Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.imdb.com/title/tt1333125/

prosto uprkos oceni imdb-a sam morala da pogledam film gde glumi toliko poznatih ličnosti i sama da se uverim da li je sranje
i uverila sam se. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

doduše, bilo je zaista par dobrih forica u filmu na koje sam se nasmejala

postojao je jako veliki potencijal sa ovakvim glumcima da se napravi vrhunska komedija, al pff ne vredi

slobodno za zaobilaženje, nećete ništa propustiti

sad još da vidim jel gori the room ili ovo

Poslednja izmena:
10x10 6/10

MV5BYjllM2NmN2ItZWQxMi00OWNjLWJmNmEtZGQ3MmE1ZjFlMT  FjXkEyXkFqcGdeQXVyNjMwNzM5NDk@._V1_UX182_CR0,0,182  ,268_AL_.jpg

Vertigo 6/10

ja ne razumem zasto je ovaj film jedno vreme bio proglasen za najbolji svih vremena. U pocetku je obecavao ali radnja kasnije postaje na momente dosadna,
a i kraj me je malo ubedacio... Sve u svemu zaista precenjen film...
Ja se sećam da mi se svideo onomad...Mada ima što ti kažeš neke momente kada je radnja u ''leru'' Ali generalno većina hičovih filmova je ''teška'':think:
Elem konačno odgledah...
906e662230884d5cf14c7a843b781ac9.jpg

Meni se svideo, akcija i efekti su super, posebno u HD, nema neke velike filozofije...9/10

Gledala davno na RTS-u. Meni uopste nije bio strasan, ali sam se zato isplakala za tri zivota. Jos su ga davali iz tri dela, ali je emitovanje zadnjeg odlozeno zbog dana zalosti, pa sam cekala 2 nedelje da vidim rasplet i kraj. Naravno, inetrneta i torrent-a u to vreme ni od korova. Nesto mi Kingova dela ne leze, ni u pisanoj formi, ni ekranizacije. Mada su mi "Langolijeri" bili OK, imala sam utisak kao da gledam neku epizodu "Zone sumraka".

Које срање од филма,серије, нисам до сад имао потребу да се ,,посерем" по нечијем избору, али ово је обично америчко *****! 0 нула!

51qHE766oEL._SY445_.jpg

Slaba ekranizacija slabe barkerove priče. Na momente liči na parodiju s onom maskom i spec efektima...6/10 jedva...

secam se ovog filma. kao klinac sam ga gledao na vhs-u. kod nas je, koliko se secam, bio preveden kao "mrtvacka glava". sada deluje smesno sa tim jeftinim efektima.

inace odgledah skoro ova dva filma.

http://www.imdb.com/title/tt1899353/
http://www.imdb.com/title/tt2265171/

ko bi rekao da Indonezani znaju da snime tako dobru akciju. posebno je ovaj drugi dobar. jaka osmica za oba filma i preporuka sa moje strane.

that-touch-of-mink.18877.jpg
PQJVoJ

Pomalo naivan i nerealan, ali blesav i simpatican film. 8/10

GawJAP

invitation_ver3.jpg

Interesantna i originalna prica, moze se otprilike naslutiti vec na samom pocetku sta ce se desiti, ali je poslednja scena fenomenalna. 8/10

vpMQVv

b2784d9ba0b64fc69bad0dd31ec4aa2c.jpg

Iako sam i sama ljubitelj starih filmova, nekad imam utisak da im ljudi daju visoke ocene samo jer su stari i "kultni". Ovo je sve samo ne horor i pre svega vrlo dosadan i spor i ne kapiram kako je moguce da ima ovakvu ocenu, ali opet mislim da je to jer se ljudi mahom plase da starim filmovima daju nesto nizu ocenu jer je to kao "sramota". 3/10

Poslednja izmena:
that-touch-of-mink.18877.jpg
PQJVoJ

Pomalo naivan i nerealan, ali blesav i simpatican film. 8/10

GawJAP

invitation_ver3.jpg

Interesantna i originalna prica, moze se otprilike naslutiti vec na samom pocetku sta ce se desiti, ali je poslednja scena fenomenalna. 8/10

vpMQVv

b2784d9ba0b64fc69bad0dd31ec4aa2c.jpg

Iako sam i sama ljubitelj starih filmova, nekad imam utisak da im ljudi daju visoke ocene samo jer su stari i "kultni". Ovo je sve samo ne horor i pre svega vrlo dosadan i spor i ne kapiram kako je moguce da ima ovakvu ocenu, ali opet mislim da je to jer se ljudi mahom plase da starim filmovima daju nesto nizu ocenu jer je to kao "sramota". 3/10

ipak mislim da je prevazidjen efekat koji je mlak u odnosu na sve sto danas izlazi,danasnje generacije se smore ukoliko u prvih 5 minuta nema 10 mrtvih:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back