Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

jeste hvala eve :)

neki klinac je automehanicar i u radionicu mu dolazi neki krimos sa nekom drocom, i krimos ga upozorava da se slucajno ne igra da pokusava nesto kod nje, medjutim napaljeni klinac je stalno spopada. dok su se vozili zajedno u kolima klinac i krimos neki lik im pozadi svira zato sto idu sporo... ovaj ga pusti da ga opretekne i ukljuci neku specijalnu turbinu i skine ga sa puta, izvuce iz kola i pocne da ga udara pistoljem po glavi... usranko pocne da place od straha...

Lost Highway
http://www.imdb.com/title/tt0116922/

radi se: o nekoj zeni koja je bila zlostavljana od strane oca u detinjstvu...
ima muza i decu...sasvim je bila ok ,nije to pominjala muzu
posle nekog vremena ona ima visestruku licnost i halucinacije...

i jos jedan sa Sandrom Bulok: ona se zaljubljuje u psihopatu(naravno ,ne znajuci to o njemu)
on nju posle nekog vremena drzi zatvorenu u jednoj sobi...

Ovaj film sam davno gledala,pomalo je bolestan,znam da se zove po toj igrici o kojoj se u stvari i radi.Naime: neki decko dobija igricu (on stavi neki aparat na glavu i onda je igrica tipa virtualna realnost) u kojoj on ubija nekog coveka i odsece mu stopalo,medjutim sutradan kad je ustao i krenuo u skolu ,pred ulaznim vratima nalazi stopalo koje je navodno odsekao tom nekom u igrici,i tako svaki put kada bi nesto uradio za vreme igre,sutradan bi nasao neki dokaz da se to stvarno dogodilo.....

Vec dugo pokusavam da se setim imena tog filma..ne bih ga ponovo gledala,jer mi je bolestan,ali muci me sto ne mogu da se setim...Cini mi se da je u pitanju jedna rec i da pocinje na "E" ,ali nisam sigurna....

Ovaj film sam davno gledala,pomalo je bolestan,znam da se zove po toj igrici o kojoj se u stvari i radi.Naime: neki decko dobija igricu (on stavi neki aparat na glavu i onda je igrica tipa virtualna realnost) u kojoj on ubija nekog coveka i odsece mu stopalo,medjutim sutradan kad je ustao i krenuo u skolu ,pred ulaznim vratima nalazi stopalo koje je navodno odsekao tom nekom u igrici,i tako svaki put kada bi nesto uradio za vreme igre,sutradan bi nasao neki dokaz da se to stvarno dogodilo.....

Vec dugo pokusavam da se setim imena tog filma..ne bih ga ponovo gledala,jer mi je bolestan,ali muci me sto ne mogu da se setim...Cini mi se da je u pitanju jedna rec i da pocinje na "E" ,ali nisam sigurna....

http://www.imdb.com/title/tt0109327/

PS. Mozda ti je bio bolestan kada si bila mala ali za danasnje standarde i nije toliko bolestan ...

Film je dosta star,radnja se dogadja na farmi lavova u Africi(opakih odraslih lavovi),dakle brdo lavova se setka po dvoristu,kuci,glavni glumci se saplicu o njih,jedva se probijaju kroz dvoriste ...lavovi su pravi i secam se da sam kao klinac bio odusevljen sto ne napadaju ljude ...ovaj film ko je gledao ne moze da zaboravi ...

Dakle nisu u pitanju dva tri lava nego njih stotinak ...

Ma taj film sam gledao pre 17,18 godina, i to je sve sto mi je ostalo u secanju - u stvari secam se da je glavni na tom rancu bio neki matori koji je izgledao kao Rasha Popov,ako to ne pomogne ne znam sta ce ...:hahaha:

Od lavova vise gotivim hijene i Dzoni Vajsmilera...ne znam ko je Kristian ...

Refresh

secam se samo kraja filma
jako davno sam ga gledao recimo krajem 80-tih
mislim da je neka vrsta malo zrelije dechije fantazije...shta znam..radnje se ich ne secam
na kraju se dvoje ili vishe njih ljudi shta li pretvara u neke shakale i trche u nekoj preriji uz propratni monoglog nekog lika
znam da je spoj animacije i filma(mada je vecina igrani film samo ovaj deo sa vukovima/shakalima je animiran,znachi NIJE ko zeka rodzer)
e sad ako neko uspe ovo..missim:lol:

I ja se secam neceg slicnog ...polu film polu animacija ...s tim sto se secam samo pocetka kada glavni lik neki klinac seda u ona mala kola na predale nalik na stare moskviche ...prolazi kroz filmsko platno i od tada je animacija ...

to je drugi film i mislim da znam za taj
tu je samo pochetak ko igrani film a ostatak je crtani
neshto o muzici...ide u 3 neka animirana predela shta li..pa neki zamak

Jedan od mojih omiljenih u detinjstvu - Mislim da se radi o Sinbadu, sa njim je neki mali dečak, kao Indus neki, pa treba da spasu neku snašu, neki dragi kamen jure, pa neki čova ima neke metalne dinosauruse koji bljuju vatru, lete na ćilimu, ubujaju neko čudovište koje liči na hidru, sa više glava... Film je star, i jako sam ga nekada voleo, i bio bih veoma zahvalan ako bi mi neko pomogao!

Pozz svima! Bicu zahvalan ako neko zna o kom filmu je rec,posto se secam samo par detalja iz filma.Naime,jedan saksofonista je ranjen u pucnjavi u lokalu gde je svirao,pojavljuje se i neka devojka sa kojom se muvao ali se na kraju filma ispostavlja da se sve to desavalo dok je lezao ranjen i cekao da stigne hitna pomoc.Na samom kraju filma prikazuju kako ga odvoze kola hitne pomoci i u tom trenutku prolazi ta devojka,koja mu se pojavila navodno u podsvesti,i okrece se cudno,kao da se i njoj sve to desilo sa njim.....Nadam se da nisam puno zakomplikovao,ali je jako tesko opisati film,pogotovo sa detaljima kojih se ja secam.....Hvala unapred

Pozz svima! Bicu zahvalan ako neko zna o kom filmu je rec,posto se secam samo par detalja iz filma.Naime,jedan saksofonista je ranjen u pucnjavi u lokalu gde je svirao,pojavljuje se i neka devojka sa kojom se muvao ali se na kraju filma ispostavlja da se sve to desavalo dok je lezao ranjen i cekao da stigne hitna pomoc.Na samom kraju filma prikazuju kako ga odvoze kola hitne pomoci i u tom trenutku prolazi ta devojka,koja mu se pojavila navodno u podsvesti,i okrece se cudno,kao da se i njoj sve to desilo sa njim.....Nadam se da nisam puno zakomplikovao,ali je jako tesko opisati film,pogotovo sa detaljima kojih se ja secam.....Hvala unapred
Lulu On The Bridge

Back