Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Pozdrav svima
Pomoc za film : Kraj II svetskog rata, nacisticki logor uskoro treba da oslobode saveznici. Nemacki specijalac, zamenik komandanta logora uzima identitet ubijenog jevreja i bezi iz logora, menja izgled i bezi i iz evrope na bliski istok. Tamo u jevrejskim kampovima pomaze jevrejima da u borbi sa arapima naprave drzavu Izrael. Kao bivsi oficir-specijalac nemacke vojske organizuje jevrejejske jedinice, bude zapazen i napreduje u njihovoj vojsci. Dobija i cin mislim generala, postaje osnivac jevrejskog nukleranog programa i tamo 70-ih ga preziveli iz logora prepozna preko njegovog sina koji strasno lici na oca iz mladosti dok je upravljao logorom u nemackoj. Film je kao radjen po istinitom dogadjaju i cini mi se da je iz 2 dela. Ako neko zna naziv ovog filma bio bih iskreno zahvalan posto imam zelju da ga pogledam jos jednom.
Hvala unapred

upomoc :bye:
trazim jedan film koji sam davno gledala na TVu...
radi se o nekim srednjoskolkama koje su isplanirale ubistvo sa nekim likom ali na kraju ih on valjda zezne pa ubije prvo jednu a zatim i drugu. Ne mogu mnogo toga da se setim znam samo da je jedna od njih bogata a druga je valjda siromasna i ceo film i ne povezujes da su one sa njim u dilu. Znam da nimalo nisam pomogla ali valjda neko zna :sad2:

Cao gledao sam davno film ali sam zaboravio kako se zove :( detalje sam sve zaboravio uglavnom :) secam se samo da su bili neki lik i neka devojka (mislim da je bio i otac) uglavnom oni su tražili ceo film nekog izabranog ispostavilo se da je ona izabrana, tražili su kao neke prorocice i na kraju su nasli nesto okruglo kao neki tanjir uz pomoc kog su uspeli da vide budućnost i tako su spasli rim... Radnja filma se desava nesto u nekoj pustinji gde su i nasli taj kao okrugli tanjir metalni, a nesto u rimu uz pomoc tog tanjira su uspeli da vide da neko hoce da zagadi vodu u rimu i da hoce da ubiju papa franju :) to je sve cega se secam... Ako neko zna koj film je u pitanju molio bih vas da se javite unapred zahvalan :))))

Pozdrav svima
Pomoc za film : Kraj II svetskog rata, nacisticki logor uskoro treba da oslobode saveznici. Nemacki specijalac, zamenik komandanta logora uzima identitet ubijenog jevreja i bezi iz logora, menja izgled i bezi i iz evrope na bliski istok. Tamo u jevrejskim kampovima pomaze jevrejima da u borbi sa arapima naprave drzavu Izrael. Kao bivsi oficir-specijalac nemacke vojske organizuje jevrejejske jedinice, bude zapazen i napreduje u njihovoj vojsci. Dobija i cin mislim generala, postaje osnivac jevrejskog nukleranog programa i tamo 70-ih ga preziveli iz logora prepozna preko njegovog sina koji strasno lici na oca iz mladosti dok je upravljao logorom u nemackoj. Film je kao radjen po istinitom dogadjaju i cini mi se da je iz 2 dela. Ako neko zna naziv ovog filma bio bih iskreno zahvalan posto imam zelju da ga pogledam jos jednom.
Hvala unapred

Izvoli i uživaj!
Twist of Fate (TV Mini-Series 1989)
http://www.imdb.com/title/tt0098540/

Poslednja izmena:
radi se o nekim srednjoskolkama koje su isplanirale ubistvo sa nekim likom ali na kraju ih on valjda zezne pa ubije prvo jednu a zatim i drugu. Ne mogu mnogo toga da se setim znam samo da je jedna od njih bogata a druga je valjda siromasna i ceo film i ne povezujes da su one sa njim u dilu. Znam da nimalo nisam pomogla ali valjda neko zna :sad2:

Možda "Breaking the Girls" (2013)
http://www.imdb.com/title/tt1510686/

Gledao sam davno film i uglavnom sve sam zaboravio secam se samo da se radnja filma desava nesto malo u rimu a nesto u pustinji mislim da je u pitanju sahara... Uglavnom secam se da ima neka devojka i neki decko koji su kao "izabrani" (cini mi se da je i otac bio u igri) oni traze neki kao kod ne znam ni ja sta pred kraj filma oni to nalaze u pustinji nesto kao okruglo sto im pomaze da gledaju u buducnost..na osnovu toga oni vide da neko hoce da zagadi vodu u rimu i da ubiju papa franju... To je sve cega se secam ako neko zna odgovor kako se zove film zamolio bih vas da napisete :) unapred hvala

Cao gledao sam davno film ali sam zaboravio kako se zove :( detalje sam sve zaboravio uglavnom :) secam se samo da su bili neki lik i neka devojka (mislim da je bio i otac) uglavnom oni su tražili ceo film nekog izabranog ispostavilo se da je ona izabrana, tražili su kao neke prorocice i na kraju su nasli nesto okruglo kao neki tanjir uz pomoc kog su uspeli da vide budućnost i tako su spasli rim... Radnja filma se desava nesto u nekoj pustinji gde su i nasli taj kao okrugli tanjir metalni, a nesto u rimu uz pomoc tog tanjira su uspeli da vide da neko hoce da zagadi vodu u rimu i da hoce da ubiju papa franju :) to je sve cega se secam... Ako neko zna koj film je u pitanju molio bih vas da se javite unapred zahvalan :))))
Bibel Code (2008)?

