Gledao sam film, ali ne znam kako se zove

Gledao sam pre dosta vremana ovaj kratak film/seriju, nisam siguran šta je tačno. Već sma jednom postavljao ovde, no niko mi nije tad odgovorio...

Dva lika dolaze u neki grad u kojem je u toku neki karneval. Tu spaze neku mnogo dobru ženku, ali jedan upozorava da su ona i njen muž "čudni"... On je starac od 90+ i na neki način su povezani sa mračnim silama. Uglavnom, ovaj jedan se nekako spanđa sa tom ženskom, dok se non stop kroz film provlači tema brižda (kartaroške igre). Na karaju u nekoj uvrnutoj seks sceni, ženska se pretvara u demonku sa repomi na neki način smanjuje glavnog junaka i pretvara ga u starca. Njega odnose u drugu prostoriju gde se nalazi još trojica istih takvih i čekaju na njega, kako bi igrali bridž.

Sećam se samo tih fragmenata...

Danas sam gledao film na RTCG SAT oko 12 sati...glumi Danilo Lazovic on je tu instruktor voznje,glumi jos Ljiljana Blagojevic i Olivera Markovic,mene zanima kako se zove taj film?Sve sam pokusao da pronadjem preko neta,ali bez uspjeha...samo sam na kraju filma video da je proizvodnja 1994 godine,ako ima neke informacije o ovom filmu,bio bi mu veoma zahvalan.

Danas sam gledao film na RTCG SAT oko 12 sati...glumi Danilo Lazovic on je tu instruktor voznje,glumi jos Ljiljana Blagojevic i Olivera Markovic,mene zanima kako se zove taj film?Sve sam pokusao da pronadjem preko neta,ali bez uspjeha...samo sam na kraju filma video da je proizvodnja 1994 godine,ako ima neke informacije o ovom filmu,bio bi mu veoma zahvalan.
http://www.imdb.com/title/tt1166976/

Imam i ja jedno pitanje staro više od 30 godina. Naime, negde oko 1980. sam gledao jedan dečiji SF film koji nikad kasnije nisam video. Ne znam mnogo detalja, ali sećam se da decu progoni grupa odraslih, ali jedan dečak ima specijalan uredjaj koji zovu "laser". To je neka pravougaona kutija koja visi o vratu jednog dečaka i kad je on usmeri ka nekome taj ostane paralisan u tom zraku.
Zna li neko o kom se filmu radi?

Prvi ne znam,a drugi je sa Dzulijom Roberts I Kameron Dijaz,kod nas preveden kao Svadba mog najboljeg druga.Bio mali milion puta na rts-u,nedeljom u 9.

Sent from my X10i using Forum Krstarice mobile app

Ovako...ne mogu da se setim dva filma...

Prvi je...kada se njih dvoje sretnu u knjižari...pa na novčanici napišu ime ili adresu, i ako ta novčanica posle završi kod nekog od njih...biće zajedno...

Drugi...oni su prijatelji...al' nisu bili zajedno...i dogovore se da ako se mislim do 30-te on ne oženi, a ona ne uda...oni venčaju...

Prvi bi trebalo da je Serendipty: http://www.imdb.com/title/tt0240890/ .

Nazalost nije to taj film,bas sam taj gledao na jutjubu,ma nije ni slican kao ovaj sto trazim.U ovom filmu je Danilo Lazovic instruktor i vozi Yuga 45(boja crvena),bas sam zapamtio auto skola''Semafor'',a Liljana Blagojevic polaze voznju upravo kod Danila Lazovica.Ako se neko seti naziv ovoga filma neka javi.Unapred zahvaljujem

Pozdrav. Da li se neko seća filma iz druge polovine 90-tih u kojem je glavni lik fatalna žena koja dolazi i useljava se kod bogatog momka i naravno, zavodi ga. Devojka izgleda odlično ali je povezana sa satanom. Dešavaju se i neka čudna ubistva koja naravno ona izvršava. Tokom celog filma se pojavljuje crna mačka koja ima duhovnu vezu sa devojkom. Inače, devojku glumi latino glumica, crna duga kosa i veoma zgodna. Nije "black magic woman".

Nazalost nije to taj film,bas sam taj gledao na jutjubu,ma nije ni slican kao ovaj sto trazim.U ovom filmu je Danilo Lazovic instruktor i vozi Yuga 45(boja crvena),bas sam zapamtio auto skola''Semafor'',a Liljana Blagojevic polaze voznju upravo kod Danila Lazovica.Ako se neko seti naziv ovoga filma neka javi.Unapred zahvaljujem

U pitanju je TV film Kreni prema meni.

