Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Hm .... opet još nešto što sam gledao kad sam bio mali :)

Liku treba žena da se porodi, i on žuri u bolnicu, međutim na pola puta ga strefi auto i on umre.

Ode u raj, i tamo čeka na red, i kao može da se vrati nazad, ali kao beba.

Ali zaborave da mu daju "inekciju" i kao ako ne primi inekciju svega će da se seti.

Posle se on združi sa svojom ćerkom itd itd ....

Zna li ko :D

Probaj ovaj,slabo se secam filma ali kao da je tako nesto u pitanju

http://www.imdb.com/title/tt0097044/

Molim vas trebala bi mi pomoc. Pre mozda 3-4 godine, ne secam se tacno, gledala sam film na pinku. Radi se o nekoj devojci koja se preselila u neki drugi grad sa ocem, majka joj je umrla. ona u tom gradu upoznaje nekog lika (crnac je) koji je kasnije uci neki ples mozda je hip hop u pitanju. oni su posle u vezi itd. ona je igrala balet i na kraju upisuje akademiju tako sto je pomesala balet i hip hop i odusevljava ziri. da li mozda neko zna za taj film??? :pppp

Molim vas trebala bi mi pomoc. Pre mozda 3-4 godine, ne secam se tacno, gledala sam film na pinku. Radi se o nekoj devojci koja se preselila u neki drugi grad sa ocem, majka joj je umrla. ona u tom gradu upoznaje nekog lika (crnac je) koji je kasnije uci neki ples mozda je hip hop u pitanju. oni su posle u vezi itd. ona je igrala balet i na kraju upisuje akademiju tako sto je pomesala balet i hip hop i odusevljava ziri. da li mozda neko zna za taj film??? :pppp

Save the last dance
http://www.imdb.com/title/tt0206275/

Pozdrav svima.
Gledao sam pre par meseci jedan film i zaboravio sam naziv :/
Uglavnom o cemu se radi.
Zivi covek sa dva sina. Zena mu umire na pocetku filma. Jedne noci on se budi i ima prividjenje kako mu je naredjeno da ubija ljude koji su opsednuti demonima.
U nekoj crkvi nasao je rukavice i sekiru i tako krece da ubija. Navodno je i neki spisak dobio od Boga.
U tome mu se prikljucuje mladji tim dok je ostali protiv toga.
Da bi proverio da li je neko demon ili ne, on navuce neke specijalne rukavice i dodirne ga, ako se strese onda znaci da je demon.
To je to izvinjavam se jos jednom bezveze je opis ali samo se kroz maglu secam.
:)

Pozdrav svima.
Gledao sam pre par meseci jedan film i zaboravio sam naziv :/
Uglavnom o cemu se radi.
Zivi covek sa dva sina. Zena mu umire na pocetku filma. Jedne noci on se budi i ima prividjenje kako mu je naredjeno da ubija ljude koji su opsednuti demonima.
U nekoj crkvi nasao je rukavice i sekiru i tako krece da ubija. Navodno je i neki spisak dobio od Boga.
U tome mu se prikljucuje mladji tim dok je ostali protiv toga.
Da bi proverio da li je neko demon ili ne, on navuce neke specijalne rukavice i dodirne ga, ako se strese onda znaci da je demon.
To je to izvinjavam se jos jednom bezveze je opis ali samo se kroz maglu secam.
:)

http://www.imdb.com/title/tt0264616/

Gledao sam davno neki njemacki film. Neki momci odu na Ibicu, tu hoce kao da naprave neke zurke, ali im niko ne dodje. Kasnije prave opet zurke, pa im dodje masa ljudi. Usput oni muvaju neke ribe. U sjecanju su mi ostale 2 scene: kad neka bjesna riba baci kroz prozor miksetu svog momka i kad neki lik nabije na ****** neku spravu, pa ne moze kasnije da je skine.

Cisto sumnjam da ce neko znati ali da probamo...

Radnja filma:
Ljudi zive pod staklenom kupolom, da li zbog neke bioloske ili radioloske katastrofe u svetu , ne secam se.
Tip koji se zove Born (kod nas je film bio preveden kao Bornov identitet) slucajno se uplice u neku zaveru, i na kraju pronalazi izlaz , vrata koja imaju za sifru znak ♀ koji je u obliku zlatnog priveska na ogrlici imao tj dobio u toku filma...