Mozda Jawbreaker (1999)?

Nije taj. Trazio sam i captivity pre par strana, pa si mi rekao naziv...sad ti ili neko drugi ne secam se tacno. Setio sam se posle glumice..iz kuce od voska.:)
Ovo je nesto drugo. Radi se o tome da su ljudi zatvoreni...imaju flase sa vodom ali nema hrane. A taj psihopata ih valjda drzi da proveri koliko mogu bez hrane ili da bi gledao kako se ubijaju da bi preziveli, ubiju jednog..pa se hrane tim mesom. Pitanje je postavio Kenan...a ja mislim da se radi o istom filmu...po njegovom opisu.

Hitno, hitno!!!!!!!!!
Gledo sam davno o psihopati koji je 5 ili 6 (ne sjecam se) prijatelja u neku prostoriju (mislim da je podrum bio). Pravio im smicalice, morali su se ubijati medjusobno kako bi se prehranili. Sjecam se da su bile 2 cure, jedan napušenik (siromah kojeg su napustili djeca i zena zbog preljube), narkoman i kinez/japanac. Ova jedna cura je bila plava, radila kao doktorica. Svi su bili optuzeni za nesto, ne sjecam se baš najbolje. Ovaj napuštenik je probao da grebe cigle kako bih izasao iz podruma.

Izvoli i uživaj!
Hunger (2009) http://www.imdb.com/title/tt1176252/

yoo, gledao sam film na tv-u nekoliko puta, uglavnom se pustao na pink movies 2 ili pink premium... film je veoma istripovan, i nema bas puno dijaloga u njemu. u filmu je jedan decak, cije ime je nesto kao Kacadurijan, nisam bas siguran... decak je veoma pametan, ali pomalo "lud". mali prebija matematiku, ali njegova mama ima puno problema sa njim. mislim da film pocinje tako sto zena izlazi iz kuce na ulicu i vidi kako joj je auto sav od krvi, kao i prednja strana kuce... davno sam gledao film, ne mogu bas svega da se setim, a i nikada ga nisam gledao bas od pocetka, tako da nisam video ime filma...

hvala :)

yoo, gledao sam film na tv-u nekoliko puta, uglavnom se pustao na pink movies 2 ili pink premium... film je veoma istripovan, i nema bas puno dijaloga u njemu. u filmu je jedan decak, cije ime je nesto kao Kacadurijan, nisam bas siguran... decak je veoma pametan, ali pomalo "lud". mali prebija matematiku, ali njegova mama ima puno problema sa njim. mislim da film pocinje tako sto zena izlazi iz kuce na ulicu i vidi kako joj je auto sav od krvi, kao i prednja strana kuce... davno sam gledao film, ne mogu bas svega da se setim, a i nikada ga nisam gledao bas od pocetka, tako da nisam video ime filma...

Mislim da ovo trazis http://www.imdb.com/title/tt0102316/?mode=desktop

Evo o jednom genijalcu; Raising Genius (2004)
http://www.imdb.com/title/tt0328875/

Boldirano je We need to talk about Kevin. S tim što Kevin nije nikakav genijalac, niti je talentovan za bilo šta. Beskrupulozni smutljivac...

Pozdrav ljudi. Setio sam se filma koji sam gledao pre par godina, ali ga nikako ne mogu naci. Uglavnom radi se o dvoje koji su imali savrsenu vezu (i mislim da su trebali da se vencaju) i onda su primili stanare, decka i devojku. Krenule su svadje oko njih jer je ovaj prvi bio ljubomoran na tog stanara. Kasnije je on otisao na poslovno putovanje, a za to vreme su ovi napravili zurku, napili mu devojku i ona je imala seks sa ovo dvoje. On se ranije vratio sa putao, video sve to, raskinuo sa njom...secam se recenice: "I ti mu na ovoj slici ne radis ono..." Na kraju filma je on postao poznati pisac ili tako nesto, pitali su ga da li je ozenjen, a on je rekao nesto u fazonu: "Mislio sam da sam nasao pravu ali nisam, potraga ce se nastaviti"....a ona je naravno to gledala na tv-u i plakala. Nadam se da je moj haotican opis od pomoci :D

E ovako,treba i meni jedna pomoc.Gledao sam film davno pa se ne secam dobro svega,trazim ga vec godinama.Radi se o jednom decaku koji je nenormalno igra jednu igricu,i ulazi u taj virtuelni svet,ustvari on umislja kako je on u toj igrici.Secam se samo da je isao kod nekog psihijatra ,i da je on na kraju filma,kad se njegovo stanje poboljsao, rekao njegovom tati da treba sto vise da ga golica,i ne secam se stvarno vise niceg,ali voleo bi opet da ga pogledam.Hvala unapred.

Back