xena7
Poznat
- Poruka
- 9.607
Hvala puno...tako je
josh kad bi mi neko poslao neku download link...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
josh kad bi mi neko poslao neku download link...
Hm .... opet još nešto što sam gledao kad sam bio mali
Liku treba žena da se porodi, i on žuri u bolnicu, međutim na pola puta ga strefi auto i on umre.
Ode u raj, i tamo čeka na red, i kao može da se vrati nazad, ali kao beba.
Ali zaborave da mu daju "inekciju" i kao ako ne primi inekciju svega će da se seti.
Posle se on združi sa svojom ćerkom itd itd ....
Zna li ko![]()
Drugi je Vantage point sa Denisom Kvejdom
Ljudi,kako se tačno zove onaj film o Doors-ima ??? gibice, ti to znaš zilion %,to mi tvoj avatar govori![]()

Neobavestena je vec odgovorila. Taj film sam gledao samo 10-ak puta.![]()

@lone wolf:
Film se zove Kukushka ili The Cuckoo: http://www.imdb.com/title/tt0308476/
Rus i Finac imaju vezu sa Laponkom koja im rodi blizance.![]()
pppMolim vas trebala bi mi pomoc. Pre mozda 3-4 godine, ne secam se tacno, gledala sam film na pinku. Radi se o nekoj devojci koja se preselila u neki drugi grad sa ocem, majka joj je umrla. ona u tom gradu upoznaje nekog lika (crnac je) koji je kasnije uci neki ples mozda je hip hop u pitanju. oni su posle u vezi itd. ona je igrala balet i na kraju upisuje akademiju tako sto je pomesala balet i hip hop i odusevljava ziri. da li mozda neko zna za taj film???ppp

Pozdrav svima.
Gledao sam pre par meseci jedan film i zaboravio sam naziv :/
Uglavnom o cemu se radi.
Zivi covek sa dva sina. Zena mu umire na pocetku filma. Jedne noci on se budi i ima prividjenje kako mu je naredjeno da ubija ljude koji su opsednuti demonima.
U nekoj crkvi nasao je rukavice i sekiru i tako krece da ubija. Navodno je i neki spisak dobio od Boga.
U tome mu se prikljucuje mladji tim dok je ostali protiv toga.
Da bi proverio da li je neko demon ili ne, on navuce neke specijalne rukavice i dodirne ga, ako se strese onda znaci da je demon.
To je to izvinjavam se jos jednom bezveze je opis ali samo se kroz maglu secam.
![]()
Cisto sumnjam da ce neko znati ali da probamo...
Radnja filma:
Ljudi zive pod staklenom kupolom, da li zbog neke bioloske ili radioloske katastrofe u svetu , ne secam se.
Tip koji se zove Born (kod nas je film bio preveden kao Bornov identitet) slucajno se uplice u neku zaveru, i na kraju pronalazi izlaz , vrata koja imaju za sifru znak ♀ koji je u obliku zlatnog priveska na ogrlici imao tj dobio u toku filma...
U filmu se vidi scena gde je velika staklena kupola.
Film je starijeg datuma, mozda 70tih ili cak i 60tih...
Ne znam ni jednog glumca koji je glumio u filmu.
Bio na RTS.
Gledao davno, film je preveden na naski pod nazivom Sirova Magija. A pitanje je kako se zove u originalu jer nije Raw Magic.....