravi izlozbu,i tako ga ismeju,zbog crvenog psa na jednoj slici. Odluci da se vrati u sumu,i tamo ostaje!

zvuči kao da je gogen u pitanju
što nas dovodi do filma paradise found
koji nisam gledala, ali zvuči ko da je to to

Evo vec duzi niz godina pokusavam da saznam ime jednog filma(mozda je cak i serija),koji/ja se prikazivala na 3K,negde pocetkom 90-ih.Ja se nazalost samo par detalja secam,mislim da je u pitanju neki horor bar sam ja stekao takav utisak,neka mracna atmosfera.Secam se da se radnja desava valjda negde pocetkom 20-og veka,secam se scene misevi u krupnom kadru u nekoj kuhinji neke kuvarice koja sipa neki otrov.Izvinjavam se sto ovako deluje konfuzno ali to su neke scene koje su zapecacene u glavi
A najupecatljivija scena je kada decija kolica(ona stara crna,poput ovih http://img.alibaba.com/photo/100976889/Silver_Cross_Balmoral_Carriage_Pram_Baby_Strollers.jpg krecu niz dugacke stepenice i majka panicno juri za njima pokusavajuci da ih stigne pre "kraja" stepenica..

Poslednja izmena:
Zanima me jedan film na Metropolisu je bio pre mozda 2 godine, tako nesto... Oni su preveli Ejndzel i Dzo a ja pod Angel and Joe e pronalazim nista... Njih dvoje mladih zaljubljenih upadaju u neko lose drustvo i onda pocinju da se drogiraju, i on joj napravi dete, ma neki bas tezak film, ali mi sad treba, pa ako neko zna hvala...

Zanima me jedan film na Metropolisu je bio pre mozda 2 godine, tako nesto... Oni su preveli Ejndzel i Dzo a ja pod Angel and Joe e pronalazim nista... Njih dvoje mladih zaljubljenih upadaju u neko lose drustvo i onda pocinju da se drogiraju, i on joj napravi dete, ma neki bas tezak film, ali mi sad treba, pa ako neko zna hvala...
http://www.imdb.com/title/tt0280641/

Untitled-4copy-1.jpg

Pokusao sam iz ovih sturih informacija da saznam o kojem je filmu rec ali nisam uspeo pa se nadam da ce te mi vi pomoci...
Glavna glumica je umetnica koja na jednom putovanju brodom upoznaje starijeg coveka u koga se zaljubljuje i zbog koga ostavlja supruga,splet dogadjaja je takav da se na kraju otkriva da se zaljubila u svog oca.

http://www.imdb.com/title/tt0102050/
??

Je l' zna neko neki film,ne mogu godinama da se setim...Glumi neki debeljuskasti,sedi covek,koji ima mladu zenu,medjutim ona ima mladjeg ljubavnika i ovaj ih zatekne u krevetu.Onda pretuce ljubavnika i baci ga u pustinju,misleci da je mrtav.Ali njega pronadju neki 'samani' i pomognu mu da se oporavi.Kasnije uspeva da pronadje nju,ali mu umire na rukama i iz njene sake ispada njegova metalna plocica iz vojske.I tu je kraj.Please help!

Je l' zna neko neki film,ne mogu godinama da se setim...Glumi neki debeljuskasti,sedi covek,koji ima mladu zenu,medjutim ona ima mladjeg ljubavnika i ovaj ih zatekne u krevetu.Onda pretuce ljubavnika i baci ga u pustinju,misleci da je mrtav.Ali njega pronadju neki 'samani' i pomognu mu da se oporavi.Kasnije uspeva da pronadje nju,ali mu umire na rukama i iz njene sake ispada njegova metalna plocica iz vojske.I tu je kraj.Please help!

http://www.imdb.com/title/tt0100485/ Mislim da je taj.

film je sniman recimo krajem 80-tih/pochetak 90tih
na nekom americhkom interstate auto putu ( u nekoj pbestragiji) postoji portal ka paklu odakle djavo otima ljude(pre svega valjda devojke,device?) i ako uspe da ih smuva da zaborave na svet nudeci ih raznim stvarima postaju mu robinje
i sad jednu plavu ribu nekako on zarobi kroz taj portal sha li i momak pochinje da je trazi (ona valjda oce da bude pevachica pa je na tu foru przi djavo)
a momak u nekom gradicu blizu tog puta nalazi nekog matorog lika kome je davno djhavo isto oteo devojku i posle oni nekako odlaze u pakao i tamo ovaj nalazi svoju plavu devojku a matori svoju koja i dalje mlada(smedja neka)
e sad ja mislio da je smedja bridzit fonda al ne nadjoh joj taj film a da je starija ona sho glumila super devojku al ni nju ne nadjoh
e da djavo ribe kad ih smuva obichno shutne tako i obu ridju od matorog a ona se smuvala s nekim valjda vitezom? iz pakla koji radi ko djavolov lakej i vodi bandu bajkera koja radi za djavola i znam ima neki mach lol
????????

Back