svorkapa
Zainteresovan član
- Poruka
- 205
Koliko vas smatra nepristojnim kada momak gleda neku devojku u grudi ili u dupe ? Pa brt realno izbaci sise onda se čudi što buljimo u njih, pa neću valjda u oči da te gledam nisam ***** jbg ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledaš i kažeš ništa nisam video.Koliko vas smatra nepristojnim kada momak gleda neku devojku u grudi ili u dupe ? Pa brt realno izbaci sise onda se čudi što buljimo u njih, pa neću valjda u oči da te gledam nisam ***** jbg ..
Zna li netko ime filma, ili je samo skeč?
Kako? Nosiš ogledalce sa sobom?Bas mrzim to kad ispadnes neki napaljenko zato sto si joj snimio nesto u vezi tela. Ne gledam u zene oko sebe i imam to i izvezbano.
Ne stvarno, izbegavam neverbalnu komunikaciju sa zenama javno.Kako? Nosiš ogledalce sa sobom?![]()
Ali ćeš znati uvek ako jednom primetiš kako žena ženi ne odobrava skeniranjem kako se obukla ili ako ima provokativne atribute sama od sebe. To mi je presmešno. Jednoj ne odgovara što će druga upadati u oči muškarcima.Bas mrzim to kad ispadnes neki napaljenko zato sto si joj snimio nesto u vezi tela. Ne gledam u zene oko sebe i imam to i izvezbano.
Ako ličiš na svoj avatar mislim da i ne forsiraju konverzaciju.Ne stvarno, izbegavam neverbalnu komunikaciju sa zenama javno.
Sise zato što podsećaju na dupe a za dupe pobrinula se dnk jer je tako bilo dok smo bili četvoronošci.To je urodjeno, u DNK nam je da gledamo sise i dupeta...
Pa vecinom sa zenama sa kojima sam bio , taj tip su da ne komentarisu druge zene. Imali smo uvek tako odnos da se fokusiramo jedno na drugo.Ali ćeš znati uvek ako jednom primetiš kako žena ženi ne odobrava skeniranjem kako se obukla ili ako ima provokativne atribute sama od sebe. To mi je presmešno. Jednoj ne odgovara što će druga upadati u oči muškarcima.![]()
Ne licim na avatar ali sam neprivlacan ovako ako to pitas.Ako ličiš na svoj avatar mislim da i ne forsiraju konverzaciju.