Incognito
Poznat
- Poruka
- 8.225
Some people appears so bright, until they open their mouth...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
( devojkama )kosmopolit:ma ne verujem ja lepim zenama :wink:
Gazdarica:Nislija - primitivan, zatucan, nezreo, pun predrasuda, a uz to arogantan...
Decko, umjesto da lupetas kojekakve gluposti, bolje bi ti bilo da cutis i ucis od starijih...
Znas kako se kaze: Kad neko sumnja da si glup, bolje ti je da cutis, nego da progovoris i otklonis svaku sumnju... :wink:
Pozzz
testament_85:Tu si se zayebala, moje kolege iz MENSA tako ne misle...
A vidim ovaj maymun Incognito je ocigledno ljubomoran na mene, s obzirom da potencira i dovodi u pitanje moje "zavodnicko umece"
Covece skini mi se s qrca!
a nisi ni na pijaci... dali ti ovako komuniciraš i na ulici sa nepoznatima... ?testament_85:Hahaha...kikirez
Pazi da si ti musko, i da je tebi cjale pukovnik k'o sto je meni ne verujem da bi bila beskompromisnija od mene
Pobogu, nije ovo knjizevno vece, niti ja vodim debatu sa Ivo Andricem da bih vodio racuna o terminima sa kojim baratam
Incognito:testament_85:Tu si se zayebala, moje kolege iz MENSA tako ne misle...
A vidim ovaj maymun Incognito je ocigledno ljubomoran na mene, s obzirom da potencira i dovodi u pitanje moje "zavodnicko umece"
Covece skini mi se s qrca!
Da ne sirimo... kazi mi ime psihologa MENSA-e u Jugoslaviji... To moras znati ako si clan iste![]()
![]()
![]()
Mada, nemam sta da budem ljubomoran na tebe... Sam pokusavas da se izvadis iz zivog blata u koje si upao, ne znajuci da time jos vise tones![]()
testament_85:Jasna Bulajic
Jesi li sad zadovoljan?!
jadničak...testament_85:Koj' si ti smesan leek
Da neces mozda da ti kazem koliki mi je iznos IQ ?
Moze, ali prethodno da me zadovoljis oralnim putem![]()
Ne treba se hvaliti time... Neki su zbog toga okarakterisani kao 'nadobudni klinci, koji su postali prepotentni kad su saznali rezultat'.testament_85:Koj' si ti smesan leek
Da neces mozda da ti kazem koliki mi je iznos IQ ?
Moze, ali prethodno da me zadovoljis oralnim putem![]()
snežna slažem se s' tobom...Snezna_kraljica:em ovde nema kome da kazes, zaista..
-opa,ala imamo zubiceblondi:snežna slažem se s' tobom...Snezna_kraljica:em ovde nema kome da kazes, zaista..
da je tako ne bi se tema zvala 'gledanje u oči za vreme oralnog sexa'...
a krstaričin forum je podosta širok da svako nađe sebi ono što mu odgovara...
čudi me jedino to da 'veliki' umovi zapnu baš ovde i nikako da izađu iz ovog 'low life' kruga nastoječi da ovde dokazuju svoj IQ?!
goodday:-opa,ala imamo zubice![]()
blondi:a tek oči koji nestašni sjaj imaju kad ga pogledam onako od dole (da ne skrečem sa teme)
Opravdanja, opravdanja... To je najlakse.testament_85:Hahaha...kikirez
Pazi da si ti musko, i da je tebi cjale pukovnik k'o sto je meni ne verujem da bi bila beskompromisnija od mene
Pobogu, nije ovo knjizevno vece, niti ja vodim debatu sa Ivo Andricem da bih vodio racuna o terminima sa kojim baratam