Детуш
Domaćin
- Poruka
- 4.352
The film's failure at the box office kept Jacques Tati in debt for 10 years.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sam si odgovorio na pitanje.
Klint je zapravo sasvim dobar glumac za filmove koje je glumio,jer čini mi se da prljavog Harija ne bi niko bolje odglumio.
Sve u svemu svi raniji Klintovi filmovi su gledljivi,Snajperist je smeće,nema tu šta više da se palamudi...![]()
eee klint cuveni istvud
istina je da je u filmovima glumio uterivaca pravde u zle i ruzne
istina je da smo, kao mladi u sfrj, romanticno videli tu pravdu misleci da vazi i za nas
istina je da svaki americki vojnik ili polismen takodje sebe vidi kao klint istuvuda, kada uteruje americki nacin zivota bombama po svetu, irak, srbija, libija itd itt
znaci nase malogradjansko plactcipickarenje je moglo od takvog lika stvoriti heroja, zaboravljajuci brzo na sopstvene prave heroje, a tokom vekova ih ima bas puno
mi imamo i hereoje iz devedesetih i 99, sa kosara npr. ali sta je to u nasem bicu(vlasti i medijima, prosveti i profesorima) sto se odrice svog coveka koji daje sve pa i zivot za drzavu i narod?

nije mi jasno kako pored ovolike internetske izlozenosti meni uspijeva da promakne da je vec 3 epizode izaslo
California Dreamin' (Nesfarsit)
E, je.bem ti život, ovaj Nemesku poginuo u 27-oj, a Michael Bay će doživeti stotu.
5+/5, najbolji Rumun kog videh, iste godine su Zlatnog Palmu dodelili onom Munđijuu za opadajući aritmetički niz godina, meseci i dana, a na stolu su imali ovo...
Napokon sam našao novu seriju koju ću definitivno da pratim,super je zabavna poput Breaking Bada ( ista je ekipa radila) sa odličnim karakternim sporednim ulogama i odličnom glumom.
Odgledao sam prve tri epizode(koliko je do sada izašlo) i jako sam zadovoljan.
Better Call Saul (4)

Levijatan u 00:10 na RTS1 nocas.
Pre prenosa dodele oskara.
U intervjuu „Izvestiji”, objavljenom nekoliko sati pre nego što će „Levijatan” biti nominovan za Oskara, Medinski je rekao da kod Zvjaginjceva nijedan lik ne doživljava iskupljenje u filmu koji je delom finansirao njegov prethodnik u ministarstvu.
- Čudno, ali među likovima nema nijednog pozitivnog junaka - kazao je Medinski. Ministar je objasnio da je reditelj tražio uspeh na međunarodnoj sceni snimajući film u Rusiji iako je on zasnovan na događajima u SAD: na istinitoj priči o jednom čoveku iz Kolorada koji je, besan na vlasti, buldožerom srušio kuću lokalnog gradonačelnika i gradsku skupštinu a onda izvršio samoubistvo.
- Možda bi takav film mogao da se snimi u Koloradu, arapskoj četvrti u Parizu ili depresivnim područjima južne Italije - nastavio je ministar. - Međutim, u ovom slučaju, autori bi teško dobili toliko uglednih zapadnjačkih filmskih nagrada. Imajući to u vidu, u jurnjavi za svetskom slavom, film je snimljen u ruskom okruženju - zaključio je Medinski.
http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/527174/OSKAR-2015-Ruski-ministar-kulture-kritikuje-film-Levijatan
znaci jos jedna demokratska zuta patka, kao srpski film, parada i slicna sr anja
Kažu da je Solonjicin na snimanju Stalkera znao da se ne trezni po 2 nedelje, a da se u filmu to slabo primeti. Da li je pitanje koliko je verovatno da su ruski glumci koji glume pijane Ruse pijani?