S1MCRO
Buduća legenda
- Poruka
- 25.155
Taj Ederlezi svi iščekujete zbog znamo koga iako realno i nije neka riba a po trejleru se vidi da je film Š produkcija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Secam se da sam ga prekinuo jer mi je bio previse dosadan... mozda probam opet da ga gledamSleuth (1972)
https://www.imdb.com/title/tt0069281/
Одгледах у Кинотеци овај изванредни британски филм. Ако волите борбе умова и стари шмек не смете пропустити! Да не заборавим, да врхунска глумца...
То је ствар личног укуса. Неко не воли филм где двојица све време причају у једној кући.Secam se da sam ga prekinuo jer mi je bio previse dosadan... mozda probam opet da ga gledam
ma ne to nego nista posebno ne nudi, mozda zato sto je stariji film pa je to sto ga je cinilo posebnim prevazidjeno do sadТо је ствар личног укуса. Неко не воли филм где двојица све време причају у једној кући.
Нуди, како не нуди...менталну борбу два специфична карактера. Не мислим да је превазиђено.ma ne to nego nista posebno ne nudi, mozda zato sto je stariji film pa je to sto ga je cinilo posebnim prevazidjeno do sad
Ona je moderator stidi se reć da je skinula s torrenta.pa odgovori detaljnije, jel ima online ili moram da skidam sa torenta?

Филм је ок и ништа више. Прича нема фокус, требало ју је фокусирати или на краља или на оног клинца. Овако је мало килаво. Коректан урадак и то је то.Не претеруј!Филм је ок и ништа више. Прича нема фокус, требало ју је фокусирати или на краља или на оног клинца. Овако је мало килаво. Коректан урадак и то је то.
Za ubuduce uz obrazlozenje, evo liste. Uvek sam za caskanje o tome. Resio ove godine da se posvetim filmovima uz serije koje pratim vec godinama. Dosta sam propustio, dobro dodje temaZa ubuduce uz obrazlozenje, evo liste. Uvek sam za caskanje o tome.
Imam specifican ukus, ali trenutno me vuku drame dosta, a vidim ovde naslove bez kraja. SCI-FI/Horore sam maltene od prvog do poslednjeg u prethodnih 5-6 godina odgledao, mada uz malo dublje kopanje nalazim solidne "evropske".
Bred Pit je mnogo bolji u Bilo jednom u Holivudu i mislim da ce biti kandidovan za sporednu musku ulogu za OskaraАд Астра ми је одлична драма у свемиру. Однос оца и сина...обојицу бих кандидовао за Оскара.