Gledanje pravo u oči

Kako tumačite gledanje pravo u oči? Jel vas to privlači, ili odbija?

Meni je uglavnom privlačno kad sam sam sa devojkom, to mi je onako seksi..

No, nisam zato postavio temu, u pitanju je malo drugačija priča.

Od skoro me jedna devojka koju ne poznajem gleda baš tako, pravo u oči. I to nije ono kratko da pogleda na trenutak, nego baš zuri u mene, i to ume da izazove veliku neprijatnost, bar kod mene. Ja onako pogledam na kratko pa skrenem pogled, a ona baš to bez prestanka, i to bilo gde da je vidim, u autobusu, školi, pekari itd.. Često onda razmišljam da možda nešto nije u redu sa mnom, ili tako nešto..
A možda je i sve u redu sa mnom, možda njoj fali neki k :hahaha:. Inače jako je lepa devojka, možda bih joj i prišao, ali mi je neprijatno baš jako..

Da čujem vas jel neko imao slično iskustvo? I da li neko zna čemu ti pogledi?

"Duša osobe je skrivena u njenom pogledu, zbog toga imamo strah kad nas gledaju pravo u oči."

~ Jim Morrison

U lepe devojke svi zure i ti si joj izgledao zgodno ranjiv da vezba kontru.
Medjutim, ni jedna ti nece zameriti, ako je startujes, ali ces biti smesan ako podvijes rep i pobegnes.
Dakle, ako si musko mora da se odgovori na prvokaciju. Osmeh je najbolja odbrana da se izjednace uslovi.
Ako se ne nasmeje znaci da se malo igrala i sledi da obori pogled tada mozes komotno da se povuces i ostavis njoj lopticu....

Od skoro me jedna devojka koju ne poznajem gleda baš tako, pravo u oči. I to nije ono kratko da pogleda na trenutak, nego baš zuri u mene, i to ume da izazove veliku neprijatnost, bar kod mene. Ja onako pogledam na kratko pa skrenem pogled, a ona baš to bez prestanka, i to bilo gde da je vidim, u autobusu, školi, pekari itd.. Često onda razmišljam da možda nešto nije u redu sa mnom, ili tako nešto..
A možda je i sve u redu sa mnom, možda njoj fali neki k :hahaha:. Inače jako je lepa devojka, možda bih joj i prišao, ali mi je neprijatno baš jako..

Možda je slabovida ili još gore slepa pa samo izgeda da gleda u tebe. Često se dešava da neke tako naizgled očigledne stvari nisu onakve kakvim ih doživimo. Evo šta se meni desilo. Bilo je leto, predveče, sedeo sam u kafiću na plaži i čekao zalazak sunca uz koktel i kubansku cigaru. Na plaži je bila nekolicina devojaka u bikinijima, igrale su odbojku i smejale se na sav glas razdragoano svaki put kad osvoje poen. Uživao sam u prizoru, bile su prezgodne i prelepe, mlade i slobodne. U jednom trenutku jedna od njih, preplanula crnka, je potrčala za loptom koja se bila dokotrljala po pesku tačno ispred mojih nogu. Hteo sam da ustanem da joj dobacim loptu ali nisam uspeo, bila je brža. Kad je čučnula da dohvati loptu, tu ispred mojih nogu, pogledi su nam se susreli i osmehnula mi se. O bože, pomislio sam, da li sam ikad video ovako lep osmeh... Nisam skidao pogled sa nje, a imao sam utisak da sve ostale devojke namerno bacaju loptu ka meni kako bi baš ona morala da dođe po nju. Nakon nekih dvadesetak minuta sam skupio hrabrosti da joj ponudim piće, ništa mi nije odgovorila. Bio sam zbunjen, ali i uzbuđen, izluđivao me njen osmeh koji nije skidala sa lica i svaki put kada me pogleda imao sam utisak da ću poleteti. Nakon kratkog vremena pokušao sam opet da komuniciram sa njom, ali delovalo je kao da ne čuje ništa, mislio sam da možda ne razume ali rekla bi bar nešto. A skapirao sam da nije nema, smejala se na sav glas. U trenutku kada je sunce već skoro zašlo iza talasastog horizonta i odbojci je došao kraj, sve su devojke sedele na pesku i uživale ona je krenula pravo ka meni. Bilo mi je teško da ostanem smirem, ne znam da li bi iko mogao u takvom trenutku i pred takvom lepotom. Ustao sam i sa osmehom od uva do uva sam je čekao, a ona je samo prošla kroz mene i otišla za šank gde je stajao naslonjen neki dečkonja iz časopisa. Shvatio sam da zapravo uopšte ne postojim i da je sve plod moje mašte. Užas.

Odbija me.
Neka urokljiva bezstidnica.
Hipnotizer!
Otidi kod neke bele vještice, da ti skine mađije i sve.

U oči se gleda,radi odnosa a i radi reda :D

Back