Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Da li neko zna kako se zove ovaj film- devojcica se udavila u moru, otac saznao da moze da je vrati iz mrtvih tako sto ce da zrtvuje druge ljude za njenu dusu, postaje svestenik i ljudi izvrsavaju samoubistvo jedan za drugim bacajuci se u more sa litice pod nagovorom oca. devojcica se vraca medju zive ali kao duh i sada joj treba telo druge devojcice, pronalazi devojcicu i davi je. Majka druge devojcice cini sve da bi vratila cerku, davi se i odlazi u svet mrtvih, misleci da je vratila svoju cerku ne znajuci da to zapravo vise nije njena cerka nego udavljena devojcica.

pokushaj da ga iskopash na sajtu 80s horror movies,mislim da sam videla neshto tako tamo,al ne mogu sad da ga nadjem

Pozdrav svima.
Imam pitanje,nadam se da ce mi neko pomoci.
Negde 92. , 93. godine sam uzela horor film iz video kluba (silno mi ga je preporuchivala devojka iz kluba) i naravno nemam pojma kako se zove. po secanju bih rekla da je americki,al nisam sigurna da je A produkcija. Jedino chega se secam je da neki stariji lik vozi kamion onim njihovim in the middle of nowhere putevima i kamera se pomera na autostopera,kome prekazuju ruku koja se pretvara u ruku neke zveri... Elem matori mu stane i ovaj ga naravno ubije... Sta se dalje deshava nemam pojma.

ako iko zna naziv ovog filma bila bih vam jako zahvalna

evo da postavim josh jednom pitanje,mozda se neko seti.... :sad2:

Da li neko zna kako se zove ovaj film- devojcica se udavila u moru, otac saznao da moze da je vrati iz mrtvih tako sto ce da zrtvuje druge ljude za njenu dusu, postaje svestenik i ljudi izvrsavaju samoubistvo jedan za drugim bacajuci se u more sa litice pod nagovorom oca. devojcica se vraca medju zive ali kao duh i sada joj treba telo druge devojcice, pronalazi devojcicu i davi je. Majka druge devojcice cini sve da bi vratila cerku, davi se i odlazi u svet mrtvih, misleci da je vratila svoju cerku ne znajuci da to zapravo vise nije njena cerka nego udavljena devojcica.

Meni je jako sličan ovom,proveri
http://www.imdb.com/title/tt0411267/
taj je,sad sam sigurna,setih se nekih delova radnje
http://2.***************/_SS0F9KOsPgA/RwKcKSjQUtI/AAAAAAAAAyY/hrTaviFAik4/s1600/The%2BDark.bmp

Poslednja izmena:
ikoooo?!?! ajte ljudi "ko boga vas molim"....
da li neko zna nesto o voim filmovima?
"zaista sam zadovoljna ovim sajtom i kolicinom informacija. zanimaju me dva filma, koje takodje trazi jos jedan korisnik (ako se ne varam "zemunac999"), a to su filmovi koje je ona tako lepo objasnio, pa da se ne ponavljam, naime, film o monahu i zeni koja se u njega zaljubljuje a nakon toga i sama postaje monahinja i film o zeni sa bipolnim ponasanjem koja salje muzu poklone, zatim i umire.
molim sve koji znaju pa cak i korisnika "zemunac999" ukoliko je pronasao filmove da mi objavi!
hvala unapred! "

Francuski film, Belmondo (a mozda Delon) glumi, kojebaga krimic, ima scenu gde protagonist upada sa lakocom u Ajkulu Citroen DS i sa vise kljucava pokusava da je ukrade.. . i uspeva...
Moguce i da je crno beli ili rani sa bojom

Ostala mi samo ova secena u secanj zajedno sa secanjem da je bio odlican film...

HVALA!

*********************************************************************************************************************

Ko nema u vugla, moze da izgugla.

Malo vise znoja ali sve moze da se nadje.

Le Samouraï, film Jean-Pierre_Melville-a

Preporucujem svakome da vidi ovaj film.

