andjelijaa
Elita
- Poruka
- 15.825
Pitanje je dal je lepota ili vulgarnost.Ozbiljno treba da se neko bavi introspekcijom kad mu lepota smeta!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje je dal je lepota ili vulgarnost.Ozbiljno treba da se neko bavi introspekcijom kad mu lepota smeta!
Žena je ukras oko gujice?![]()
Greota je ne pogledati u zgodno i lepo telo zenske osobe,ali u stilu,a ne kao neki majmun.Nikada se nisam okretao i dobacivao,ali kada idu ka meni,ili odlaze od mene,nisam mogao da odolim,a da se ne divim lepoti.I sa zenomkada sam se setao gradom,uvek sam pogledao lepotu.Zena kaze"A gledas,gledas",a ja "Pa imam oci,kako da ne pogledam".Srecom nije bio nikakv problem,samo bi se blago nasmejali.Koliko vas smatra nepristojnim kada momak gleda neku devojku u grudi ili u dupe ? Pa brt realno izbaci sise onda se čudi što buljimo u njih, pa neću valjda u oči da te gledam nisam ***** jbg ..
Odgovor je u pitanju.Pitanje je dal je lepota ili vulgarnost.
Potreban je trud i koncentracija, ali opet se pogled spušta.Vezano za temu, trudim se da gledam u oci kada pricamo.
Počneš da gledaš u tom smeru u kome će ona ići pre nego što prođe i onda samo spustiš pogled i video si dupe. Eto rešio sam ti toPogled u grudi još i nekako možeš da zamaskiraš, ali za zadnjicu, ako ti ona ide u susret, moraš da se okreneš za njom, a onda to svi oko tebe primete. Mislim, načelno, to nije ništa nepristojno, ti time izražavaš divljenje prema njenoj lepoti poput renesansnih slikara, ali... znaš, neko te uvek gleda u stilu ''Kakav prostak''.
Ali gledanjem spreda ti vidiš da li ona ima ili nema dobru zadnjicu. Široki kukovi najavljuju lep prizor kad se okreneš.Počneš da gledaš u tom smeru u kome će ona ići pre nego što prođe i onda samo spustiš pogled i video si dupe. Eto rešio sam ti to
Ја просто морам пипнутиZna se u sta se ne gleda...ako su grudi na izvolte, gledaj ali bez pipanja...![]()
Зависи од женеMozda i nije nepristojno ako je diskretno ali zenama su takvi muskarci neprivlacni.
Istina, dok te ne dočeka palačinka pa si džabe ušinuo vratAli gledanjem spreda ti vidiš da li ona ima ili nema dobru zadnjicu. Široki kukovi najavljuju lep prizor kad se okreneš.
Ваљда ебоби?kazes jebobi
pa i kad joj kažeš dobra ti je frizura isto si to rekaoNaravno odma kad primeti da je skidas pogledom kazes jebobi
bobiВаљда ебоби?
Eee Bobi Bobi, ne znaš ti ništaВаљда ебоби?