Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ufff, voda mi curi iz usta...blondi:pa i gledanje muškarca dok se uvija od užitka je napaljivoFACA:NAJJACA STVAR KOJU RIBA MOZE DA URADI U SEXU I SA KOJOM ME NAJVISE NAPALI JE DA ME GLEDA IZAZOVNO ZA VREME ORALNOG SEXA, ALI JE MALO ONIH KOJE TO RADE.SVIMA NJIMA SADA DODELJUJEM CISTU DESETKU IZ SEXA 8)![]()
sele... strpljenje je majkaGazdarica:Ufff, voda mi curi iz usta...blondi:pa i gledanje muškarca dok se uvija od užitka je napaljivoFACA:NAJJACA STVAR KOJU RIBA MOZE DA URADI U SEXU I SA KOJOM ME NAJVISE NAPALI JE DA ME GLEDA IZAZOVNO ZA VREME ORALNOG SEXA, ALI JE MALO ONIH KOJE TO RADE.SVIMA NJIMA SADA DODELJUJEM CISTU DESETKU IZ SEXA 8)![]()
Hocu sad to...![]()
-E,pi'ke ste majke mi...."MAJOOOOOOOO,DOLAZ' 'VAMOblondi:sele... strpljenje je majkaGazdarica:Ufff, voda mi curi iz usta...blondi:pa i gledanje muškarca dok se uvija od užitka je napaljivoFACA:NAJJACA STVAR KOJU RIBA MOZE DA URADI U SEXU I SA KOJOM ME NAJVISE NAPALI JE DA ME GLEDA IZAZOVNO ZA VREME ORALNOG SEXA, ALI JE MALO ONIH KOJE TO RADE.SVIMA NJIMA SADA DODELJUJEM CISTU DESETKU IZ SEXA 8)![]()
Hocu sad to...![]()
mada to gledanje u oči je mmmmmmmmmmmmmops:
wishfish:Nema šanse da propustim desert![]()
sine pogledaj svoje godište, kazat' če ti se samo... 8)testament_85:Tupite ga samo tako, mogu da potpisem da 90% onih koji su ovde postovali(e) nisu ni probale oralni sex..
Kako to ja dosada nisam nabasao na neku devojku koja zudi za oralnim seksom (a promenio sam ih mali milion)..
Dajte, devojke primoravanje na oralni seks, pa cak i sam taj cin smatraju krajnje nemoralnim bre !
ma nisuuuu....testament_85:Tupite ga samo tako, mogu da potpisem da 90% onih koji su ovde postovali(e) nisu ni probale oralni sex..
Kako to ja dosada nisam nabasao na neku devojku koja zudi za oralnim seksom (a promenio sam ih mali milion)..
Dajte, devojke primoravanje na oralni seks, pa cak i sam taj cin smatraju krajnje nemoralnim bre !
E Blondi da nismo ti i ja medju tih "mali milion" koje je promenioblondi:sine pogledaj svoje godište, kazat' če ti se samo... 8)testament_85:Tupite ga samo tako, mogu da potpisem da 90% onih koji su ovde postovali(e) nisu ni probale oralni sex..
mogu da se okladim da kad bi mu ti gledala u oči, on bi žmurioGazdarica:Vidi ovih baba... :shock:
Isprepadacete jadnog djecaka...![]()
Ona... ma kada bi mu bilo koja gledala u oci ne bi stigla ni da ga stavi u usta bio bi gotov...blondi:mogu da se okladim da kad bi mu ti gledala u oči, on bi žmurioGazdarica:Vidi ovih baba... :shock:
Isprepadacete jadnog djecaka...![]()
![]()
ti vidim sve bukvališeš... i nije bukva drvo u ovom slučaju, ili možda jesteanakin:a imate li problema sa vratnim prsljenovima?![]()
eh da...divno mesto za razmenu iskustava...
jel ga sve vreme fiksirate pogledom ili ga samo ponekad pogledate?
ijuuuu koja bezobrazna mašta...Gazdarica:Ja licno, najvise volim onaj momenat, kad ga lagano pocnem obradjivati, i onda podignem pogled... Gledam ga ravno u oci, dok kitu uvlacim sve dublje...
P.s. Ovo je naravno samo u masti, kao sto klinac rece...![]()
Gazdarica:Ja licno, najvise volim onaj momenat, kad ga lagano pocnem obradjivati, i onda podignem pogled... Gledam ga ravno u oci, dok kitu uvlacim sve dublje...
P.s. Ovo je naravno samo u masti, kao sto klinac rece...![]()