Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
The Raid 2: Berandal (4)
Jao kako mi je ovo trebalo,dva sata i dvadeset minuta čistokrvne akcije od koje doživljavate blage orgazme oduševljenja,ushićenja,čuđenja i smijeha zbog kreativnih i krajnje inspirisanih metoda kako nekoga skršiti,polomiti,raniti,ubiti...The Raid 2 je pokidao moje predrasude o dugim filmovima i bezveznim nastavcima jer je ako ništa drugo kvalitetan kao i kec, ako ne možda čak i bolji,zabavniji i duhovitiji...Akcija nije moj žanr ali od ere Bruce Lee-a nisam video ništa bolje do The Raida iz 2011.Za one koji nisu gledali keca obavezno pogledajte jer ima šta da ponudi a nastavak je svakako ispunio moja očekivanja,naravno uz napomenu da morate biti spremni da apsorbujete toliku dozu energetskog kokainskog koktela uz prepoznatljivi azijski melos...

Jao kako mi je ovo trebalo,dva sata i dvadeset minuta čistokrvne akcije od koje doživljavate blage orgazme oduševljenja,ushićenja,čuđenja i smijeha zbog kreativnih i krajnje inspirisanih metoda kako nekoga skršiti,polomiti,raniti,ubiti...The Raid 2 je pokidao moje predrasude o dugim filmovima i bezveznim nastavcima jer je ako ništa drugo kvalitetan kao i kec, ako ne možda čak i bolji,zabavniji i duhovitiji...Akcija nije moj žanr ali od ere Bruce Lee-a nisam video ništa bolje do The Raida iz 2011.Za one koji nisu gledali keca obavezno pogledajte jer ima šta da ponudi a nastavak je svakako ispunio moja očekivanja,naravno uz napomenu da morate biti spremni da apsorbujete toliku dozu energetskog kokainskog koktela uz prepoznatljivi azijski melos...

Jel original audio, ili ebeni engleski? i kakav je kvalitet slike? :)

upravo ga odgledah :lol:

odličan kao i prvi deo :ok:

kratak sadržaj ;)

Radnja ovog dela se događa dva sata nakon radnje prvog filma kada se Rama jedini izvukao živ iz paklenog solitera gde je njegov SWAT tim stradao.
Šta se dalje desilo sa hrabrim Ramom, koji se infiltrirao u nemilosrdni mafijaški klan iz Džakarte, da bi zaštitio svoju porodicu i raskrinkao korupciju u policiji...pogledajte film :lol:

In the cut (2003)

In-the-Cut-2003.jpg

Dobar krimi triler sa Meg Rajan.

4+

upravo ga odgledah :lol:

odličan kao i prvi deo :ok:

kratak sadržaj ;)

Radnja ovog dela se događa dva sata nakon radnje prvog filma kada se Rama jedini izvukao živ iz paklenog solitera gde je njegov SWAT tim stradao.
Šta se dalje desilo sa hrabrim Ramom, koji se infiltrirao u nemilosrdni mafijaški klan iz Džakarte, da bi zaštitio svoju porodicu i raskrinkao korupciju u policiji...pogledajte film :lol:

zasto si otkrio kraj prvog dela :(

[/SPOILER]

Odgledao juče.Prvi deo ima bolju priču, ali koreografiju borbi koja je na ivici naučne fantastike.Priča iz drugog dela mi je nešta klimavija, ali su scene borbi neuporedivo bolje jer su realnije odrađene.I ja bih se pridružio u preporuci, pravi film za leto.Makljaža kroz svih 2 h i 30 minuta trajanja, krvi do kolena, nekoliko stotina polomljenih ruku, nogu i vratova sa tu i tamo nekim ubodom.Pa ako volite takav žanr... šta reći, odgledajte :mrgreen:
(Samo pazite da ne naletite na snimak sa engleskom sinhronizacijom, iritantno je gledati indonežanski film a slušati engleski jezik.)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back