U filmu se vidi scena gde je velika staklena kupola.

Film je starijeg datuma, mozda 70tih ili cak i 60tih...
Ne znam ni jednog glumca koji je glumio u filmu.
Bio na RTS.

Cisto sumnjam da ce neko znati ali da probamo...

Radnja filma:
Ljudi zive pod staklenom kupolom, da li zbog neke bioloske ili radioloske katastrofe u svetu , ne secam se.
Tip koji se zove Born (kod nas je film bio preveden kao Bornov identitet) slucajno se uplice u neku zaveru, i na kraju pronalazi izlaz , vrata koja imaju za sifru znak ♀ koji je u obliku zlatnog priveska na ogrlici imao tj dobio u toku filma...

U filmu se vidi scena gde je velika staklena kupola.

Film je starijeg datuma, mozda 70tih ili cak i 60tih...
Ne znam ni jednog glumca koji je glumio u filmu.
Bio na RTS.

Mislim da se zove Loganov beg,sećam se nešto malo

http://www.imdb.com/title/tt0074812/

http://sr.wikipedia.org/sr-el/Логанов_бег

Poslednja izmena:
Moram da priznam da je ovaj loganov beg dosta slican po rekvizitima, samo kupola nije u obliku polusfere, a i ima vise nasilja.
Znak za prolaz kroz vrata je isti, ja nisam siguran da li je uopste film koji sam gledao bio na engleskom.
Tacno pomislim da je kao Nikita sto postoji fra orginal i mnogo je bolji od americkog , bas kao i ring japanski sto je deset puta strasniji nego americki....da postoji neka slicna verzija...

Gledao sam ovaj film posle tog bornovog identiteta ili bjornovog, ...
Tematika je opsta, dok je tamo bio sukob pojedinca i grupe protiv celog sistema.

Ali dobri ste.Ovaj film stvarno ima taj znak, skoro isti zaplet,mada vise nasilja.

E sad ide mnogo tezi zadatak...

Radnja se desava u buducnosti
Zaratila amerika protiv EU (u filmu koji sam gledao mnogo pre stvaranja EU, EU su se zvale zapadno evropske drzave i spanija....).
Radnja filma se desava na tlu spanije, na nekom autoputu, gde pojedinac mora da stigne do nekog punkta, a sve je u rasulu, autoput je vecim delom na stubovima, kao nadvoznjak.
Engleski je jezik.Film je vise svarceneger stil nego sto je sfi, osim sto se kao desava u buducnosti koja je predvidela da ce postojati jedna EU i da ce u tom svetskom ratu , Rusija na istoku biti saveznik i u bloku sa Svedskom i jos nekim zemjama...Cine istok...
Ima jos jedna grupa drzava, ali se ne secam koja tacno...
Dva tri puta samo sto ga ne ubiju, uniste mu kola, motor, vojni transporter.Posle nekih peripetija dokopa se opet vojnog vozila, i trazi taj stab, nesto je u cajtnotu, trazi neki stab, ali se ne secam zasto.

Posle toga sam gledao neke americke i britanske filmove sa slicnom tematikom , jedan bese sa onom zarazom, ali nijedan od tih kopija ne pominje prvih 15 minuta, tj rat usa eu, i politicku situaciju , tj nema nista u tim naknadnim filmovima...

Ali ovo je tako slabo poznat film.

Gledao sam film pre par meseci na pinku ! Pokusavam da ga nadjem preko interneta a nmg da se setim kako se zove ! mislim da je bio preveden kao "23:55" ili "5 do 12" ne znam tacno... U svakom slucaju radnja je sledeca :
" Kroz citav film nizu se razlicita ubistva , razliciti glumci , razlicita mesta ali sve u 5 do 12 , na kraju se skonta da je sve bilo povezano... Secam se scene da je neki lik usao u radnju , tu mu je radila devojka pa su oni kao opljackali tu radnju i krenuli da beze, pa je tu devojku pokupio neki kombi koji su ukrali neki klinci "

Back