SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
derer a kako ti znas da pogodis film....
ja se secam nekog do bola glupog filma..al ne znam kako se zove
ja se secam nekog do bola glupog filma..al ne znam kako se zove

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako se zove film...a evo opisa:
Tip u glavnoj ulozi je covek koji obozava zene a radi kao vajar izgleda u u jednom ateljeju u podrumu. Na pocetku ugleda dovre noge iz ateljea i istrci na ulicu kad ono plavusa u ferariju...on trci za njom i stigne je na semaforu.....Na kraju umire i na sahranu mu dolaze sve zene u crnom.....
To je sve cega se secam
Hvala!
e s tako detaljnim opisom chak ni ja ti ne mogu pomoci![]()

ajd evo....
radnja je negde 80-tih .... neka plavusa zena koja je robot,... ide i ubija ili brani se od nekih ljudi
u crvenom koznom kombinezonu je.... secam se neke scene u kupatilu kako vadi neki metak iz stomaka
ili tako nesto...![]()

Da li neko mozda moze da mi pomogne, tj. da mi kaze kako se zove ovaj francuski film.
Radnja se desava kada neki mladic dolazi na neku francusku rivijeru(plazu), gde ocekuje svoju devojku koja bi uskoro trebala da mu se pridruzi, ali tu srece jednu devojku sa paz frizurom, sa kojom provodi najvise vremena i koja mu se i nabacuje, ali on to ne primecuje, vec sve vreme prica o smislu zivota i svojoj devojci. Ali sve vreme nije ni siguran da li je voli, ali je sve vreme i ceka. I dok mu se ta mala nabacuje on srece neke atraktivne devojke izmedjuostalog i jednu devojku koja ga vodi na brod njenog strica i on joj tu svira nesto kao gitaru, pa naprave neku pesmu...
Elem on se na kraju filma srece sa svojom devojkom i ona mu kaze valjda da nisu jedno za drugo i on tada kapira da se ustvari zaljubio u devojku sa paz frizurom koja nesto kao konobarise u tom mestu i sprema se da joj kaze medjutim ona je nasla momka......
Malo je bilo konfuzno, ali ako neko nasluti o kom filmu je rec nek javi.
Mislim da ima u nazivu filma kako su nasi preveli Toplo leto ili tako nesto, ako znate i originalni naslov na franc. bilo bi super.
то је терминатор
ал није жена, јееее![]()

ajd evo....
radnja je negde 80-tih .... neka plavusa zena koja je robot,... ide i ubija ili brani se od nekih ljudi
u crvenom koznom kombinezonu je.... secam se neke scene u kupatilu kako vadi neki metak iz stomaka
ili tako nesto...![]()

prosto
juri je jedan crnac s afro frizurom i pishtoljem s crveniim laserskim nishanom?
ubije je tako shto joj prosvira oko
samo sekund...

дереру, ти си баш нагледан![]()

))ма ја мисим да је он само медијум. "Структуре" му дају потребне информације да задивљује рају
а кад дође време...ко зна шта ће бити![]()

doku su se deca igrala i drala kolena ja sam kledao TV))

derer a kako ti znas da pogodis film....

Neko!
mozda ovaj?
Deliberate Intent
o knjizi Hit Man: A Technical Manual for Independent Contractors
deda sedi u stolici i prica price a pored njega sedi pas i slusa (islo je u serijama 90ih mozda i ranije)price su na fazon bajki, ima i neki zmaj,.....a pocinje tako sto neki Orao slece na prozor od te sobe u zamku gde je taj dekica i priaca price
Ne, mislim da je ovo: http://www.imdb.com/title/tt0096237/
Sećam se kad je bio na nekom domaćem kanalu, našla sam ga na IMDB po glavnom glumcu, tipu koju je igrao u onoj staroj britanskoj seriji Duchess of the Duke Street što je reprizirana pre par godina na RTS... i tamo je igrao nekog plemića... a mislim da je čak igrao i u Dinastiji![]()