Skafander Poznat Poruka 8.867 14.03.2026. u 18:31 - Gledanje u šolju #26 Toxique: Opet ce ti obrisati komentar a to ne radim ja da znas nego neko drugi Kliknite za proširenje... Pa ne vidim razlog, normalno pitam. Ako mi brišu pravo na pitanje i mišljenje onda je diskriminacija. Onda se krše moja ustavna prava.
Toxique: Opet ce ti obrisati komentar a to ne radim ja da znas nego neko drugi Kliknite za proširenje... Pa ne vidim razlog, normalno pitam. Ako mi brišu pravo na pitanje i mišljenje onda je diskriminacija. Onda se krše moja ustavna prava.
Skafander Poznat Poruka 8.867 14.03.2026. u 18:31 - Gledanje u šolju #27 Ravnogorac65: Toxi,obećali smo Nini,ti i ja,zaboravi me,ne reaguj,ne sprdaj se,ne kezi se. Molim te Vanja,ignoriši me. Kliknite za proširenje... A što ti nju ne ignorišeš?
Ravnogorac65: Toxi,obećali smo Nini,ti i ja,zaboravi me,ne reaguj,ne sprdaj se,ne kezi se. Molim te Vanja,ignoriši me. Kliknite za proširenje... A što ti nju ne ignorišeš?
Toxique Poznat Poruka 9.159 14.03.2026. u 18:32 - Gledanje u šolju #28 Skafander: Pa ne vidim razlog, normalno pitam. Ako mi brišu pravo na pitanje i mišljenje onda je diskriminacija. Onda se krše moja ustavna prava. Kliknite za proširenje... Na kafe šolju mislim
Skafander: Pa ne vidim razlog, normalno pitam. Ako mi brišu pravo na pitanje i mišljenje onda je diskriminacija. Onda se krše moja ustavna prava. Kliknite za proširenje... Na kafe šolju mislim
Skafander Poznat Poruka 8.867 14.03.2026. u 18:32 - Gledanje u šolju #29 Toxique: Na kafe šolju mislim Kliknite za proširenje... Ok.
Toxique Poznat Poruka 9.159 14.03.2026. u 18:32 - Gledanje u šolju #30 Skafander: A što ti nju ne ignorišeš? Kliknite za proširenje... Pa reko je da hoce hahhahah pa izgleda ne moze bez mene
Skafander: A što ti nju ne ignorišeš? Kliknite za proširenje... Pa reko je da hoce hahhahah pa izgleda ne moze bez mene
Skafander Poznat Poruka 8.867 14.03.2026. u 18:32 - Gledanje u šolju #31 Toxique: Pa reko je da hoce hahhahah pa izgleda ne moze bez mene Kliknite za proširenje... Pa onda je sam kriv.
Toxique: Pa reko je da hoce hahhahah pa izgleda ne moze bez mene Kliknite za proširenje... Pa onda je sam kriv.
Ravnogorac65 Ističe se Poruka 2.412 14.03.2026. u 18:45 - Gledanje u šolju #32 Skafander: A što ti nju ne ignorišeš? Kliknite za proširenje... Da bi ti imao šta smisleno reći.
Skafander Poznat Poruka 8.867 14.03.2026. u 18:47 - Gledanje u šolju #33 Ravnogorac65: Da bi ti imao šta smisleno reći. Kliknite za proširenje... I nije ti mudar odgovor. Ja te krstim, ti mi prdiš. Ja želim da nemaš problem.
Ravnogorac65: Da bi ti imao šta smisleno reći. Kliknite za proširenje... I nije ti mudar odgovor. Ja te krstim, ti mi prdiš. Ja želim da nemaš problem.