Gledali... Obrazložili... Ocenili... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Diario de una ninfómana (2008) - Diary of a Nymphomaniac
http://www.imdb.com/title/tt1111890/

Tek sinoc ga odgledah.
Sličan kao Nymphomaniac: Vol. I

Radnja: život jedne nimfe, koja se između ostalog udala i za bogatog muža, živela malo ko ptica u zlatnom kavezu, pa ga oterala u tri lepe i postala prostitutka, a onda i od toga digla ruke i počela da se jebbe za džabe.

Prosečan.Ocena:3/5

Diario de una ninfómana (2008) - Diary of a Nymphomaniac
http://www.imdb.com/title/tt1111890/

Tek sinoc ga odgledah.
Sličan kao Nymphomaniac: Vol. I

Radnja: život jedne nimfe, koja se između ostalog udala i za bogatog muža, živela malo ko ptica u zlatnom kavezu, pa ga oterala u tri lepe i postala prostitutka, a onda i od toga digla ruke i počela da se jebbe za džabe.

Prosečan.Ocena:3/5

Ne bih bas rekla da je bilo tako :manikir:

Poslednja izmena:
Aşk Kırmızı 2013

Toliko sam kukala i smarala, sve dok napokon nije izasao prosle godine. Opako gotivim Nurgül Yesilçay. A i ovo je prvi turski film, i jedini koji sam odgledala. I mogu reci da je za pohvalu. Imala sam neke predrasude o filmu zbog zemlje iz koje dolazi, ali zbog cega, ne bih tacno znala da vam kazem.
Radnja filma: muskarac se nalazi izmedju bivse mladalcke ljubavi, sa kojom je izgubio davno kontakt, i koja usput radi kao eskort dama,a koju slucajno bas tako i sretne na poslovnom putovanju, i sadasnje ljubavi,odnosno supruge, koja je totalna suprotnost od ove bivse.I tu krece karambol :D Jaka, lepa, emotivna i tuzna prica...
Ocena 4-/5

Poslednja izmena:
Aşk Kırmızı 2013

Toliko sam kukala i smarala, sve dok napokon nije izasao prosle godine. Opako gotivim Nurgül Yesilçay. A i ovo je prvi turski film, i jedini koji sam odgledala. I mogu reci da je za pohvalu. Imala sam neke predrasude o filmu zbog zemlje iz koje dolazi, ali zbog cega, ne bih tacno znala da vam kazem.
Radnja filma: muskarac se nalazi izmedju bivse mladalcke ljubavi, sa kojom je izgubio davno kontakt, i koja usput radi kao eskort dama,a koju slucajno bas tako i sretne na poslovnom putovanju, i sadasnje ljubavi,odnosno supruge, koja je totalna suprotnost od ove bivse.I tu krece karambol :D Jaka, lepa, emotivna i tuzna prica...
Ocena 4-/5

Tesis sobre un homicidio

d94083e9c5130784d0fb07316e6b09a2.jpg

Dobar triler! 4

Ps: DollarQueen, taj turski se i meni svideo! 5

Poslednja izmena:
Gotivan, na fazon ''Scanner''-a i ''Firestarter''-a, Kirk Daglas super, neverovatno sposoban glumac koji je očigledno većinu vratolomija i akrobacija radio SAM bez dublera...Film je snimljen na neki otkačen i nonšalantan stari način sa integritetom...10/10

Na ovaj film de palme sam uvek gledao kao na nekakav akcioni nastavak carrie. Dal' zbog toga sto je deo glumacke postave opet amy irving (doduse - ovog puta u ulozi 'indigo" devojke sa sposobnoscu telekineze) ili zbog toga sto je izasao odmah nakon njega... ne znam. U svakom slucaju, solidan film, iako je po kvalitetu daleko ispod... recimo sledecih: blow out/dressed to kill /obsession/sisters i pomenute carrie.

To je subjektivno misljenje, a mozda mi ni rezonovanje nije ok, jer se secam da sam u istom danu odgledao i blow out/ obsession i fury (bas tim redosledom).
Mozda je to bilo previse Palme zaredom.

Samo jedan čovek u ovoj državi ima moć objektivnog mišljenja. Svi znamo ko je ON.

A, nama običnim smrtnicima ostaje, da svoje (subjektivno) mišljenje, potkrepimo argumentima i to je to.:D

Samo jedan čovek u ovoj državi ima moć objektivnog mišljenja. Svi znamo ko je ON.

A, nama običnim smrtnicima ostaje, da svoje (subjektivno) mišljenje, potkrepimo argumentima i to je to.:D

Mi smo subjekti, pa smo subjektivni, a objektima i kvazi/robotima prepustamo objektivnos'. xD Ono sto mene sad izuzetno uznemirava je dan koji se u cetiri AM nadvio nad prozor. Ne isplati se vise menjati dan za noc k'o sto je nekad Mladenovic radio. U dobra stara vremena - krenes iz grada u cetiri, najedes se bureka u pekari, pa jos stignes i film da odgledas pre svanuca... a sada te prvi petao saceka jos iza coska, dok povracas pomenuti burek i palis poslednju cigaru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back