- Poruka
- 89.616
kako se zove taj film?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li ovo neka nova moderna turska verzija Before Sunrise-a?
Pa, i ne bas...Je li ovo neka nova moderna turska verzija Before Sunrise-a?
Ako ne izgledate ko one s erockih fotografija i ne zivite po patrijarhatu ,to ce se desiti i kad krenemo da bacimo djubre,eto i to sam vam resio
i tako ce ga sacuvas ?Pa sad gledam neki film i sad bas na 45 minuta odgledanog stisnem na stop
Šta se desilo ? Pa ovako
Sretnu se on i ona slučajno na aerodromu, nekako se pomiješali kuferi
Slučajno su cekirali i isti hotel (ovde želim da kažem i turski filmovi su popustili )
oboje imaju u domovini (turskoj) bračnog druga
Jedan mali milion on stalno naglašava da je oženjen i da ne vara suprugu i kontam svaka čast fin neki covjek ! Bravo majstore
Medjutim na 45 minuti spopada je u liftu i pocinje ljubljene i završe u njenoj sobi
Sad se pitam
Da li je uopšte pametno puštati muškarca da ide na poslovno putovanje ? Mislim da nije i najpametnije je kao uslov za brak da on, ukoliko ima posao gde često putuje, traži od šefa da ga premesti na poziciju gde više nije potrebno poslovno putovanje!
Da mu ne silazi s jaja.Čini mi se da neću budem sjajna žena
Kad muškarac kaže “sjajna žena” na šta on tačno misli ?
i tako ce ga sacuvas ?
pa kuci vecera svaki dan,................moze valjda poneki put i u restoran.Šta ti misliš ?
Zar nije bolje da kući večera ?
A?
pa kuci vecera svaki dan,................moze valjda poneki put i u restoran.
Ti mora da još nemaš 40Da li je uopšte pametno puštati muškarca da ide na poslovno putovanje ? Mislim da nije i najpametnije je kao uslov za brak da on, ukoliko ima posao gde često putuje, traži od šefa da ga premesti na poziciju gde više nije potrebno poslovno putovanje!
Vidim, ne prepoznaješ dobrobiti darovanih slobodnih dana.Pa dobro sad ……..
Mladalački duh![]()
izvini a sa kim se kresu ti musakrci?Da li je uopšte pametno puštati muškarca da ide na poslovno putovanje ? Mislim da nije i najpametnije je kao uslov za brak da on, ukoliko ima posao gde često putuje, traži od šefa da ga premesti na poziciju gde više nije potrebno poslovno putovanje!
Najbolje je da ga vezes u lance i das mu koru hleba na dan a na svaki drugi dan vodu.Da li je uopšte pametno puštati muškarca da ide na poslovno putovanje ? Mislim da nije i najpametnije je kao uslov za brak da on, ukoliko ima posao gde često putuje, traži od šefa da ga premesti na poziciju gde više nije potrebno poslovno putovanje!
To samo dok su mladi.Najbolje je da ga vezes u lance i das mu koru hleba na dan a na svaki drugi dan vodu.
To, dok se pripitome.To samo dok su mladi.
i kupuju poklone,brrrr....kad se setim.....bljakTo samo dok su mladi.