kp dom s. mitrovica pa ce tamo da prave svinjac sns-ovciStudenti čiste iza sebe u Kragujevcu a ovi ostavili pravi svinjac po ulicama Mitrovice..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kp dom s. mitrovica pa ce tamo da prave svinjac sns-ovciStudenti čiste iza sebe u Kragujevcu a ovi ostavili pravi svinjac po ulicama Mitrovice..
aj ne pricaj da je djilas to rekao?Dezinformer iz druge dimenzije
STRAVIČNE SCENE USRED SRBIJE!!! OVAKO NAPREDNJAČKI SOROŠEVI SATANISTI GAZE PO SRPSKOJ ZASTAVI
Đilas: Idem u Mitrovicu da branim državna obeležja od domaćih izdajnika i plaćenika! Neka me ubiju nije mi žao da poginem za Srbiju!
najbednija sirotinja kojoj treba 10 hiljada dinara sa kojim ih vucic potkupupljuje... sramota
prestani da spamujes sns bote, tema je sremska mitrovica, kakve veze vas kurti, aljekov drugar, ima sa njom?Plaćaju ga iz EU, po učinku:
Govoris o SNS-ovcima, posto su oni isli na mitinge za 2 crvene+ sendvic, ne znam jel su im povisili dnevnice u medjuvremenu?
Sta se cudis....Autorska
Studenti čiste iza sebe u Kragujevcu a ovi ostavili pravi svinjac po ulicama Mitrovice..
SRPSKE ZASTAVE POBACALI NA GOMILE PO PUTU.SRAMOTA.
Smeće na sve strane i to je ta Srbija koju moramo SVI da trpimo.
Kad ste vec toliki cistunci,zasto se ne ocisti smece po citavoj Srbiji?
Kako da očistimo smeće po celoj Srbiji kada su na vlasti oni koji su bili u Sremskoj Mitrovici?Kad ste vec toliki cistunci,zasto se ne ocisti smece po citavoj Srbiji?
Putovala sam mnogo,nigdje vise smeca kraj puteva.Za pocetak put preko Pesterske visoravni.
Onakva predivna priroda,a onakvo smece kraj puta.
I nije ovo odbrana mitingasa,samo nemojte pricati o smecu!
To samo govori da im gori pod nogama.I da su se debelo nakrali.Čitala sam na Tviteru da su im povećali dnevnice sa 2 na 4 ili 5 hiljada dinara.
Ti vučićevac ćeš malo nama da pričaš o pojmu licemerstva?Koji licemer.... A kada su studenti povracali po srpskoj zastavi to nije smetalo ni tebi, a ni svima koji su se ovde javili. Niko tada nije ove "kvazi" umetnike i studente nazivao stokom. Osim toga, moze li neko da pokaze snimak gde je Mitrovica kompletno ociscena nakon mitinga opozicije dan pre? Ko moze da pokaze da sve to potice od mitinga SNS-a i da nista prljavo nije ostalo sa prethodnog mitinga opozicije?
Smeta ti vlast da ocistis?Kako da očistimo smeće po celoj Srbiji kada su na vlasti oni koji su bili u Sremskoj Mitrovici?
A svi sada vide kakvi su kada su na jednom mestu.
Svako u svom okruzenju ima poneku slicnu starosedelasku ili dodjosku neobrazovanu, nekulturnu i nevaspitanu budaletinu koja mase Vucicevom slikom. Nova vlast nece naravno takve prevaspitavati kao u Kini, vec ce raditi kao na zapadu ili Emiratima napr., za svaku javnu nepodopstinu ce ih udariti po dzepu.Kako da očistimo smeće po celoj Srbiji kada su na vlasti oni koji su bili u Sremskoj Mitrovici?
A svi sada vide kakvi su kada su na jednom mestu.
Zato sto placamo komunalna preduzeca da to urade.Kad ste vec toliki cistunci,zasto se ne ocisti smece po citavoj Srbiji?
Prvo narod,pa onda komunalna preduzeca.Zato sto placamo komunalna preduzeca da to urade.
Zato i protestujemo, da institucije rade svoj posao.
Pa i da komunalna preduzeca rade svoj posao.
Tada ce Srbija biti cista.
Pa to kaži vučićevim pristalicama a ne nama koji smo protiv njih.Prvo narod,pa onda komunalna preduzeca.
Prvo narod da ne baca smece.