lapsi
Ističe se
- Poruka
- 2.426
Ja nisam bila četvoronožac, a ti kako hoćeš.Sise zato što podsećaju na dupe a za dupe pobrinula se dnk jer je tako bilo dok smo bili četveronošci.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam bila četvoronožac, a ti kako hoćeš.Sise zato što podsećaju na dupe a za dupe pobrinula se dnk jer je tako bilo dok smo bili četveronošci.
Bili su tvoji preci od kojih si nasledila gene.Ja nisam bila četvoronožac, a ti kako hoćeš.![]()
Ne to, već uopšteno, hodaš ulicom i primećuješ lepo i ružno. Prosto je nemoguće ne konstatovati da nešto prija oku više nego ostatak slike. E, sad... Nekom je fokus na distinktivnim delovima tela, nekom na sasvim nečemu levom, zavisi od tipa i kvaliteta. Ipak, primetila sam da pojedine žene zameraju drugim ženama ako smatraju da ove privlače pažnju.Pa vecinom sa zenama sa kojima sam bio , taj tip su da ne komentarisu druge zene. Imali smo uvek tako odnos da se fokusiramo jedno na drugo.
Pa ne znam sta da ti kazem za druge zene, vrv.Ne to, već uopšteno, hodaš ulicom i primećuješ lepo i ružno. Prosto je nemoguće ne konstatovati da nešto prija oku više nego ostatak slike. E, sad... Nekom je fokus na distinktivnim delovima tela, nekom na sasvim nečemu levom, zavisi od tipa i kvaliteta. Ipak, primetila sam da pojedine žene zameraju drugim ženama ako smatraju da ove privlače pažnju.
"Kad bi mogao da govori, mužjak žabe krastače na pitanje šta je lepo odgovorio bi da je lepo telo žabe krastače "Ne to, već uopšteno, hodaš ulicom i primećuješ lepo i ružno. Prosto je nemoguće ne konstatovati da nešto prija oku više nego ostatak slike. E, sad... Nekom je fokus na distinktivnim delovima tela, nekom na sasvim nečemu levom, zavisi od tipa i kvaliteta. Ipak, primetila sam da pojedine žene zameraju drugim ženama ako smatraju da ove privlače pažnju.
Zašto bi ti smetalo? Naravno da smeta vulgarno, ali svetska ukupna lepota pripada oku. Gledanje ne znači polaganje bilo kakvog prava na to što posmatramo. Naravno, kad kao žena komplimentiram čak i nepoznatoj ženi, izazovem osmeh i zahvalnost. Da komplimentiram muškarcu, ispala bih manijak. Tako je i suprotnom polu.Pa ne znam sta da ti kazem za druge zene, vrv.
Meni to smeta da mi nesto odvlaci tako paznju.
Ako je gleda iz poršea, nije nepristojno..Koliko vas smatra nepristojnim kada momak gleda neku devojku u grudi ili u dupe ? Pa brt realno izbaci sise onda se čudi što buljimo u njih, pa neću valjda u oči da te gledam nisam ***** jbg ..
U glavi mi izbi ona dečija pesmica: "Ide zmija, trči zmija, pliva zmija, skija zmija, heeej!""Kad bi mogao da govori, mužjak žabe krastače na pitanje šta je lepo odgovorio bi da je lepo telo žabe krastače "
Zene jesu mahom lepe, ali to ne znaci da treba da mi budu fokus ili da me izbacuju iz fokusa. I smara to sve: ako sam lepa, ne znaci da me posedujes, gledaj al ne pipaj. Deluje mi friki poprilicno.Zašto bi ti smetalo? Naravno da smeta vulgarno, ali svetska ukupna lepota pripada oku. Gledanje ne znači polaganje bilo kakvog prava na to što posmatramo. Naravno, kad kao žena komplimentiram čak i nepoznatoj ženi, izazovem osmeh i zahvalnost. Da komplimentiram muškarcu, ispala bih manijak. Tako je i suprotnom polu.
Ako i primećuješ, zadrži za sebe.
Zato sa decom najviše volim da komuniciram-nemaju i ne ispoljavaju svakojake pomisli i zaključke.
To je normalna refleksna reakcija,nista neobicno i nenormalno....Ja msm da je erekcija cak i veci problenlm u tim ne daj Boze situacijama.Koliko vas smatra nepristojnim kada momak gleda neku devojku u grudi ili u dupe ? Pa brt realno izbaci sise onda se čudi što buljimo u njih, pa neću valjda u oči da te gledam nisam ***** jbg ..
Pa upravo tako-osmotriš kao i jahtu i lepo sređeno dvorište. Ništa više, ništa manje.Zene jesu mahom lepe, ali to ne znaci da treba da mi budu fokus ili da me izbacuju iz fokusa. I smara to sve: ako sam lepa, ne znaci da me posedujes, gledaj al ne pipaj. Deluje mi friki poprilicno.
Necu da gledam brate. Ako cu da gledam u nesto sto ne mogu da imam (yet) gledacu u jahte. Jahte su lepe. Ili u lepu gradjevinu, necije lepo sredjeno dvoriste, park, ima puno toga lepog. A i sta treba da primetim kod nje (nepoznatog prolaznika) pod velikim rizikom da ispadnem seljacina/nasilnik?
Koliko vas smatra nepristojnim kada momak gleda neku devojku u grudi ili u dupe ? Pa brt realno izbaci sise onda se čudi što buljimo u njih, pa neću valjda u oči da te gledam nisam ***** jbg ..
Jahta je drugo. Jahta me inspirise kako putujem, kako uzivam u zivotu, luksuz, dostupnost celog sveta, lepe vecere pod zvezdama, ronjenje, skuteri,bazeni,spa, lep, veliki krevet u spavacoj okruzenoj prozorima i pogledom na more. Lepo dvoriste takodje.Pa upravo tako-osmotriš kao i jahtu i lepo sređeno dvorište. Ništa više, ništa manje.
Oči su da gledaju pravo a ne u pod
Kao da neka ženska ne pogleda muškarca u zategnutom šorcu ili pantalonama ...
![]()
Žena je ukras oko gujice?Ženu dupe krasi a tortu orasi.![]()
Neironično ne treba da se ćuti ako se ovo desi nego da se takvi ljudi suoče.Koliko vas smatra nepristojnim kada momak gleda neku devojku u grudi ili u dupe ? Pa brt realno izbaci sise onda se čudi što buljimo u njih, pa neću valjda u oči da te gledam nisam ***** jbg ..
Mozda i nije nepristojno ako je diskretno ali zenama su takvi muskarci neprivlacni.Koliko vas smatra nepristojnim kada momak gleda neku devojku u grudi ili u dupe ? Pa brt realno izbaci sise onda se čudi što buljimo u njih, pa neću valjda u oči da te gledam nisam ***** jbg ..
Vi ste odabrale ruke, podlaktice, ramena, to ništa nije vulgarno i onda blenete opuštenoU šta žena treba da gleda da bi to muškarac smatrao nepristojnošću i seksualnim uznemiravanjem? Retko koji muškarac se uteže, a to je nekako i degutantno. Može malo da raskopča košulju ili zasuče rukave, a baciti pogled na vrat i ruke je normalno.
Kod muškaraca nema vulgarne razgolićenosti. Kako mi uopšte padamo na njih?![]()
Nemoj tako...a kada prakticirao...grčka kolicaJa nisam bila četvoronožac, a ti kako hoćeš.![]()