milenamilenamilena
Početnik
- Poruka
- 26
Nista o tome ne znam, samo znam da volim kad mi neko gata. SVE sto znate pisite, i vasa iskustva, i cujem da je Crkva valjda protiv toga.. Pisiteee 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti majče![]()
aj dodji na kafu da ti gatamNista o tome ne znam, samo znam da volim kad mi neko gata. SVE sto znate pisite, i vasa iskustva, i cujem da je Crkva valjda protiv toga.. Pisiteee![]()
sta me briga ima ovde dokaz da je sama tela bocne zeljudžordži, vrlo je verovatno da je devojka maloletna
msm mož i da naebeš ako ćeš joj ti gatati kako si smislio![]()
tiss zamalo oborim rekord..nea veze kad dolazis i kupi 100g kafe i neku cokoladuhahahahah 19
pa znam bre al ne mogu ovde pisem napamet dok ne cirnes fuka..jedino vidim 2 puta dimasmene je stvarno zanimalo zna li neko nesto o ovome..........
''Crkva protiv gledanja u šolju'' mi zvuči kao ''Hobiti ne priznaju postojanje jednoroga''.Nista o tome ne znam, samo znam da volim kad mi neko gata. SVE sto znate pisite, i vasa iskustva, i cujem da je Crkva valjda protiv toga.. Pisiteee![]()
Ne vole konkurenciju !Nista o tome ne znam, samo znam da volim kad mi neko gata. SVE sto znate pisite, i vasa iskustva, i cujem da je Crkva valjda protiv toga.. Pisiteee![]()
dides da se pricestisnajvaznije je da popijes sve ali ostavis 1 kap koju 3X okrenes oko soljice u smeru kazaljki na satu levom rukom...onda brojis do 7 i das solju gatari...rucka si ti i sadasnjost, levo od rucke je proslost a desno buducnost...ovo vazi za gledanje iz cajnih listica ali je valjda isto i za kafu![]()