Pozdrav. Da li se neko seća filma iz druge polovine 90-tih u kojem je glavni lik fatalna žena koja dolazi i useljava se kod bogatog momka i naravno, zavodi ga. Devojka izgleda odlično ali je povezana sa satanom. Dešavaju se i neka čudna ubistva koja naravno ona izvršava. Tokom celog filma se pojavljuje crna mačka koja ima duhovnu vezu sa devojkom. Inače, devojku glumi latino glumica, crna duga kosa i veoma zgodna. Nije "black magic woman".

Ovaj?!

Da pokušam da budem sažeta..:)
Sinopsis:
Bračni par(tačnije muž) ,očajan posle smrti sina (ne sećam se da li je poginuo ili umro), ponudi nekom drugu od sina da živi sa njima neko vreme, dok ne prebrode krizu.On prihvata, a zatim se upušta u vezu sa majkom druga,ne znam dalje, neko postaje ljubomoran, neko zatvaranje na tavan, u podrum..ne sećam se više, zaspala sam pred kraj...Mislim da ima dve verzije, ja sam opisala stariju verziju,radnja se dešava,..ne znam,30-tih..40-tih...?

Molim vas da mi pomognete! :( :O
Jutros sam gledao neki film ali taj TV program nema baš pregledan teletekst..Na teletekstu je pisalo da se film zove "Kauboj",ali na YT-u ga nisam mogao naći.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Neki dječak se zove nešto kao Jojo ILI Jente..Imao je majku koja je bila nekakva muzičarka,pa je išla po nekim nastupima u Americi (tako su oni smatrali)...Sin je bio jedinac.Živio je sa ocem koje je skoro stalno bio ljut i drzak.Sin je trenirao vaterpolo a njihovom klubu se pridružila djevojčica koja stalno jede plave žvake i pravi balone veličine njegove glave (takva je jedna scena u filmu).Jednom su se vratili sa utakmice,i taj mali JOJO-JENTE je došao kući i rekao ocu da su pobijedili sa rezultatom 5:3,i da je on dao svih 5 golova,a on je zagalamio i rekao mu da ode u sobu.Otac je tada pravio špagete (puno špageta),ali ih nije dobro napravio pa ih je samo razbacao..Njegov sin (vaterpolac) je stalno morao da čisti za svima,pa je i špagete i sve on morao da baca i da čisti..On se sve više i više družio sa tom djevojčicom koja trenira vaterpolo i stalno su izlazili napolje i igrali se..Ona ga je naučila kako da zapali šibice (udari ih čvokom..).Taj dječak je imao posle neku crnu pticu koju je nosio u torbi i ovako je sa njom išao.Kada je otac saznao za pticu,rekao mu je da je baci,a on je odbijao.Na kraju mu je rekao "Kraj priče!" i odvezao ga da je ostavi..(Posle sam otišao u WC) -Nekako je on dobio tu pticu opet pa se igrao sa njom,pa je ona posle naučila da leti.On je to sve ispričao drugarici (iz kluba) dok su se šetali.Stali su na mostu.Ona mu je rekla da zna za njegovu mamu,a on je upitao šta.Ona mu je rekla da je mrtva.On je nju tada udario šamarom,a ona mu je vratila.Neko vrijeme posle toga,bio je u kući,i odjednom je čuo oca da je izašao iz kuće i ušao u auto.On je tada potrčao za njim i sjeo.Krenuli su negdje,a njegov otac se zaletio baš,baš brzo i vozio po nekoj stazi (nije asfalt).On se držao da čvrsto za neku (valjda šipku) u autu,i to je to..Prestao sam tada da gledam..Mislim da je auto bilo bijele boje,da je bio kombi,Lada.Jer ima u filmu neka scena kada ga je otac pitao gdje su ključevi od "lade"...Molim vas,odgovorite mi ako znate.

Molim vas ako zna neko,u pitanju je stariji film ali slabo se secam scena,neki lik stalno dovodi kuci drugare i piju,tuce zenu,secam se jedne scene gde on kao obeca da nece vise i svrati u neku kafanu ili tako nesto a zena ostane u kolima da ga ceka,i secam se da se na kraju filma neko obesi..ako neko zna,hvala

Da li to kada je ostala u kolima da ga ceka oni su prvobitno trebali da odu u posetu sinu koji je u zatvoru? A obesila se cerka tog tipa jer ju se silovao jedan od njenih pajtosa, a niko joj nije poveraovao?

Moglo bi da bude http://www.imdb.com/title/tt0110729/?ref_=nv_sr_1

Odlican film, za svaku preporuku.

Poslednja izmena:

Back