gledamo porniće...

Heh,ja znam da su se moji drugovi snimali :lol:
Medju njima je i moj sadasnji decko..
Mada,njima je to bilo sve zajebavanje..
Jednom smo moja drugarica i ja (to je sve bilo na exkurziji) upali u sobu dok su se zezali,i nas dve smo umrle od smeha :lol: :lol: :lol:
Inace,za devojke ne znam da li gledaju,ja nikad nisam sedela sa namerom da gledam,vec sam samo videla u prolazu... Dok znam da je jedna moja drugarica iz osnovne gledala...
E sad,sta rade muskarci sami dok gledaju,to stvarno ne bih znala :)
 
Master_Chief:
pa gledao sam pornitj vishe puta u grupi sa drugovima...ali nikad nismo dodirivali jedne druge:D jer znam 100% da nijedan od nas nije gej,ali zato smo merili kome je duzi...:lol::lol::lol::lol:
Ali da se pipamo medjusobno,nema sanse...u svakom slucjau gledati pornitj u drustvu je bilo cool i bez brige da tje neko da uleti i otkrije nas,svi smo bili u istom chamcu tako da je bilo ok,vetji je rizik kad si sam.:lol:

znao sam ja... ti si meni oduvek bio sumnjiv... ;p
 
Pffffff......zadnji put sam to gledala sa 12,13 godina....to se secam za vreme bombardovanja, cale moje ortakinje je imao mega kolekciju. I onda kad on ode okupi se nas par i kao ajd da gledamo.
A gledanje je islo ovako,
Sedimo na krevetu nas 5 svaka sa jastukom u ruci
I sad gledamo dok se ono dvoje kao ljube maze sta ti ja znam i onda kad krene cepanje u krupnom planu samo cujes............Aaaaaaaaa fuuuuj aaaaa ( prekrivanje lica jastukom) ...Jelena ( drugarica) premotaj premotajjj.... njaaaa.....
I tako smo mi gledale pornice....jako poucno ( malo sutra) iskustvo.

Jedino sto volim da gledam su one glupe reklame za sexy fonove.
Secam se ahha bivsi i ja, jednom kod njega, gledali neki horor na nekoj znj Ns televiziji i kad film zavrsio idu te reklame.
I neka likusa, totalni gabor, sve sa nekom plavom perikom sa bicem vice kao : Robe gospodarica ti naredjuje ...nazovi me bla bla i mase tim bicem. I to treba nekog da napali?????
Mi smo se upisali skoro od smeha......i od tada se stalno zezamo na taj racun kad se setimo tog...
 
E ovo mi drugarica pricala: Bila onda kod jedne Jovane i gledale one Severinu. I upao njen cale u sobu. "Jovana sta to gledas!?" posle par sekundi tata "Ej Jovana aj zakljucaj vrata,da mama ne udje,da gledam,i nemojte joj reci da sam gledao" :lol:
 

Back
Top