Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zasto bi gledao novi blair witch ?
u onaj pre neku godinu se tresla kamera po sume i pojede ih neka vestica
sigurno je opet tako ...

I zaboravio sam prvi deo... Nesto se slabo secam. Pa nisam znao sta da gledam pa ajde da vidim kakav je drugi deo.

_________________________________________________________________________________________________

47 Meters Down
http://www.imdb.com/title/tt2932536/?ref_=nv_sr_1

Obicna limunada, ali je zanimljivo pa moze da se odgleda. Nije lose, dobro je ako nemas sta da gledas.

Ocena: 6/10

Carrie
http://www.imdb.com/title/tt0074285/?ref_=nv_sr_5

Veoma zanimljiva prica. Nije tipicni horor, nema nekih vecih klisea. Malo je predvidljiv ali sve u svemu veoma zabavan film. Dobar je i za repriziranje.

Ocena: 7/10

Reklamiraju danima na Prvoj onaj film gde glumi Nina Jankovic, ne znam kako se zove ali nesto Zig hajl ide, neki ratni film, moram da kazem:
Devojka toliko lose glumi! Ova mlada generacija ''glumaca'' je toliko puna sebe a ne mogu da se setim jednog dobrog glumca...Ali Nina mi je prva pala na pamet od tih prepotentnih, mislim ne prepotentna kao osoba nego kao glumica.

Reklamiraju danima na Prvoj onaj film gde glumi Nina Jankovic, ne znam kako se zove ali nesto Zig hajl ide, neki ratni film, moram da kazem:
Devojka toliko lose glumi! Ova mlada generacija ''glumaca'' je toliko puna sebe a ne mogu da se setim jednog dobrog glumca...Ali Nina mi je prva pala na pamet od tih prepotentnih, mislim ne prepotentna kao osoba nego kao glumica.

:lol: О Елиса какав је то страшан филм?"Zig hajl " је фашистички поздрав... :eek::lol:

jako jako loše ako izuzmemo tako neke animacije borbi
sve u svemu, podseća na neuspeli pokušaj poslednjeg nastavka - Park iz doba jure

moji utisci i ocene:

originalnost priče i likova - 3/10 , karakterizacija likova - 3/10 , gluma 4/10
na kraju ostaje konačan utisak da je sve urađeno s'brda - s'dola

e006e6898ee41a20b9320d.jpg

HO00004066.jpg

Drama sa primesom fantazije. Nije los, pricu u sustini svako moze doziveti na neki svoj nacin, ali obzirom da volim fantazije i na fenomenalne komentare koje sam procitala o njemu, mene nije bas toliko odusevio. Klinac je fenomenalan, vrlo ubedljiv. 7/10

82b1ea4ce19c21887395fec79950ebec.jpg

Opustajuca romanticna komedija. Prvi put kad sam je gledala mi je cini mi se bolji utisak ostavila. Ne zameram toliko sto je manje-vise (kao sto je slucaj sa vecinom filmova iz tog zanra) predvidiva, koliko mi je jedna od poslednjih scena bila toliko bljak, da me odmah podsetilo na nesto sto bi Amerikanci uradili. Od Francuza tu patetiku nisam ocekivala i zato 7/10

Ne znam za vas, kompa ali meni je ovo PRAVO vreme za gledanje horora!
Blood-Glacier_1386596316.jpg

Odličan austrijski horor! Čak i da se ništa ne dešava u filmu, sama atmosfera austrijskih alpa je toliko zastrašujuća i veličanstvena u isto vreme da...:DIma evropski dodir bez obzira na holivudske uzore...Dobre ideje za ''čudovišta'' i neke uistinu stravične scene i scene prelepog ali surovog krajolika...9/10

Ne znam za vas, kompa ali meni je ovo PRAVO vreme za gledanje horora!
Blood-Glacier_1386596316.jpg

Odličan austrijski horor! Čak i da se ništa ne dešava u filmu, sama atmosfera austrijskih alpa je toliko zastrašujuća i veličanstvena u isto vreme da...:DIma evropski dodir bez obzira na holivudske uzore...Dobre ideje za ''čudovišta'' i neke uistinu stravične scene i scene prelepog ali surovog krajolika...9/10

hvala na preporuci, bas cu ga veceras gledati :)

Kingsman: The Golden Circle - 7,5/10

Dobra zabava. Bolji od prvog dela. Ozbiljno pojacana ekipa i budzet, pored ekipe iz prvog dela tu su Julianne Moore, Halle Berry, Jeff Bridges, Channing Tatum i Elton John na ciji rad postoji mnogo referenci i zezancija u filmu, poput imena sf robot pasa Bennie i Jet i dr.

Transformers: The Last Knight - 7/10

Jos jedan film sa pricom o Arturu i vitezovima okruglog stola. Dobar, zabavan, bolji nego neki prethodni delovi. Cak neuporedivo bolji nego Age of Extinction. Dobra ekipa Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Laura Haddock, Isabela Moner.

HO00004066.jpg

Drama sa primesom fantazije. Nije los, pricu u sustini svako moze doziveti na neki svoj nacin, ali obzirom da volim fantazije i na fenomenalne komentare koje sam procitala o njemu, mene nije bas toliko odusevio. Klinac je fenomenalan, vrlo ubedljiv. 7/10

film je sve, samo ne dečiji...težak i psihološki, fantazija je poslužila samo svrsi da se kaže mnooogoo toga

moja ocena - 9.5/10

izbirljiv sam jako u filmovima, ali ovo ću pogledati još koji put

poster-trouble-with-harry-the_12-1.jpg

Odličan hičkokov! Hič gradi neverovatnu galeriju bizarnih likova u prelepom jesenjem krajoliku gradića u Novoj Engleskoj. :DDobar pomalo crni humor takođe! Odlično Gven, Forsajt, Netvik, Meklejn, Maters! Stvarno se vidi dodir genija u svemu, ovako se više ne snima, ni vizuelno, boje su prelepe...10/10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back