Evo i spice filma:

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi. Zanimaju me dva filma koje ne mogu nikako da se setim.
Prvi, neki mali leteci vanzemaljcici, dosli u kafic mislim i sve preko noci uspevaju da poprave na svoje sto su neki huligani ili ko vec skrsili jer navodno vlasnici iz te zgrade nece da se prodaju nekoj velikoj kompaniji, Znam da igra neki crnac, a vanzemaljcici se pune na stekeru od 220 v.
Drugi, secam se samo jedne scene, mislim da zena ulazi u neku sobu kde je terarijum i jede zmijska jaja iz njega Sve se odigrava u nekoj kuci, mislim u da je sumi. Film je tamo negde kraj 80' ili 90' godiste, horor valjda. Hvala unapred

Pre 2-3 godine gledala neki tinejdžerski horor.Slučajno došao u moje ruke,inače ne gledam takvu vrstu filmova pa zato i nisam zapamtila naziv niti mogu da ga nađem u gomili filmova.Htela sam da ga preporučim nekome ko voli takve fimove ali ne znam kako da ga preporučim kada ne znam kako se zove:-)Koliko se sećam,radi se o četiri tipa (valjda 4) koji imaju neke specijalne moći,a film počinje nekom žurkom na otvorenom i mislim da oni tu na kraju odlaze leteći u nekim kolima.Na kraju znam da se dvojica od te četvorice sukobljavaju iako su tokom celog filma kao bili ok ortaci,ali se ispostavi da je jedan od njih loš tip.Ovo sve pišem na osnovu jako šturog sećanja.Od tih sitnica kojih se sećam,mislim da se tu pojavljuju i dve devojke,i neka tajanstvena kuća u kojoj živi neki starac (možda ćale jednog od ove dvojice?) koji može da im reši neku misteriju...

jel zna neko gde moze da se nadje serija "dream team" i jel zna neko neki film da mi preporuci o bermudskom trouglu i tako nekim paranormalnim stvarima tipa putovanje kroz vreme i tako to...

Triangle,Forever young,Back to the future,Fly(vise putovanje kroz prostor),Visitors,Time mashine,Black knight,Time Travelers wife(nisam gledao),Tme cop,Bermuda triangle.....

Horor... neko stvorenj ubija (kasapi) kampere po sumama i poljanama, mislim da je horor iz 70' ili 80' godina. Secam se neke scene kada par u kamp prikolici vodi ljubav a to stvorenje mislim probija krov prikolice i izmasakria ih... punooo krvi uglavnom... E sad, film se mislim zvao jednostavno "monstrum" ali ja pretrazih sve i pod tim ga imenom nisam nasla, mozda je opet neka tv verzija nemam pojma...

Mislim da znam o kom filmu govoris.Ja sam ga gledao kao klinac ali pod nazivom mrtvacka glava.Nemam pojma kako mu je naziv u originalu na engleskom.

Da li može neko da mi pomogne oko jednog filma?

U pitanju je naučna fantastika. To je sigurno. :D

On je naučnik, i njegova devojka je ubijena. Dugo godina radi na pravljenju mašine pomoću koje može da putuje kroz vreme. Uspeo je da napravi takvu mašinu. Nekoliko puta se vraćao u prošlost, ali nijednom nije uspeo da spase svoju devojku. Ne znam šta se dalje dešavalo, valjda se izgubio u vremenu. Znam da je zaspao ili se onesvestio u toj mašini, ona se sama kretala i on se probudio u ne znam kojoj godini kada je došlo do raspadanja Meseca....komadi Meseca padaju na Zemlju.....to je sve čega se sećam, ne znam čak ni kako se završava film....:(
Mislim da se i zove tako nekako - put kroz vreme, ali nisam sigurna.

Da li neko možda zna ovaj film ????

Ljudi, javite se, film je odličan! :D

Film pocinje tako sto je lik osudjen zbog ubistva. Prihvata da isprica sve detalje jednom novinaru, i tako se vraca u ranu mladost. Elem, bio je siromasan i radio je u fabrici kod nekg burzuja. Kad tom burzuju umre sin jedinac, on moli glavnog junaka da provodi vreme sa njegovom zenom, jer je priblizno istih godina kao njegov preminuli sin. Avaj, gospodja se zaljubljuje, on takodje i cini mi se da ubijaju bogatog i suvisnog muza (savladao me je san, pa ne odgledah). Radnja je inace smestena u proslost, ne bas previse daleku.

Back