Gledam snimke posle skupa u S.Mitrovici ostavili svinjac iza sebe po ulicama, srpske zastave pobacali po putu

Dezinformer iz druge dimenzije

STRAVIČNE SCENE USRED SRBIJE!!! OVAKO NAPREDNJAČKI SOROŠEVI SATANISTI GAZE PO SRPSKOJ ZASTAVI

Đilas: Idem u Mitrovicu da branim državna obeležja od domaćih izdajnika i plaćenika! Neka me ubiju nije mi žao da poginem za Srbiju!
aj ne pricaj da je djilas to rekao?

Kad ste vec toliki cistunci,zasto se ne ocisti smece po citavoj Srbiji?
Putovala sam mnogo,nigdje vise smeca kraj puteva.Za pocetak put preko Pesterske visoravni.
Onakva predivna priroda,a onakvo smece kraj puta.
I nije ovo odbrana mitingasa,samo nemojte pricati o smecu!
Kako da očistimo smeće po celoj Srbiji kada su na vlasti oni koji su bili u Sremskoj Mitrovici?
A svi sada vide kakvi su kada su na jednom mestu.

Koji licemer.... A kada su studenti povracali po srpskoj zastavi to nije smetalo ni tebi, a ni svima koji su se ovde javili. Niko tada nije ove "kvazi" umetnike i studente nazivao stokom. Osim toga, moze li neko da pokaze snimak gde je Mitrovica kompletno ociscena nakon mitinga opozicije dan pre? Ko moze da pokaze da sve to potice od mitinga SNS-a i da nista prljavo nije ostalo sa prethodnog mitinga opozicije?

Ti vučićevac ćeš malo nama da pričaš o pojmu licemerstva?
MARŠ.

Kako da očistimo smeće po celoj Srbiji kada su na vlasti oni koji su bili u Sremskoj Mitrovici?
A svi sada vide kakvi su kada su na jednom mestu.
Svako u svom okruzenju ima poneku slicnu starosedelasku ili dodjosku neobrazovanu, nekulturnu i nevaspitanu budaletinu koja mase Vucicevom slikom. Nova vlast nece naravno takve prevaspitavati kao u Kini, vec ce raditi kao na zapadu ili Emiratima napr., za svaku javnu nepodopstinu ce ih udariti po dzepu.

Pa nek u svojoj kuci praktikuju slicne ljubavne jade sto vise nemaju gde da ih slobodno ispoljavaju.

Srbija nije bila u ratu, rece Milosevic. I tu je bio i pravu, samo su dobrovoljci iz Sumadije isli da pomazu braci u Bosni. Mnogi su tamo ostavili kosti, mnogi se vratili obogaljeni i sa gnevom i dan danas slusaju izbegle od rata iz te iste Bosne na celu sa Dodikom, kako nam daju savete kako mi treba da se nosimo sa nasim problemima.

Logika je nekad nespojiva sa osobama koji je nemaju.

Back